推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-26 17:57 發表
做男人真係好煩.
又怕搵不到錢...
又怕脫髮...
又怕條撚不起...
現在仲中捚招...
哈哈! (我是苦笑)
之前有朋友話人生乜都係短暫, 只有家庭是長久, 是男人的動力

相關搜索目錄: 脫髮

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-27 04:21 發表

即係你d疣已經好得八八九九, 真係唔好再去玩啦...
其實今年只是帶客去, 凈坐, 飛機都無打, 鰣茖革爸R涼, 囡囡用下面洗, 就..................唉!

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-27 16:31 發表
我今日終於見左Dr. Ho, 佢真係好NICE. 幫我檢查...尿道口有四粒.
佢叫我做冷凍OR激光, 我選了做後者.佢話會切底D...當然就貴D啦...
打了麻醉針在JJ頭, 痛左一野, 跟住做LASER時全程冇感覺. 五分鐘做完左望望JJ,
腫 ...
保重!
祝早日康復

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-28 13:27 發表
hpv 會天生嗎? 醫生說一定經性行為傳染的.
哎.發生這件事後.我諗要同女友分開了.
先吾好諗分唔分手, 她應該也不知的, 而家你地都需要對方, 醫好再講

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-29 21:54 發表

老實.
k28兄弟有無去玩佢自已先知.
如果佢真係無去玩, 點野返來即是99%佢條女.
我都比女人騙過.
佢有第二個(我後尾偷睇佢d sms先知), 仲要我不用套.
野我尿道炎.  
我吊佢, 佢仲死都不認.
女人 ...
我又唔係咁諗, 唔係分手問題, 又唔係邊個做錯, 而係兩方面重想唔想向對方承擔(可能我年紀大, 想法較古怪)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-29 21:54 發表

老實.
k28兄弟有無去玩佢自已先知.
如果佢真係無去玩, 點野返來即是99%佢條女.
我都比女人騙過.
佢有第二個(我後尾偷睇佢d sms先知), 仲要我不用套.
野我尿道炎.  
我吊佢, 佢仲死都不認.
女人 ...
你冷凍好點沒有?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-29 03:35 發表

唉!我要孤獨終老la!
我最近看中醫, 你試試, 現在要連食幾星期中藥

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-29 22:34 發表

9555:
個結蕉沖涼個陣脫左.
但好似仲差少少先好返(d皮未生返好).
都要下個月收爐前先有時間上去check下仲有無.
黎近三個星期搏殺搵錢都好不得閒.
我下次會同15/F醫生傾下我既情況.
洗不洗用其他方法(las ...
Take care yourself!!!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-12-29 22:44 發表

使唔使同中醫講明自己咩野事咁呀?
定係由得佢自己把脈?
叻仔Hing教我, 寫紙仔.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-29 23:46 發表
通常涉及外科既野
除左跌打
中醫作用都是比較有限
但令d皮膚冇咁易爛 (即怯濕)
減少返發機會
咁呢樣西醫就冇中醫咁好
依家吃少一半西藥, p用查膏, 都OK

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-12-30 00:51 發表
唉  .....發現又怎樣....你還是面對病魔...

如是不再信任對方....不要再這樣下去.....

兄弟...你一面煩她有沒有對不起你....一面煩病的問題....只會令你精神更差....!!!

專心對抗病魔
Agree!!

先醫病再算

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-1-1 22:24 發表

9555:
有無d中醫食療or藥方分享?
我現在是2-3天看一次, 開一次藥, 無固定藥方.
現要食到新年, 戒口三個月,
希望有用

上2個星期跟老細去K, 無帶女出鐘, 老細問點解?

個時的無奈, 真係唔識講, 唉.................

引用:
原帖由 ling2325 於 2009-1-1 23:59 發表
\\

咁我都係想有個心理準備先者,so 護士會o係度一齊睇,對嗎?
個護士在埸, 但會縮到門口, 醫生叫才來

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-2 05:02 發表

k28連同女朋友打真軍都中招,以後都係食自己算最安全la!
你又唔洗咁灰, 你JJ炎而已, 帶眼識人就得,

記住要做一個Real Man, 才有好女仔埋身, p要懷疑自己, 相信自己才可提升自己.

引用:
原帖由 garamon 於 2009-1-2 16:39 發表
我認同你的講法,我的朋友,玩了20多年,又和人打真軍,又用口吻那些女仔下體,我看見的,都沒有問題,真要講運氣!
你和太太還好嗎?

我最近有點返發, 很灰, 很想和太太講

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-1-5 20:52 發表

9555:
乜野返發呀?
我都唔知, 食開藥, 應該不出皰疹, 但JJ有紅有痕, 要查膏才可, 我唔知係發JJ炎定係疹

引用:
原帖由 garamon 於 2009-1-6 12:36 發表
有沒有兄弟因這病有厭世想法,近來時常有這心態。每一星期至10天左右又有新出,還有擔心太太遲些都會出疣。
有呀!
我一發就想死, 但知父母會傷心, 所以沒有再想

引用:
原帖由 MATIN 於 2009-1-7 09:46 發表
請問各位師兄, 泡疹大多玩幾耐先會發作嫁?
我成 2 個月都沒出泡泡, 勁擔心呀!! 但又間唔中就會少少痕。
都唔知係咪真係中招。唉~
最多2個月會出, 你可驗多次

引用:
原帖由 garamon 於 2009-1-10 11:31 發表
你太太沒有受感染已很好,我只是一次沒有用套,就令我太太感染了 HPV 16,雖然我太太了解問題及沒有怪我,但自己一想起就難受。
唔好唔開心, 和太太一起對抗, 會容易好多, 對她好一點

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-9 19:24 發表

我係好冇用,自從做錯事後就終日提心吊膽!
不要這樣, 當你想到要對人負責任, 你才知其他人壓力大

引用:
原帖由 suicide 於 2009-1-14 02:06 發表
本人已中了包疹一年多了,以前也在這里留過POST, 我未結婚,有了這個病以後,我也找了很多資料,有外國的,也有大陸的,有以下的總結,

1/以現在的醫學水平,這個病是百份百不能治好的,雖然很多人都有這個病( ...
Suicide兄,

多謝分享!

我現在有點攪p懂, 一路食藥, 卻有出紅疹, 15F話可能係JJ炎, p過無比抗生素, 只要我keep住食藥及查藥膏.

看到你的資料, 有點想死, 這是長期抗病, 我怕我支持不了, 很想和太太講.

依家有看中醫, 話當中毒醫, 食了幾星期中藥, 又戒口, 但重係有JJ炎

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 suicide 於 2009-1-14 02:06 發表
本人已中了包疹一年多了,以前也在這里留過POST, 我未結婚,有了這個病以後,我也找了很多資料,有外國的,也有大陸的,有以下的總結,

1/以現在的醫學水平,這個病是百份百不能治好的,雖然很多人都有這個病( ...
另外我們決定不要BB (都40了又有金容海瀟), 但我最近老是在想如何和她過埋下半世

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 garamon 於 2009-1-15 09:57 發表
95555,為何不和你太太談談你的發炎?你的憂慮、煩慮,是不是不知何時可以和太太有性行為?性!真是那麼重要?你的煩惱只是自己,太太又沒有感染,已經憂慮少一個人。
Good question to me.

Actually, it is not about sex.

我唔知講唔講, 唔講, 係想維糸兩人關係, 之前幾乎要離婚, 雙方努力才再在一起.

但我又有機會野老婆, 同時keep這秘密一世, 我太辛苦.

引用:
原帖由 garamon 於 2009-1-15 17:12 發表
如感染了她,你想她會如何呢?當沒有任何事發生在她身上,找機會和她談談,你的困擾會快些解決。
同老婆講, 佢會原諒我嗎? 會唔會同我離婚?

我好驚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。