推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-17 06:20 發表

我都係未, 不過快了, 應該下月會帶佢去全面檢查
祝你倆感情穩定!

唔好太擔心, 你平時對佢好, 應該會接受的

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-14 19:17 發表

9555:
我無乜野, 都係咁...
正常咁生活(無性)
我都無諗同無理佢(椰仔).
你又點呀?
都係一停藥就出, 可能重要食一排, 太太暫時OK, 會再勸佢去check

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-16 13:33 發表
955 ,暫停了 6星期,仍在觀察中,下月初帶太太到 Dr Ho 再檢查,希望她沒有生疣。
看過一些綱站, 疣在頭3個月發病率是75%, 2年唔出會被自身抵抗力消滅的, 希望你們比心機一渡過

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-21 18:50 發表

我都係! 唔知點算!宜家D白皮都未甩晒,因為病患好易損! Dr ho 話 d 個位好易復發。但宜家我感覺好似又有一粒硬地生番出黎。 Dr HO 叫我三星期返去睇,都唔知等唔等多三星期先返去好!
要的!

等舊傷口好番(約3weeks) 才冷凍

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-2-21 21:39 發表

今日就係去 Dr. Ho 睇報告, 但又驗唔到有菌

我唔知要醫幾耐, 要洗幾多錢 .....
以前看書, 停3個月奶, 奶類製品, 甜食, 你試下

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-2-22 17:14 發表
我前幾日冲涼個時發現有一條尖尖地既肉粒(約3mm) 之後小心弄掉跟住流血and 陰徑部份有一肉色粒約(1mm) , 第日就立即睇皮膚科醫生佢話係椰菜花~~

我而家真係好灰好開心 , 好在而+冇女朋友 but 以後點同 ...
唔好咁灰, 有時間上黎交流下

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-2-24 08:56 發表

謝謝呢位師兄

我就黎痴線, 好煩 ....
係好煩, 盡量令JJ清潔, 你也可試下中醫, 祝你早日康復

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-2-24 13:11 發表

多謝你ar 95555052師兄  

我而家好d 喇     see 左好多post 有師兄話可以斷尾 but  see 左敢多post 都揾唔到Dr.Ho地址...

我好想有番正常既性生活同結婚生仔..... 但 ...
有疣其實精神壓力重痛苦過肉體, 再看多一次這post, 會看到Dr.Ho的

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-2-24 19:58 發表
現在有另一樣.今天去看15樓,醫生說應該是非淋至前列腺炎.因只是尿頻+腿根痛.........自己估計醫好非常漫長
Tony1兄, 前列腺炎好似好長手尾, good luck!!!

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-2-27 00:39 發表
C HING
就係甘衰咯..自己又唔咪成出嚟應酬..只係好性..6個月前..試過兩次跟的老死去玩.
只係環保吹.和埋牙一次甘多...仲係派報紙..一陣間就交埋功課.
班同門C HING 都話甘爽手..好少會領野.既..叫我放心.. ...
Dr Ho好少看錯, 放心!

相關搜索目錄: 報紙 功課

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-27 19:54 發表
我現在預約朋友介紹的醫生,未連藥 6 -700元,希望不太大問題就好。
Garamon兄, 太太還好嗎?

和老婆check, 醫生話表面無事, 現等驗血, 但p建議人工受孕(無講點解).

我重係一停藥就發痰, 其實需要轉醫生?

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-3-1 20:32 發表

我都知道......希望明天會更好.
之前有C Hing試中醫, 你可試下

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-2 11:58 發表
955, 你太太看那個醫生?Dr Ho ?有時我真想和你談多點,因我和你年紀相約。
太太看Dr Ho介紹的, report己出, 她沒有染到.

大家都有家室, 心內明白

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-2 10:28 發表
955, 本月帶太太到 Dr Ho 檢查,近來心理很多憂慮,擔心尿道會不會出疣、太太會不會出疣,還有當初有疣時不知道,找醫生檢查前列腺,但不記得醫生探肛時有沒有換手套,因他檢查我的下體先,又擔心會不會有疣生在肛內 ...
唔需要太擔心, 唔係個個都好似Stanleysex咁黑仔(Stanleysex, 唔好意思, 我唔係笑你, 只係安慰Garamon)

注要身體, 加強抵抗力, 才是重點

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-3 19:36 發表

我每次用完D疣甩晒, 但次次兩星期到就復發
我過了空窗期驗過, -ve

你要停煙, 同時試下運動, 早睡, 多食有營養食物

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-3 22:01 發表
講翻今日點解去睇dr ho, 唔洗問, 又發出黎, 沒完沒了咁, 希望係今年7月4年之前完結左依個病佢.

而今日再問dr ho冷凍同激光既問題, 因為我之前部位用冷凍全部都無翻發, 所以我今次都係用翻冷凍, 而dr ho話激光係會 ...
Good Luck!!!

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-3-7 16:16 發表
hi 各位bro ,借個位訴下苦

我12月中,發現自己jj,有d白色...之後立即去睇政府...佢話我生花花...
心時好down,,叫我驗血...茶藥水.....驗血又話3-4個星期先有結果,
等待結果心情仲難受.....又成日諗如果有咩事點算 ...
有時間上來交流下

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-9 11:02 發表
955,你怎樣過了空窗期再驗,是有性行為後3個月驗了一次沒事,再過 3或 6 個月後再驗一次?
有C Hing問我有否驗AIDS, 我在中招3.5個月驗, 是-ve

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-9 11:06 發表
955,你太太驗甚麼,有沒有做 hpv dna 測試?會詳細一些。
主要是AIDS, 梅毒及皰疹

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-9 21:42 發表

955兄dr ho是不是介紹你就係佢醫務所既過個男醫生定係第二度, 可唔可以也pm婦科依個比我, 另外你點問佢, 係咪去到同醫生講清楚情況定點? 收費如何? 定有無plan過d? 因為我和garamon都想知多dd. thanks!!
是另一個女醫生, 我就話中招同最近和太太行埋情況, 她和我太太check又建議驗血, 300(檢查)+800(驗血)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-9 21:46 發表

多d係度講野就好似我咁會放鬆好多, 你睇我依4年都無地方和朋友好講, 全部都係依度d兄弟支持我先有今日, 你依d算小事, 正常你早d睇岩醫生唔好好似我咁走回頭路就無野.到時你又會係度自動失蹤的放心!!
唉! 心裡明白!

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-9 22:48 發表
C HING
其實想多口問吓.
花仔會否生係春袋???
見各位C HING啲花都集中生係JJ或尿口..
我個袋袋有幾小處結焦啡色的東西..又唔痕又唔養..
都唔知係乜..DR.HO又話唔咪性病
會! 但Dr Ho話唔係就唔係, 放心

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-10 02:32 發表

955兄   其實開頭點同你太太講有花仔 ga  可否教下小弟呢?
我係皰疹, 照直講, 當比較太太健康同自己感受, 一定是太太重要, 你可選一個假期前, 等她有2日鬧你同發泄下, 一返工就無時間了

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-15 04:15 發表

敢又係   愛人既健康重要過自己感受

你好番未呀?
我都唔知, 現在停了2星期藥, 但JJ又有發炎, 我無再食只係查膏, 4月再看DRHO.

呀! DR HO 4月放假?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-16 17:19 發表
955, 你終於放下心頭大石,已和太太說了,而太太又沒有問題。反而現在自己內心時常不安,擔心老了當病再復發會怎樣。而太太仍未再檢查,又擔心多一樣。
多謝關心!

但要BB, DR HO 話4月再說, 我現有又有小小發炎, 唉.................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。