推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

華豐5E2 Ada短評

在4台forum早一陣子有師兄談論Ada,意見分成兩派,相當極端:一派認為Ada骨功超卓,另一派說她懶鬼樣衰肥師奶.最慘就係兩派都唔似寫手亦唔似血海深仇.咁奇怪,要去睇o下.今日老婆上左深圳終於去試左Ada o既泰式按摩(揼過泰式都知其實係拉筋)和踩背(又係時間所限啦).Ada o既外型其實OK,眼大大,面圓圓,年輕時應該係個相當kawaii o既日本娃娃,可惜呢個style最唔襟老,加上佢以前捱夜太多,個樣有d殘囉(咁講Ada實嬲死我),身材就爭左d腰,少少baby fat 啦,唔算肥 o既.波波相當好手感有彈性,但係好似細過廣告相裡面o既size噃.
戲肉幾難落筆.......簡簡單單先易後難吧!泰式其實搞啱姿勢,師傅又夠力 o既,係一定出得到應有o既效果,所以Ada o既泰式雖然頗正宗兼夾舒服亦見細心,卻只是一板一眼的死功夫,試不出真正的功力,喜歡泰式的師兄不妨一試卻并不是非試不可.講踩背之前要先叉開一筆講:揼開骨 o既都知:唔痛唔鬆,尤其係勁[支力]果時,揼鬆佢係勁痛 o既,可能要痛一兩日潻.原來唔一定架!揼得好係可以將痛楚減至最低.開始踩之前Ada問了句:你覺得你自己算唔算骨精?我話都應該唔算 o既,不過都揼左十幾年骨.原來呢句係關鍵!佢知我骨齡就放心用佢 o既"太極重炮腳"黎對付我:Ada落腳力度屬重炮級數,但她踩得十分慢,比華源文文更慢,像耍太極一般.穴位非常準,踩落每個穴位立即有酸麻o既感覺(我地廣東人叫做"冤",仲要係"好鬼冤"果隻),但收力之後就有一道暖流衝過穴位十分舒暢(個穴位食得應就係咁架啦),暖流止息後佢再用腳底外側或腳跟將肌理推順(像踩油背的腳法,唔係踢波推順勁射果隻呀),踩完後,尤其係小腿,竟然只有鬆而完全無痛 o既感覺!高手呀,踩背呢part我俾Ada o既評分比阿賢更高!!!其他 o既嘢,我無試到,話唔到俾大家知喇!大家想知就自己去試,番黎report啦!
多謝大家收睇

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 devil666red 於 2008-12-31 21:16 發表
以前立信有個usb
10分滿分我俾10分

佢嘅踩背天下無雙
可以踩到成條大陣嚮晒骨
起身整個人好似輕咗幾磅
以前我都鍾意響骨
但係聽講話響得多到老會風濕
E家都係可免則免
師兄你講果個usb唔係立信15樓尾房(最近後樓梯)果個o下嘩?
賣o下廣告先:響骨呢家嘢Yuki最拿手
師兄你鍾意響骨搵Yuki踩就最啱

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 decdet 於 2009-1-3 11:52 發表
Yes, Fiona worked at Lap Shun for long time....
Fiona o係立信13樓時我dup過幾次
再之前Fiona係o係立信14樓開檔
Fiona手法很溫柔很舒服
相當適合初階骨友和不經常dup骨的人
(嗱嗱嗱,我唔係話Fiona唔適合骨精呀)
跟住無搵佢dup o既原因好奇怪
我唔知係咪同佢八字唔夾
搵佢dup完之後梗會輸錢o既

多謝分享
住家風味的USB/141現在已經甚難找到了

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-8 11:11 發表
知道找她要預約,所以預約了。

早到了五分鐘,按鈴沒人應門,打電話,她說在洗澡(啊,為什麼不等我?)要我再等一下。

知道她是個美女,心裡有準備,但門一打開,還是超乎意外:明眸皓齒、卷髮披肩、酥胸半露 ...
Im99917師兄同埋三哥都力讚o既囡一定係好嘢啦
但係$380得60分鐘又有d令我猶豫

引用:
原帖由 onmoon 於 2009-1-13 16:10 發表
h:" /> 請問 6c5 yuki 有冇ching 可以pm 佢個no.
咁情況我梗要自動彈出黎啦

祝師兄們今年搵多d水,拮多d囡!

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 19:37 發表
我今日去試左華豐5E2 Ada , 老實說 , 我上去之前都冇expect到她的樣貌是如何 ,
怕希望越大失望越大 , 不過上都去 , 佢開門俾我 , 俾我想像中好 , ok啦 !!

其實我之前幾抗拒比人採背 , 拉手拉腳 , 不過ada係呢方 ...
ada o係dup方面確係超班
4台 o既 wong.wong師兄睇到無淚師兄o既報導一定好開心
佢係ada o既 fans
今日終於搵到知音

引用:
原帖由 brucelee 於 2009-2-2 10:10 發表
鼻扁係一個問題,影響了面容。
做mud brucelee 師兄講得咁白架?

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-2-21 00:17 發表
華豐Yuki 快樂的80分鐘
多謝師兄熱心報料.今日決定上去探yuki.
之前已經做定功課.知道yuki是以技術,熱情見稱.開門後,如師兄所說,yuki大約30+,(我不懂看女人的年齡),略帶倦容,不過笑容十足.小弟立刻入閘關門.yuki首 ...
很開心知道cityhunter2008師兄欣賞yuki的服務
現今的經濟環境之下
很多師兄都不願意冒跌錢之險到處試骨
所以留客之道是水平高而穩定的服務質量帶來的口碑
(2009我出動4次.3次yuki,1次新基維維(維維是口碑一流的141))
如果所有囡囡都能明白
囡囡和師兄都能得益
大家雙贏

相關搜索目錄: 功課

Im99917師兄
好久不見你上來!
牛年出動了多少次?
新基維維是141
report不放在這條thread了
如有興趣可在4台報告區找到

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-2-22 10:57 發表

去4台看過你的維維報告, 睇來唔錯.
較長時間不在香港, 所以沒上來.
回港一看, 這個論壇好似靜蠅蠅, 冇乜人寫報告.
係一節淡三墟, 抑係大家都慳埋來使?
牛年只試過福樂小雪, dup OK, part 2 BM玩得好耐好放.
咁師兄要快d出番個報告推介o下喇!

引用:
原帖由 titslover 於 2009-3-6 18:27 發表
HB B   7H1

One ching introduce a USB call "E E" at above address to me. Today I visited her and found she no longer work there. Instead is girl call "Lily. Since he write on the door "no full pack ...
一個走投無路又唔甘心賣身嘅故事
如果服務態度好
都可以培養成為骨壇新力軍架
揼骨呢樣嘢
搵個高手指點吓(再培訓局都有得學)
落多d心機做
要做到合格水準唔太難!
未滿師前可將服務時間增至90分鐘
(如果都係$300,60分鐘點解唔搵Yuki揼啫
俾多20皮去阿賢度有80分鐘潻)
一來增加賣點
二來多d實習時間都好丫
(以上內容純屬廢up)

觀塘群星踩屎報告

星期五早左收工,諗住都有好耐(超過10年)無o係KT開過餐,咪搭飛天van落KT探討吓囉.先上金橋,無咩囡開工.再去樂昌樓,囡嘅質量比想像中好一D,但係環境衛生實在太恐怖,無心情入閘.跟住行過群星,地方都係麻麻,5樓巷尾E單位裝修OK.過去望吓,E2有個成熟版衛蘭出黎貼紙仔相頭十分唔錯.就試吓噤隔離E1,個女仔樣貌可以,大波但有少少腩,30尾至40初咁上下,呢D區份唔能夠太奄尖,就試吓呢個啦!咁就出事!
自己沖涼,沖完出黎pa落張3呎骨床,我話膊頭比較[支力],開背後按頸肩好似有d料到噃,用手肘由肩胛骨推落膊頭又相當到位.唔通今次又執到好嘢?一路按背上穴位都準繩夠力,仲有跪背潻.再用前臂打圈推背肌都幾好.好快按到patpat佢用指甲掃吓股la同埋longlong攪到我心癢癢.到大脾囡囡話你大脾筋好脹,要唔要踩吓?當然要!踩得都可以,雖然唔係阿賢Yuki果種級數,已經算唔錯.踩得兩腳囡囡就坐左響床尾rpp,太重手啦,唔合格.r得兩嘢就轉身起機,都係上上下下無咩特別,又唔算死chok爛chok夾硬唧爆你果隻囉.出完佢話去洗手我諗住會按多陣啦,點知佢洗完手拍吓我叫我起身沖涼喎!咪拿拿林沖涼俾$280家用走囉.臨走睇吓個鐘:唔係吓嘩!全程由入閘至出閘得35分鐘!!!除番時間咪仲貴過香B阿Don嘅90分鐘全餐!!!早知咪亂試新,去Yuki度好幾倍啦.

總結:態度幾好,技術OK嘅骨囡,但係有心搵笨果隻囉!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 kellet 於 2009-4-2 19:33 發表
Thank you Ken C Hing.  I will try Elaine for the first which may be the last time because it would not be cost justified.
I always visit Wah Yuen Man Man very satisfied with her service.  L ...
文文和Fiona計骨技o係尖咀佐敦係top tier
師兄真係識貨

阿萍@西灣河彩詩足健美療中心

發一個略離題嘅報告

尋日5:30放工約左個friend 8點鐘响太古城食飯吹水.有成兩個幾鐘空檔,頸梗膊痛想揼骨又唔想專登過海又走番轉頭.最後決定去西灣河碰吓運氣.o係筲箕灣道行吓行吓見到"彩詩足健美療中心"個牌,心諗都費事周圍搵就試吓你,唔掂最多無下次,咁又食到好嘢喇!

環境 (1.5/5) : 70年代普通住家feel.5間板間房上面有1呎多虛位唔到頂,part 2請唔好嗌咁大聲!浴室衛生可以接受,但係佢provide果d短褲實在太殘舊,宜自備紙底褲!鋪床果條紗巾(唔係毛巾!!)令人好懷疑有幾耐無洗過!!

囡囡 (4.0/5) : 阿萍睇落廿零歲,比華豐阿賢更年輕一點,.勾魂鳳眼 + 精緻五官,"靚女"兩個字佢絕對受得起,就係"北"味略重一d. 吸手真波 + 淺啡珍珠提手感甚佳.

價格 (3.5/5) : $138單鐘$216雙鐘OK啦,另$100飛行費

part 1(4.25/5) : 踩背節奏輕快富韻律感,係我喜歡嘅類型.用腳爭推背肌由肩胛骨推落肩膀十分"食力",我鍾意!踩背部至腰際穴位,大小腿十分舒服.但"咪"坐骨神經位置偏差少許和唔夠力扣了一點分數.踩完再按肩膀手臂,阿萍施展鷹找功對付我僵硬的頸肩肌肉:狠!準!夠力!好很爽!推油落油不多,很感受到手和背之間的摩擦,又是我喜歡的類型!轉身推大腿又要加分.阿萍沒有避忌敏感部位,推大脾筋下下推到袋底,夠徹底!可惜我大腿前面唔多受力浪費了阿萍仔細的手法

part 2 (2.5/5) : 剩番10分鐘阿萍至話我知有 part2 !好失望!不過就算當俾佢呃一舊我都要試埋.hj 只是上下套弄沒有太多技巧/花巧.但除bra渣波就好樂意配合相當有GF feel.想除佢褲時阿萍笑著婉拒我亦唔會夾硬黎.未出到已經夠鐘,我叫阿萍幫我噤番膀胱火就算,留番個借口下次搵佢番飛嘛.

返啅指數 (5 / 5 ) : 心願未了,肯定要番食勁射埋未射嘅.........

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-17 23:37 發表

當然係老人家啦!
不過換過發射基地又冇問題哦!
洞穴秘密基地內發射???

引用:
原帖由 虫二 於 2009-5-21 23:51 發表

不苟言笑的美麗升空員, 好像有點格格不入.
忽發奇想, 會否有湯蘭花翁倩玉那種賢妻良母型感覺.
適當時候, 女子還是要有點媚態才有韻味 .
"湯蘭花"?
"翁倩玉"?
我諗後生啲嘅師兄唔知呢兩位係咩水噃!
(不過我都仲知.我就喜歡翁倩玉多啲,翁比較淡定大方.湯蘭花姣左些少)

Shirley好吖
舊年佢仲喺華源果時我試過
油背十分正!
而且態度親切好傾
part 2雖然技術無突出之處
只係上下套弄
因啱feel嘅關係兩三分鐘就俾佢KO咗(好爽!!!)

喜利eva

早咗收工,搵骨揼
姓名: 喜利eva
141網址: http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
樣貌: (3.5)/5:眼大大面尖尖幾甜,做完睇真啲有少少倒及牙
身材: (3.5)/5:168cm高,走肥有腰,疑似假波(就算係都算做得好靚)
技術: (2.5)/5:主要係用前臂,手掌指力順肌理推,都算舒服但係完全唔夠力,hea吓無妨,真係攰要靠佢放鬆消除疲勞就可以慳啲,呢part無咎無譽.Part 2我揀BM.佢只係求其用對波磨小eric兩嘢就完事,令我懷疑plan A同plan B嘅分別只係有無teo.話說回頭我伸手去捽佢妹妹佢又無避開,都算係咁喇.r鎯鎯輕重合度,舒服嘅.旋轉式hj初試好新鮮,e家好多囡都會,eva水準不過不失啦.
服務: (3.5)/5:態度ok又唔算特別friendly好傾,入閘話60分鐘,全程45-50分鐘,少少唔足又唔算過份
總結: 一試無妨唔試又無損失果隻

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-26 15:18 發表

as I know, Shirley 甚少做全套, 故eric兄之part 2係指ml or hj呢?
我都有同shirley話係因為睇到eric兄之推介而來, 佢仲記得eric兄
同埋知道eric兄寫過文章讚佢, 但都話之後eric兄冇再搵佢.
都係機機啫
佢竟然記得我!!
唔係吓嘩

之前遺漏part 2
已補回

天文台10-12號6樓d加敏

今日搬完屋鬼咁攰,老婆又上左大陸,記起bensica師兄大讚加敏,一於去試吓.
加敏外形普通,就係一個唔起眼,普通嘅陀地中女嘅模樣.房間夠大唔會有側埋一邊dup嘅問題.沖涼房水壓唔夠但係有無味梘液值得一讚.鋼架壞左暫時唔提供踩背.
加敏手骨主要用指力,手掌,腕力,前臂去按,推,揑.甚少用拳頭去推,用手肘去錐去慳力.咁dup法客人係舒服好多但係骨女嘅體力消耗和勞損就較大喇.而且加敏做肩背係踎響度用腰發力,唔係跪響度用體重壓落去慳力,力度嘅控制就更加稱心.唔使踩背dup完已經覺得鬆晒完全夠晒數,對我黎講係極之難得,十分愜意.part2我認為唔合格,rpp太重手,hj只係上下套弄比較單調.我即時叫停part2繼續part1享受拉筋和推大腿肌,難得地上樓都基本上dup完成個骨.全程略超90分鐘,抵dup.以part1而言,屬近期首選.

香B豆豆

咁啱行到香B8樓,見到豆豆食完飯出黎丟垃圾,佢跟住又無booking噃,係咁就入閘試試喇.
簡單地講豆豆係骨技高兩三班嘅7h3婷婷,無論樣貌身形整體感覺都同婷婷十分相似.dup方面,由於之前一日已經o係加敏度dup過,我只叫豆豆幫我dup手腳.限於身形,力量,推好過按,按好過捏(推,按可以借力嗎,捏大脾筋力水係爭少少),整體水準比想像中好,齋計推有一班尾至一班中水平.hj技術普普通通加埋個半推半就feel搭夠.師兄話佢雙眼電力好勁我又唔覺喎.如果價位相宜d值得番dup,呢個價格試過就算囉!

真係慘
啱啱打完個報告
save入草稿箱時斷線
成篇無左

預告:天文台2-4號2樓6室婷婷報告快將推出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。