推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-17 05:42 發表

玩完幾耐病發?
我只係沖涼, 小姐用下面洗, 一點JJ就推開, 又有沖涼液, 都中,
2 weeks 出紅斑, 之後p停JJ炎
2 months 出水泡

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 15:43 發表
疱疹埋口後.,一向脫皮架拉.,你一向有睇醫生架拉.,下次開口問下.,咪自已胡恩亂想
因塗開藥, 上星期六看到脫皮己找15F, 15F 話唔係, 但用藥水試是白色, 15F話擔心可冷凍, p然可等一下, 今天看還未脫完, 所以擔心

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-18 16:06 發表
師兄,直接和太太說清楚,好過傳染給她,自己一生後悔!我自己發現生疣,即刻和太太說清楚來龍去脈,又和她去 Dr Ho 及她的婦科醫生檢查。
你太太接受, 真好, 咁依家點行埋?

引用:
原帖由 MATIN 於 2008-12-18 16:52 發表

師兄你好,
我最近出現的情況跟你差不多, 請問你在10月尾出現明顯病徵時有否感到像"感冒"的病嗎?
因為我在11月中玩完後, 差不多1 個月後才出現 jj 紅, 15/f 話 可能敏感, 但我又怕真係出事,
所以都有驗血, 而 ...
我之後到另一Lab測, 結果有, 你可找另一家試

引用:
原帖由 MATIN 於 2008-12-18 18:17 發表
95555052 兄,
請問你在出水疱前, 有否感到"感冒"呢?
而且感冒病情, 大約有多久呢?
感謝回覆

ps:希望你可以早日克服病魔, 可跟太太幸福快樂!!
TKS!!
有, 約幾天, 肌肉痛,

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-18 18:06 發表
沒有,從發現就停止了!我們很有決心及忍耐!
你點同太太講?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-18 19:22 發表

我都有信那人只有十四歲

另外想問有D brother肛口生疣是由JJ野過去? 我真的很擔心生疣,雖然15f話過咗九個月機會不大但有brother話至少要觀察一年
又有人在15f驗不出有疱疹,我又 ...
一般三個月內要出都出, p用太怕.

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-18 20:06 發表

另外是舌上腫起綠豆般大小的肉粒,dr.ho說不是疣,看普通科門疹試過搽藥肓消腫,但現在又硬和腫起來! 有冇人知是什麼?
喂!
你冷僉I! 係咪熱氣?

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 21:18 發表
卜邊一間lab?請pm我.,我想檢查多次.,穩陣的
我有日在長沙灣行過, 路邊見到就去, 測完就掉了咭片

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 22:57 發表
真系好多謝你-3- 不過我都系同我媽講好d.. 坦白d 因為我吾想呃佢同埋佢真系好錫我  先令我吾知點開口好
找一個愛你的人去幫你, 你面對不單是醫病, 而是人生一個大挑戰, 你太少, 沒法單獨面對.

我希望你受了這次教訓, 學懂愛人及被愛, 學懂付出及珍惜, 學懂承.

如果可以, 你應關心一下你前女友.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-18 22:59 發表
955555052咁你有無同過你老婆講呀?

另外近來好似多左好多兄弟, 而之前有兄弟問我有無去大陸醫, 無啦, 邊得閒, 加上dr ho都一定ok, 從3年幾前既舊板到依家d同我同期有好多重後過我既兄弟都失蹤左, 即係一d都唔洗擔 ...
我唔知講唔講, 唔講, 係想維糸兩人關係, 之前幾乎要離婚, 雙方努力才再在一起.

但我又有機會野老婆, 同時keep這秘密一世, 我太辛苦.

講, 又怕p接受, 但見各C兄回應, 我應坦白, 做錯就做錯

Stanleysex 及 Black Senra,

冷凍後好了點嗎?
保重身體!!

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 15:43 發表
疱疹埋口後.,一向脫皮架拉.,你一向有睇醫生架拉.,下次開口問下.,咪自已胡恩亂想
終於有一塊皮掉出來, 應該無事掛!!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 01:29 發表

不過由呢個病學得一樣野
好多野都係可以樂觀d去睇
Agree, 唔係又可以點

引用:
原帖由 MATIN 於 2008-12-19 09:47 發表
師兄們,
請問中疱仔時, 出現感冒証狀時, jj 是否一直感到痕呢?
感謝各位
你擔心試下找另一Lab試, 如果2間都無應該都無

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-20 23:35 發表
我尋日去左15/f
真係中左椰菜花...
凍埋
好彩dr ho話尿道口同肛門都冇
同埋個位都唔難控制...而且唔大粒
但係范圍就多左d
所以可能要3 4次先搞掂...
唉...
凍完之後幾耐會甩架...d菜仔...
一至兩weeks到

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-21 01:44 發表

...係??
但係dr ho話煙有好大影響喎...
我呢兩日都食少左
不過都有食...
一定要停煙

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-12-22 03:20 發表

停煙真係好難....好似我近排工作壓力大  攪到一日食十幾支...勁左好多....

我諗我要睇下政府個d戒煙所先得....如果唔係有排都唔洗攪掂個病....
我以前一多食煙就出, 而家戒了(不過戒得很辛苦).

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-22 05:21 發表
想問JJ頭是什麼顏色才算正常,我以前勃是紫紅色,發炎後是血紅色!
有無問醫生?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-22 10:18 發表
她有沒有生疣,婦科好醫生說只要自己健康,不會有問題。
Yes! 一般2年後, 人體會殺死疣的病毒, 最重要保重身體

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-23 02:56 發表

Chiyau:
其實我係從來不食煙,
嫖都係一隻手數得哂,
現在酒都戒埋...
係賭...
我等一個人等了就快4年.
如果不係佢中間出了事返不到來, 我先去玩咁先中(因為發脾氣).
佢如果返左來, 我即戒賭.
現在 ...
我祝福你早日康復, 等的人一定等到

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-24 07:12 發表
我今日睇下
凍完之後d菜仔好似甩唔晒
上星期五凍既
係咪冇咁快會甩晒架
不過dr ho話可能要3 4 次先搞掂...
咁我下次去覆診咪又要凍過囉...
一般 7 至 10 天才甩的, 你足 2 周才去復診吧

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-24 23:24 發表
20號長沙灣荔枝角驗尿(hsv1,hsv2)測dna.,24號有得睇.,一型同二型都測唔到,但我唇瘡仲生緊=.=........袋袋同肛門又刺痛,,,,,,唉.,問的化驗師.,佢地話最好係水泡取分泌化驗.,..............究竟 .,...............點解 ...
有無睇15F? 佢點講?

請多交流一下病情

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-26 02:35 發表

冇呀!
不如老老實實睇醫生, 問凊楚, 呢度無人識答

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-26 04:03 發表

咁你而家有幾耐冇出呀?
其實今年一月到依家己無出, 但八月沖涼卻中皰疹, 所以好心 UP

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。