推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

我係新人,想問下各位師兄,有邊個BG比較高,同bone skill 好o的?小弟較喜歡長腿姐姐
謝!

謝謝各位..我會去試下, 一定返來報告..
放左工 6, 7 點去,係日間定夜間呀?

o吾該.仲有通常比幾多tips?
如果有VAS 又幾多呢?

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-10-3 14:28 發表

SS限左代支每一個鐘最多$100, 即係你dup 2個鐘最多都係$200代支, 至於俾唔俾足$200, depends on you, 睇下你對個bg有幾好喇! 而locker tips就隨心喇
有埋其他野,通常比幾多呀?
我未係骨場試過...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-3 16:47 發表

day shift: 10:30 am to 8 pm
nite shift  8 pm to 6 am
o吾o亥o散.. 好期待
我o岩o岩pm 你,有時間請回..thanks

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-10-3 17:26 發表

你指既其他野係...?
都話每個鐘計最多$100代支/hr, 如果bg好既, 又vas埋, 最好俾足喇當然, 係咪先?
緊係俾足..
上次係深圳,個bg話至少$200.. 跟住我無要...

琴晚終於試左!(, 佢隻腳真係好長. 原來佢早排佢整親隻手,岩岩先好返,o甘岩有客call 佢做, 我先試到.

佢d bone skill 真係幾好..做完真係鬆好多
第二part 真係超正.. 我o甘大個仔都未試過.. (可能我見識少)
回未無窮...

呢到有姓”潘”既BROTHER 嗎? 我記得尋晚suki 問我係咪姓潘介紹.. 我 9  up 話個FRIEND lor..

上個星期又去,再mark **
都係好似版主所講,吾係0 就係1
Part 1 吾錯.好夠力. 大家有傾有講.
Part 2 其實一般.. 不過佢最後有請我食提子. hehe..
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-11 11:05
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-11 11:05

尋日放假, 下午落左去, 終於試左傳說中既 #*
佢個樣真係幾得, 身材合比例, 隻腳正到暈..
Part 1: 應該係佢甘既年紀中最好..
part 2: 都係成個人挨埋來.. 好溫柔, 仲要耳邊吹氣... 你話點頂~~

overall 來講佢做得好有心幾... 一流!!  不過成日係度講輸左幾多股票就吾係甘好..

出返大廳.. 比SUKI 姐同另一個姐姐夾住問我, 覺得佢地幾歲..仲要問覺得邊個大d..大佬..點答呀~  
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-24 11:43
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-24 11:43

引用:
原帖由 tallbg2008 於 2008-1-24 12:33 發表
尋日下午電mark #*, 可能比上面位bro book o左.
所以D姐安排赤壁比我試下.

Part 1: very good
Part 2: 3/4 跟住

按完出休息室見到幾多人.
飲完西洋菜湯就走人.

打完 ...
我無mark 呀..可能我早你小小, 又甘 岩#* 有空~~

引用:
原帖由 newkid 於 2008-1-24 14:50 發表

師兄, 我頭先同另一個姐姐一齊睇緊你呢個貼.

今日做左**, 包膠有空先出, 總算係滿意
吾係ma 大佬.. 下次見到佢地我會怕醜喎

** d skill 真係得.. 加上係local.. 性格又爽, 我覺得佢幾攪笑

岩岩知道 ** 走了.. so sad  :<

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。