推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-16 23:18 發表

955兄  你太太鬧左你好耐a ?  佢火左好耐a ?
佢耐唔耐就發火, 但都OK, 佢要我多點陪佢

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-19 03:04 發表
我咪翻發最多, 各位兄弟, 最主要係身體低抗力, 其次真係運氣, 再加上早醫同用醫既方法, 如果我一早睇dr ho做冷凍我就唔洗好似依家咁4年了, 所以你地應該開心, 係依度一早睇到dr ho, 而我之前以為睇另外既用藥水ok攪到 ...
C Hing 保重

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-19 19:44 發表
剛剛三個月,現在又見有疑似出現,很無心機!希望可以似你沒事!
己3個月, 又出番?

保重

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-21 00:18 發表

係喎955兄dr ho介紹你的婦科醫生時,有無介紹寫信比你, 如果有介紹信上有無寫叫你太太到時候要檢咩? 定你去到時先同醫生講
無, 我只問有無女的婦科醫生, 去到再算

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 09:50 發表
不知是不是,又似又不似,要找Dr Ho 檢查了。
看了DR HO沒有?

是否又出番?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 09:57 發表
955,全部病穩定才考慮生bb,不要令下一代有問題,會對不起他們!我年紀比你大很多,我現在亦未有孩子,也這樣想。
TKS!!

我其實以為現在的是JJ炎, 因沒有吃藥都退炎, 待下個月看看

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-24 17:42 發表
同你打飛機為什麼要搽潤滑在自己小妹妹上?
我都是未玩過便中招,是女友傳給我的.哎!
如果我未跟女女接觸前.一旱帶定套. 咁係咪安全好多呢.
如果係女上男下時,佢d液體流到落我根部, 咁會唔會中呢?
因我做左治療三個 ...
三思!

人有時運高低, 我好多朋友玩十幾年都無, 但我只係女女用下面沖涼也中.

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 09:57 發表
955,全部病穩定才考慮生bb,不要令下一代有問題,會對不起他們!我年紀比你大很多,我現在亦未有孩子,也這樣想。
多謝關心, 現在己沒有出紅班, 我會遲些再問Dr Ho的.

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-24 17:42 發表
同你打飛機為什麼要搽潤滑在自己小妹妹上?
我都是未玩過便中招,是女友傳給我的.哎!
如果我未跟女女接觸前.一旱帶定套. 咁係咪安全好多呢.
如果係女上男下時,佢d液體流到落我根部, 咁會唔會中呢?
因我做左治療三個 ...
C Hing, 這些都講運氣, 很多人玩十年都無野, 有人第一次就中招

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-25 13:07 發表
我都有心理需要嘛. 咁咪想出去找女孩解決囉.
心想做足預防應該沒事吧!
我咁大個仔未都出去玩過架.剩係去過幾次深圳飛機場, 東莞都未去過,
女朋友就好多個. 有左呢個病 , 依家唔想隨便找個女仔做女朋友. 等完全康 ...
祝你早日從疣走出來

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-25 16:20 發表
CHING 如果我女朋友同我口交, 而沒有用套.
我會把花花經口傳染給她嗎?
有案例是生在口中

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-3-26 00:08 發表

有冇兄弟可以話我知呀??
一般七天會退, 再七天疣會脫走

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-30 10:04 發表
955 , 看了 Dr Ho ,是有2個位置復發,冷凍了,Dr Ho 叫我遲些用 3m預防。他也問我近來生活有沒有改變,因為我狀態原本幾好。
如果你沒有煙/酒, 那要加強抵抗力, 試下做運動及保健食品(有無C Hing 介紹?)

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-3-31 20:24 發表
以為可以脫離這....
又發炎.....
明日又要揾DR.HO....
有沒有brother得龜頭炎而好翻?
嘩!好耐唔見你!!

又返發JJ炎?  我現在看中醫, 好像有效, 你也試試.

其實你有否看開一點, 唔好比咁大壓力自己.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-4-5 01:58 發表
C HING>
你去邊度睇中醫>....可否詳細小小.
係個啲藥材鋪...坐堂阿叔中醫
定係宜家..有文憑..有學歷既正式註冊中醫...
因為中醫分科比較含糊.
你去度..基本乜病都可以睇..講真點會有甘勁全科醫生呀.
佢地 ...
我去坐堂阿叔, 我是先試其他病, ok後寫紙仔講病情

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-5 10:03 發表

你都好過我, 我又發了疣, 明天15/f見
C Hing又番發, 保重.

我現在停了藥, 但有紅疹, 但自己會退, 所以會找DR HO看看, 呀!DRHO 最近放長假嗎?

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-6 22:05 發表

我想問, 佢話不是疣既機會大, 以一個專科醫生來講, 是否信得過, 我知我咁問多魚, 其實只求心理上好過d
DR HO很專業, 可以信, 但每人情形不同, 保重

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-7 22:34 發表
平時生活點可以避免傳染家人? eg. 洗衫/沖涼 / 大小便等
只要不是直接點到, 機會很細的

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-8 15:50 發表
每個月係咁睇,真係好融條數,大家加油啊!!!
你係女??

有疣女性比較痲煩, 一定要戒煙

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-8 22:07 發表
大概離開人體幾耐會死? 同埋, d衣服包括低衫褲一齊入機洗都可以??
DR HO話放開幾個鐘就OK

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-4-12 23:55 發表

955兄:
咁你睇完有無咩"藥方"對椰仔同皮膚好先?
有就pm我  
我有睇過食療書有介紹, 遲下寫比大家分享!!

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-13 10:58 發表
各位, 我想知香港邊度有得抽血驗hpv抗體, 問過dr. ho., 佢話佢果度冇呢個test, 佢話呢個test冇咩用, 即使test到有hpv抗體, 亦不等如是疣果種抗體, 但我都想test下, 你地知唔知邊度有啊
疣係臨床比較多, 一般有感染有75%在三個月發, 有80-90%在頭一年, 安心養性, 過一年就OK

好灰!

停了一個月藥, 初初二個星期偶然有紅點但會自己退, 後來出頗大紅疹, 但m自己退, m查藥膏以安心.

現又出, 但徵狀好似皰疹, m查藥膏, 希望不用食藥, Dr Ho 後日才開工, 唉!!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-4-15 13:29 發表
955 ,你是否想說,有 75% 會在 3個月內出疣,有小部分可能遲至一年仍有機會才出疣?
對!!

75%在3個月內出, 餘下5 至15%遲至一年, 也有更少部份在2年內

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-4-15 00:08 發表
寫紙講病情.呢招都幾好!
但係..坐堂阿敊.要你死心踏地先會出功夫醫你喎.
如果你去睇一兩次..佢會洒你架.
那中醫要我連食一個月, 但現在依然有出疹, 我在想是否要換

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。