推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-7 03:09 發表

師兄, 你上年9月食左幾耐皰藥, 醫生開左40日藥比我, 食左2, 3日暫時都唔覺有咩特別好, 再繼續睇下點
我由前年10月中食到上年3月, 其實我唔肯定是皰, 因食藥但都出JJ炎.
3月後我停藥, 只用膏, 但都出JJ炎. 沒出皰.

之後轉醫生, 就停了JJ炎, 12月發燒又有JJ炎, 又轉醫生, 而家就無出

我希望耍BB, 會多看DR HO一次 再定

引用:
原帖由 alvinch 於 2010-3-8 23:00 發表

謝謝你, 剛剛在政府排到期, 遲吓會做冷凍,醫生說做完再觀察。
另外,或許因此問題...與女朋友溝通有少少問題...但開心的是,雖然是新仔,但有大大肯回post

還有,想問問candycandy,其實如果係花, 有冇得完全 ...
有話2年無出, 身体扺抗力會消滅疣.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-3-9 10:21 發表

唔係想俾自己大壓力,不過係我check到有 hpv 16,18,,醫生同我講花唔一定係hpv 6,11,,, 16,18呢d都可以wor,,咁我聽到之後先好驚姐~~~ 擔心都係人之常情

不過,,多得你地同我老公支持,,, 我會自己盡量去調節下個心 ...
明白!!
初初中招, 我直頭想自殺, 又無人可以講, 無這Forum, 我神經病都可能有份

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-16 22:47 發表

h:" />h:" /> h:" />h:" />
食左差唔多2個星期, 仲見到有返發, 真係有礸L奈  唯有食晒再去搵醫生了解情況, 有無師兄之前都有食藥既療程, 係咪要食一段時間先會有改善?
食藥都重出??
你出得有無輕微左?? 這藥是在發病時令其有病毒細胞不能自行復製, 發病時食2粒1日.
我後期是一天一粒

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-16 15:34 發表

我想知私家 check 淋病係唔係都可以去大家傾開的那位皮膚科醫生度check? 還是要去泌尿科醫生度check?唔該晒
另外, 我唔係想嚇你, 因中得一樣就有機會中其他, 一般病在第1個月己發, 你會看到的, 而在3個月後要check AIDS 及梅, 又要留意疣.

私人意見, 同老婆直接講吧!!

女性可去皮膚或婦科

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-3-16 13:15 發表
candy
梅毒我幾個月已驗出無事
我今次係驗HIV (要等3個月)
出來結果無事啦
無事就好, 珍惜眼前人

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-25 13:06 發表

係上15/F睇, 佢開埋(比多d錢),
應該同街買差不多.
我諗$5xx~$600一盒(我未係街買過)
至少不會係街買比人"其視".
因為藥房玩野可以要求一定要醫生紙先肯賣.
請問DR HO 復活節幾時休息?
我唔知係唔係飲得酒多(新工壓力大), 冠周下面紅紅地, 又未紅到發炎, 但怕係皰返發, 要睇睇

重諗住今個月努力做人.........................

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-3-28 03:29 發表

9555兄:
你就好啦, 有工返.
我2月至現在開左11日工炸...
唉!返左個幾月, 未穩定, 所以壓力好大, 咪晚晚飲酒

引用:
原帖由 garamon 於 2010-3-28 14:41 發表
955兄,就算有應酬,都飲少點吧。
多謝關心, 主耍是新工壓力大, 依家唔敢飲了.

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-3-28 14:42 發表

其實我依家都冇乜病徵,
只係個身有D紅點出黎,唔知關唔關事....
但係我始終好擔心....因為我上星期5(3月19日)同街外既女仔性交完,
到星期二(3月23日)發現龜頭有紅點,過左兩日到星期五又冇左紅點....
但係星期 ...
你等夠30日, 沒有新病徵(eg JJ發炎, 流膿, 痛), 90日後就驗AIDS, 梅就OK!!

而在頭90天內, 沒有看到新肉芽, 中疣的機會較少(只剩25%)

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-28 23:00 發表
食左成個月, 仲有返發, 我準備去醫生再睇睇, 或者轉隻藥
醫生點講??

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-31 00:20 發表

今日上左去睇醫生, 同佢講隻藥唔得, 邊食邊返發, 佢轉左隻重藥Aciclovir 800mg 比我試下3星期啦.........  希望禁得著啦h:" />
要用重藥!!!! C Hing 試下中醫吧!!

我比15F睇過, 我只係JJ炎, 不是返發, 現在又退緊, 膏也不用查,

有無C Hing 分享下JJ炎的醫療過程, 整極都唔清..............

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-2 23:00 發表
死la....好驚....
依家龜頭冠位邊(龜頭同陰莖接位) 好似瘀黑同腫左咁....
依家好驚佢係咪形成緊下疳........
好驚.......點算...
冷靜!!

JJ頭係海綿体, 又好多線体, 會有好多變化,
1/ 不要時常看, 好易有JJ炎
2/ 寄情工作/打機, 會減少壓力

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 11:23 發表
真係鬆晒呀而家.........我仲會幫手做義工添...

而家希望我d花花快d好..

冷凍左第3日, 仲未甩既...

其實要幾多日先至會甩架...

唔該大家share下....
係呀!! 做多些好事, 心情都平行

我噚晚去唱光豬K, 女女無晒衫, 我又雇o好High, 突然發現自己m無, 重入髐@半(無套), 跟手見到女女下面有粒粒..................................................................

我馬上紮醒, 原來發夢, 嘩! 嚇到我, 做乜發埋咁儮! 救命.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-3 13:10 發表

我個次only打去問aids 夠左90天check準唔準,因為我夠左97日去check冇事,,但都好擔心,咪打去問下野loo

聽個係男人黎佢話叫我放心,,, 好準,,,, 叫我唔好擔心個d lo
我都打過去XX自殺協會, 一邊講一邊喊, 心情好的

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-3 00:42 發表

但係我要搽藥,一定要經常睇wo...
你一日查2次, 連埋沖涼, 3 至5次/日.

不過我相信你一有時間, 5次/HR 係咪??

引用:
原帖由 man002 於 2010-4-4 09:17 發表

所謂為女死為女亡也…嘻嘻…ca   ooH野!

今你有無完了事,射完先扎醒,還是縮陽
乜都冇, 只係扎醒, 不過第二晚又發夢, 看到JJ有粒粒, 救命, 原來有連續夢

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-4 03:33 發表

你發夢去唱淫K...
係呀!

最近好大壓力, 新工和老細不夾, 已辭了.
手指公有一粒疑似疣, 驚野JJ
JJ早輪發炎, DR HO話不是返發只係JJ炎, 但做人大計又要stop一排

所以整到亂發夢

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-4 11:39 發表

我之前就可能係...
依家就一日4-5次左右(因為要洗走D藥膏再查)
但係成日都覺得好似有D野唔同左咁...好擔心...
正常, 你搵其他野做, 不要成日想住

引用:
原帖由 strange 於 2010-4-6 23:05 發表
自從去年十月證實中招疣後, 要定期去DR HO 處做冷凍, 約一至兩星期做冷凍一次, 舊的菜花剛甩, 新的菜花又在JJ龜頭附近 生起. 好彩經化驗, 證實是HPV TYPE A 8,11 等低危病毒.

如是者已經前後半年, 令我痛苦不堪言 ...
CHing 耍戒煙呀!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-8 14:38 發表

我耐唔耐都會發呢d惡夢,,訓醒真係流晒汗,,, 幾日個心都會唔舒服~

生小朋友我都想,但我睇中醫佢都叫我話我有高危hpv,叫我要用套,唔係會好易不停重覆感染,影響到個子宮

但so far 真係而家1個月先做1次,,, 仲 ...
唉! 最近太煩了!

新工無左, 又耍搵工.
JJ發炎, 又唔敢行埋, 老婆係咁鬧
同時JJ炎唔斷尾, 都唔知點算??

我相信我最近好多惡夢, 不過醒了記不了.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-10 23:19 發表
真定假架

[台灣]吸入椰菜花煙霧 醫生肺染性病浸溫泉都可染性病,好危險!

吸入椰菜花煙霧 醫生肺染性病

性病不一定透過性接觸或泡 ...
咁恐佈, 做冷凍呢? 要不要提醒DR HO???

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-13 10:16 發表

我都有生白點架 熱氣嗎
我d感冒好反啦 有心
中醫個到我停左無睇啦 我頂唔順日日要飲中藥, 好苦呵
我今個月要反去覆診CHECK花
我發現陰唇上面好似生左d肉, 又唔SURE係咪呵, 好擔心呀, DR講花係"high"既, 我都 ...
你下次覆診, 叫醫生教你, 花其實在皮膚的表面, 如果在皮下應該不是

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-15 17:33 發表

我係係表面一堆肉凸起, 好驚好擔心又生過
DR講細粒可搽藥水"啦"死佢但就要搽耐D, 唔知痛唔痛
出花總有過程, 先是一粒, 之後一粒粒, 你有一堆前, 肯定留意到的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。