推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

39 12
發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-10 10:08 發表

which room?
6C5 ?
唔係吓嘩!
雖然我係fans
我都覺得yuki嘅report多到有啲過份
怕俾人話係寫手作怪

天文台10-12號6樓d加敏

今日搬完屋鬼咁攰,老婆又上左大陸,記起bensica師兄大讚加敏,一於去試吓.
加敏外形普通,就係一個唔起眼,普通嘅陀地中女嘅模樣.房間夠大唔會有側埋一邊dup嘅問題.沖涼房水壓唔夠但係有無味梘液值得一讚.鋼架壞左暫時唔提供踩背.
加敏手骨主要用指力,手掌,腕力,前臂去按,推,揑.甚少用拳頭去推,用手肘去錐去慳力.咁dup法客人係舒服好多但係骨女嘅體力消耗和勞損就較大喇.而且加敏做肩背係踎響度用腰發力,唔係跪響度用體重壓落去慳力,力度嘅控制就更加稱心.唔使踩背dup完已經覺得鬆晒完全夠晒數,對我黎講係極之難得,十分愜意.part2我認為唔合格,rpp太重手,hj只係上下套弄比較單調.我即時叫停part2繼續part1享受拉筋和推大腿肌,難得地上樓都基本上dup完成個骨.全程略超90分鐘,抵dup.以part1而言,屬近期首選.

香B豆豆

咁啱行到香B8樓,見到豆豆食完飯出黎丟垃圾,佢跟住又無booking噃,係咁就入閘試試喇.
簡單地講豆豆係骨技高兩三班嘅7h3婷婷,無論樣貌身形整體感覺都同婷婷十分相似.dup方面,由於之前一日已經o係加敏度dup過,我只叫豆豆幫我dup手腳.限於身形,力量,推好過按,按好過捏(推,按可以借力嗎,捏大脾筋力水係爭少少),整體水準比想像中好,齋計推有一班尾至一班中水平.hj技術普普通通加埋個半推半就feel搭夠.師兄話佢雙眼電力好勁我又唔覺喎.如果價位相宜d值得番dup,呢個價格試過就算囉!

真係慘
啱啱打完個報告
save入草稿箱時斷線
成篇無左

預告:天文台2-4號2樓6室婷婷報告快將推出

天文台道2-4號2樓6室婷婷

下午有空檔,本來想上去yuki度但係電話打極唔通,放左假囉.咁就去試吓師兄報料話hj一流嘅天文台道2-4號2樓6室婷婷喇!
開門一望,婷婷樣貌普通而順眼,身材應大夠大應小則小fit到漏,OK入閘.自己沖涼,上床一按......普通料,不過此行目的係試佢hj,dup係其次.婷婷應該係半途出家,佢每按一吓/推一吓都覺得佢"停停"度一度至發力,唔似大場出身嘅女仔咁憑視覺和感應一憱而就,但亦顯示佢嘅心機唔會因為唔熟練而亂黎.dup落位就OK嘅,力度就略遜,又不至於摸吓摸吓,都相當舒服.三班尾水準啦.到part2正本戲,rpp夠輕但總覺欠一點似有若無的誘惑力.可喜的是婷婷沒有怕污糟就住就住,鎯鎯,會陰,股la,see-eye全部照顧週全.body沒有teo保留了最後防線但婷婷沒有錫身跨上我背上壓住我猛磨,跟著轉身進入期待的正本戲,婷婷用旋轉手法以掌心和五指指肚攻擊小eric頭部,到我快被KO的時候她轉用上下套弄的方法安撫不適嘔吐的小eric直到他乖乖軟臥在手中.我相當buy這一套,因為在接近高峰時旋轉令人感到太酸軟,反而出得不夠舒暢,適時轉為上下套弄出得更勁更徹底.休息一會後婷婷侍候我沖涼.這時再看真她才發現她原來很媚,第一眼雖然唔sharp,卻屬於很耐看的類型.
總結:dup雖只是合格,喜歡享受hj的師兄卻不容錯過

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-10 10:18 發表

如此, 則之前網上的評語大都是沒有根據.
不過, B嫂也太都寫手式的評論, 惹人猜疑.
我未試過B嫂
據聞兩三年前佢係唔多識Dup
但係B嫂係十分勤力嘅
以前o係立信華豐B嫂往往係最早開工最夜收工
呢兩年得高人指點自學到相當水平亦未可料

食左個幾啱feel嘅假骨:

星期六晚難得可以鼠出黎dup骨,8點零鐘上到發利Shirley放左工,行去香b豆豆又無牌,順路行過去天文台道10-12,得兩三個女仔開工,加敏做緊嘢,轉左入到巷尾有個女仔開左門但係無出黎扮招財貓,裝吓咩樣啦:相當ok噃,長髮鳳眼青春感十足,33c左右波路,略帶baby fat身形唔錯,開價420dup+出火,$550dup+ml,係貴多少,但係呢個陀地女仔少有地態度十分友善,人地擺明係賣青春,我又唔多想搞,都唔預佢識dup,420當hea吓摸摸揸揸唔好嘥左一晚空檔啦.咁又有驚喜.

估唔到囡囡立即除衫陪我入沖涼房![驚喜1]dup+出火都有咁嘅禮遇實在少有.侍浴唔係好熟練,但係佢都無話怕污糟驚尷尬,仔細幫我洗jer洗股la,陀地後生女中算係難得.上大床(無骨床)囡囡竟然無著番衫,祼dup!![驚喜2]一出手,就知無料到,只係spa級數,但係錬肩膊按背肌都算俾心機肯用力,按完拍背成分幾兩分鐘無欺場.錬大腿小腿肯出力叫人滿意.按後竟然仲有推油,手法雖然十分單一枯燥,腿只係落油用手掌由近腳爭筋位往上推至鼠貕再打圈推patpat,背就由尾龍骨往上推,推至頸椎.技術無mud,誠意搭夠.推完用紙巾抺油後叫我轉身,無rpp架?囡囡話唔識!咁就我教你啦.不過佢一係太重手一係輕到掂唔到,無計.唯有轉身.睇真摸真:真波充滿彈性,小腹緊緻無袵裖紋,我估佢25至28歲,囡囡扁晒咀話佢得23,真假唔好計,又真係似喎[驚喜3].摸吓小妹妹竟然猛出水,又pink又新鮮,咁即係逼我做全套啫!換左幾個post囡囡都樂意合作,隧道緊窄,加上囡囡面紅紅無亂嗌只係耐唔耐輕聲ah........一吓,真係引死人,所以5分鐘左右就俾佢ko左,跟住一齊沖涼攬多幾嘢好feel到暈!!!俾家用出閘睇錶:竟然有75分鐘[驚喜4]!!!!唔計囡囡dup技(都預左唔會好),呢位囡囡嘅質素和服務值85分(或以上)!!!!!

後記:有兄弟上去試左report返黎話Albee只係替工,做到今個月22號,要試就趁早

回復 874# 的帖子

我無留意房號
係加敏果便(好似係出lift左便)左轉入到巷尾右面個門口
門外貼出黎嘅名叫"Albee"

回復 881# 的帖子

愛田師兄二線地區尋寶又有收穫!

有感以前在$台看過的B嫂報告總是失諸偏頗
故轉貼了愛田由師兄的B嫂報告
未得愛田師兄同意且不便明言出處
(大家都知$台有幾小器架啦)
請愛田師兄見諒

回復 909# 的帖子

原來greenmail師兄都鍾意揼骨,得閒要多啲上黎分享吓揼骨料喇!

B嫂嘅ad report固然係多到乞人憎 ,但係今次有往績和公信力強勁嘅愛田師兄背書,又令人相信B嫂嘅服務同質素唔係咁貼地囉.

我相信,o係真正骨友之間,100個壞鬼ad report嘅影響力都比唔上一個由一位有公信力嘅師兄出嘅正面報告

如果真係咁無引攪到玩誅連九族,我咪退出同盟會囉,反正我都唔係活躍嘅會員

回復 912# 的帖子

咁$台係小器吖,你都知架

大陸啲正骨都係穴位指壓居多,推油背已經要special order,甚少有踩背.加上"氣管炎"嘅關係,唔多啱我.

greenmail師兄似乎都係專注part 1,師兄可以試吓天文台"加敏",揼得真係唔錯.如果師兄事先講明唔要part 2,佢會揼得更俾心機(不過走part 2佢都係收a餐價噃)

回復 915# 的帖子

嘩!
greenmail師兄真係心水清
我個底花過加菲同多拉A夢加埋啦!!

引用:
原帖由 titslover 於 2009-11-24 12:34 發表

我記得有CHing話佢似胡燕妮,愛兄有冇同感?係的話都可接受

但廣告話佢係141,咁你做乜plan? Dup+ML?
唔係嗎!!
胡燕妮應該7張都黎緊!!!

相關搜索目錄: 廣告

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。