推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

To mk0089

To mk0089

我早前看書, 話JJ炎的食物要留意

1/ 戒甜食(水果也p可太多甜的), 奶及奶類製品
2/ 多食有殼果, 如NUTS, 合桃etc.

三個月有效, 你試下

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-1-17 12:24 發表
講唔講都大鑊.,但功課唔好交住..........唔係就,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,
可以一世都唔交嗎???

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-1-18 23:35 發表
尋晚發現jj根部生多左三粒好細既野, 今日即刻去醫生度覆診, 醫生話係叫flat wart, 即係扁平疣, 唉, 啱啱夠兩個月又要做電灼
但以我所知扁平疣通常係生喺手腳, 會生喺下便嗎? 算係性病嗎? 有 ...
Take care yourself!!!!

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-19 18:35 發表

是什麼書?我也想睇吓作參考?
走過街邊的台灣書, 講食療

各位C兄,

老婆又話要BB, 救命!!

我可以點做?

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-1-21 01:08 發表
睇來係攤牌時侯.........你病情未穩定.,但我覺得你都拖左好耐.,都係要講既時侯.,是留是走由你妻子決定., 如果妻子走了.,你便單身生活.,只是少了性趣.,如果妻子接受你.,病情穩定些.,即無症狀.,食藥valtrex同你妻子做. ...
可以人工受孕嗎?

引用:
原帖由 coffee333444 於 2009-1-19 19:38 發表
各位師兄,我上一個月證實生花花............咁我就去睇政府.......佢幫我搽藥水好拿好痛.........有無師兄經政府睇好左?有私家醫生說........政府D藥水比3M 還好........有無師兄有3M 醫好了?我好想試......因為 ...
看過話疣在皮膚上2年唔發就會死, 你一定要戎煙

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-21 04:54 發表
to:95555052

三個有效即是點?完全戒甜食好像很困難!只能做到少糖少甜!
硬殼果食物有乜功效?杏仁我間中都有食,dr ho.又冇叫我介口!
現在飲咖啡也低脂微甜,有冇害?
我滾至今以十個月,除了JJ炎,一直害 ...
書話, 甜食及奶是唸誅的養份, 停了養份可餓死它們, 硬殼果對皮膚好, 三個月見效, 你試下.

一般發疣在3個月內出是75%, 你十個月應該OK.

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-21 21:02 發表

我係有精神病!現在巳睇了三個月精神科!
我都唔想疑神疑鬼,你以為我去睇病不要用錢!我每月支出很大食藥都食窮!

有得俾我簡,我都唔想在這喵ost=有病!
我有乜踩到你呀!你唔係我又點知我冇事冇幹係到叫 ...
New Man 唔係咁意思, 他不想你亂想而己.

你p如試下中醫, 可能有用

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:03 發表

下次我去問下dr ho la, 我都同你差不多處竟, 但你話你重比我大, 咁你太太同你大約幾大?
我40, 老婆細我1-2年

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:08 發表
上星期日又翻發了, 今日又去冷凍, 不過今次dr ho輕手d, 咁樣就唔洗大袋過年咁辛苦, 但因為係屎道所以又要接受點苛尿都開大花了, 最難受, 真係要日日著深色褲了, 以免被人睇到苛濕哂條褲, 真係好慘咁大個人重........ ...
你多多保重, 希望下次看到你報告"唔使冷凍了"

我重食緊藥, 一停就好似要發咁, 中醫無乜效, 但對JJ炎有幫助, 唉! 3個月了, 會否食至有抗藥性m未得?

我太太有次隔荄nder掂我JJ, 但我是軟的, 有包皮輞茈X疹的位置(應無乜出疹), 佢無洗手,

之後眼尾紅紅地, 但(行)了很久, 會否野到眼? 請問

1/ 皰疹入眼係點? 會很麻煩?
2/ 15F明天開嗎?

HELP!!!

如果眼野到? 睇眼科定皮膚科?

HELP!!!!

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-22 22:31 發表
我太太有次隔荄nder掂我JJ, 但我是軟的, 有包皮輞茈X疹的位置(應無乜出疹), 佢無洗手,

之後眼尾紅紅地, 但(行)了很久, 會否野到眼? 請問

1/ 皰疹入眼係點? 會很麻煩?
2/ 15F明天開嗎?

HELP!!!
約了看眼科, 但她面上有些紅點, 使唔使睇埋皮膚呢?

點解會咁? 點解要這樣對我? 點解做人咁辛苦?

同佢講了, 無大反應, 反而是我重緊張.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-23 23:49 發表

大佬你講左你之前中左招嗎? 咁佢點呀??? 學你話比我一定重驚死, 一係內疚死, 我同你一樣既心情, 而我比你更驚我4年都未敢講, 我想等我好翻哂帶埋佢去check無事就算, 因為一定影響日後關係, 希望唔好天真係要玩死 ...
老婆鬧了我2天, 現在沒有大反應, 希望可以原諒我.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-23 13:56 發表

約了看眼科, 但她面上有些紅點, 使唔使睇埋皮膚呢?

點解會咁? 點解要這樣對我? 點解做人咁辛苦?

同佢講了, 無大反應, 反而是我重緊張.
眼無事, 現在擔心人工受孕太貴, 成2皮一次, 有無C Hing 有料關於人工受孕可pass 比我?

TKS!!

新年快樂!!

多謝各位C Hing 一直的回應, 使我有所支持.

我重未可以面對我的病, 我老婆都未, 希望新的一年, 有好的轉機

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-4 14:01 發表
不過講得岩, 4年了都重係咁, 我都係收筆了, 希望各位兄弟早日康復, 以後有咩可以pm我, 我唔會再post了. 再見
唔好啦, 你係其中一個令我有勇氣同太太講.

我明白你的, 自己會傷害一個愛的人, 寧願死好過.

我問15F介紹了一個女的婦科, 同太太check及問人工受孕, 希望可以和你交流, 也想知道你和你太太的情況, 希望再看到你

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-5 10:16 發表
我都真係開始有d厭世既感覺, 唔知場仗幾時先打完...
Take care yourself

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-6 03:36 發表

好的啊, 但之前dr ho四眼姑娘有比卡片我係15/f既男婦科我, 但係我見男一定好監介, 所以無, 但係我係15/f counter囉左張body check既tariff, 裡面有個叫柏士什麼測試, dr ho就話係check有無疣, 即係婦科全部檢查, ...
Welcome back!!

I will tell you after checking.

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-7 00:57 發表
我尿道口都紅腫左.,尿道口發炎.,仲有(大便)開大時.,有液體滲出.,平時那那地又急尿又癢.,....我係打飛機打損架.....
你幾時有架?

之前無出?

大家好! 情人節快樂! 耍同老婆修補, 又要返工, 無乜時間上黎.

唉!老婆唔開心, 唔肯看醫生check, 我又唔敢迫佢去.

最近又發痰, 問15F點解食欒m發痰, 佢唔正面答. 問人工受孕, 佢話唔一定要, 要我等多半年.

我真係好擔心老婆唔原諒我, 又擔心我個病, HELP!!!

大家還好嗎?

Stanleysex, 同太太講了沒有?
Garamon, 沒有再出吧?
Black Sarena, 身體安好?

曄! 多鬙怞h人上!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。