推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-18 23:54 發表

KK:
我就無乜野啦.
好似已經有一年半.
但有時沖涼望下舊凍位, 個d皮膚好似有d圓形既印.
成日形住不知係不係想返發...

你仲有返發? 咁情況點?
之前不係好返一排?

不過現在我開始處理緊頭髮問題.
...
係呀! 我也成日形住, JJ的線體大粒些又驚係.

頭髮你可試"保康X", 但要經醫生開, HKD450, 4星期藥, 我食半年見效, 但一停就冇用

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-20 09:43 發表
我想問你,會不會如手沒有用皂液洗,就覺得不清潔,怕掂到自己衣服,我現在就洗手太多有主婦手,很煩,不洗又覺不干淨。
Ha Ha!!

我也一定用皂液, 不然會唔安樂

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-19 23:50 發表

一食藥同噴野就要用一世.
考慮緊.
食藥(保康絲)就應該不會, 有副作用.
噴野(Rogaine)就諗緊, 但都要用一世...
不知點...
所以先想睇中醫...
保康C副作用, 因人而異, 有見過發冷, 手腳無力, 但很快就適應, 不舉就未見過(有都不講)

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-22 10:07 發表
955 , 現在因洗手太多,有主婦手。
主婦手!!!

CHing, 放鬆一些, 我現在只是去洗手間/食飯/沖涼才洗, 當然有疑似就睇多一些, 但隨荇伅, 疑似應越來越少!!

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-22 10:18 發表

坦白講左了,下個week 去dr ho 介紹的婦科check
我祝你們身體健康, 關係和好!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 22:55 發表

我都不知線體係點...
你細心看JJ頭, 會看到有粒粒的, 有肉色, 白色, 時大時小, 特別是JJ頭的邊位

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 23:00 發表

咁你食左幾耐?
效果如何?
現在仲有無食?
對你有乜副作用?
怕離題pm我.

我就係怕一食就要食一世.
不想食得太多西藥, 傷身.
無副作用, 重有食, 有效的

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-23 13:37 發表

唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次 ...
CHing 返發, 唔好灰, 你都成年才發, 呢度好多人初時是2個月一次

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-25 23:52 發表

師兄, 其實你最終有無check到係皰1型定2型 ? 你話差唔多1年出1次, 出左幾年? 每次多唔多水泡?  醫生話一般越出越輕微
15F check 唔到, 佢話係1型, 但另外找lab check 到是2型.
08年8月中, 10月出, 因JJ炎不停, 15F照比藥食, 食到09年3月, 今年3月返發, 返發就5天發完了, 但JJ炎就攪左好耐

引用:
原帖由 shadow769 於 2010-9-22 01:00 發表
我想幫朋友問問...
佢之前2年都做左家計會個 "性病普查" 2年都冇事
但係今年就有問題: 衣原體 positive
佢真係傷心到要死....
因為佢依家果個係第一次,
但之前果個就唔係..勁濫+叫雞...
個家計會doctor俾左4粒 ...
依原體不算嚴重的病, 但找專科睇睇好些, 應該婦科吧!

但心理壓力就好大, 你陪下佢

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-21 23:46 發表

就係那些妓女的口水內有幾種強力細菌,包括念珠菌等等, 令我龜頭受感染後, 要醫咗年幾先至好.以後我都吾敢俾D小姐口交了, 正一有苦自已知.
JJ炎好煩, 注意清潔

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:28 發表

你次次都有做安全措施ga??我都唔明呢個世界咁多人成日去玩都冇事,有d就成日安安全全都中招
唉! 悗Y講運, 我好多同事玩十幾年m冇事, 我就好小心m.................

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-21 11:48 發表

呢年真係咩唔好都出晒嚟, 自從上年9月中第一次係右邊毛髮位出皰, 11月就無端端個袋就有"扁平苔蘚", 醫生話係皮膚病, 唔知成因, 過一兩年後有啲人就自然好, 點知今年7月第二次係左邊毛髮位返發皰, 更 ...
CHing唔好嚇我, 皰會走位? 唔係只在同一個位置出? DR HO 有冇話點解?

其他位置出是一樣又痕又痛, 係味一定有皰狀的疹出??

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-3 00:57 發表

我今次真係好多第一次, 第一次叫雞, 第一次做愛, 第一次中招=3=  
以後唔敢玩了,冇中AIDS 我都當自己死過一次,
今日終於轉左醫生睇Dr.Ho

1) 先講態度, 相比我之前睇果個 Dr.Chan,
至少佢係真係幫我睇晒有冇 ...
C Hing, 祝你早日康復, 夠空窗期, 記得check埋Aids及梅

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 21:14 發表

Man 兄, 其實我一直皮膚都無事, 係自從上年9月中皰就惡夢開始, 9月中皰, 11月開始個袋袋有所謂"扁平苔蘚"直到依家, 今年7月第一次真係返發, 9月第二次返發, 我想睇果個高級中醫師(醫院)要排成半年, 咪睇左個後生 ...
C Hing還好嗎?
睇你好似幾麻煩, 皰又唔同位, 又有蘚, 保重.

我3月返發一次皰, 依家無乜野, 想做人, 希望順利

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-30 00:56 發表
各位朋友 我45日 驗aids 暫時沒事啦 ~ 嗯嗯 我會繼續努力。
至於之前尿咀有液體果度 而家都仲有, 驗完尿我都係冇淋病衣原
但我而家估計係支原, 因為真係尿急急同有液體擠到出黎

最後剩番疣我係驚會有lu~ 希望沒 ...
疣就要比些時間, 感染左一般有75%在頭3個月出, 也有潛伏8個月.

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-9-26 00:46 發表

T1兄, 我收到你短信, 謝謝!  不過最近比較忙所以無回, 篇文章即係要食成年藥?  我問過區醫生, 平均1年4次都算正常, 超過就可考慮比較長時期的治療, 你而家情況點?
TTTT1兄, 我都收到你短信, TKS!! 因為轉了工, 大陸又上不了Timway, 所以好耐都無上來.

我比較好彩, 2-3年, 皰只返發過一次, 但JJ炎又出返, 而家變成敏感性, 這半年飲酒/晚睡都會出, 我轉了兩個醫生, 遲點考慮割包皮

sex?? 現在 JJ炎, 無乜做了.

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-11-15 09:32 發表

做手術
我有小朋友啦~
嘩! 真係恭喜, 在喜事也要post出來, 幫各位打氣

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-1-6 23:35 發表
我都話啦各位兄弟你地叫黑, 我都話我前後要跳十次數都唔得啦, 醫6年先好成為依版為一一個由開post到而家, 其他1-2年後已經唔見哂人, 而家連我老婆都話比我傳到d唔知咩菌, 我真係想死左佢算q數, 點解個天要玩我玩到咁 ...
CHing, 你點呀? 聽到話你太太野到, 希望你地無事, 唔好咁灰, 我很留意你的, 祝你事事順利

引用:
原帖由 candycandy 於 2012-1-12 16:48 發表

你有屋企人同朋友支持你已經係對你好好既治療藥物

加油 好快好返曬!
有BB未???

引用:
原帖由 monster00888 於 2011-12-14 18:30 發表
好煩,3個幾個前中招, 醫生講係疱疹, 最近過了3個月空窗期去一次過驗晒所有野, 等結果, 不過呢3個月疑次番發個2次(計埋岩岩番發呢次), 應該都好肯定中疱, 真係心情好差, 都唔知以後點, 搞到返工都間唔中冇 ...
我係呀!! 我好彩, 係1型, 3年共發過2次, 但JJ炎很慘, 現變為敏感性, 可能要割包皮

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。