推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-16 11:11 發表

Garamon

其實我係未發現自己生花,,我係之前個partner佢話佢可能有(但我冇再搵佢啦而家,所以都唔sure佢係咪真係有花,,),, 之後我就一路係到自己check,又走去check埋其他咩衣源體個d,,我最近都搵婦科醫生check埋 ...
一般一年無出可當無事, 又話2年自身扺抗力可殺死疣的,

你保重, 好好照顧自己

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-17 17:09 發表

唉k28keung,, 講真,,,個個唸住去玩,,都係有時會抱住冇咁好彩既心態,,, 其實大家中左都好明白呢個心情架啦,,知自己衰先會咁,,,,, 你又唔駛專登咁講,,咩出得來行預左要還,,聽到我心upup,,,,

我相信真係真心改過 ...
請問你幾大年紀?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 00:44 發表

恭喜哂啦, 我今日重去睇完, dr ho都唔樂觀話會唔會再出, 可能真係要做laser了, 所以應該係laser最好最快, 只係我係尿道位煩d, 如果係外面既, 各兄弟都係做laser啦, 不過貴d同痛d咁, 不過今次dr ho都係同我做冷凍 ...
Stanley兄, 保重!

你同太太講了沒有?

我最近看了15F, 問了人工受孕, 他不建議, 因精液也會受感染, p如無發果間做, 但我又未穩定, 都唔知點算?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 09:59 發表

唉,,,stanleysex,,, 4年,,真係一個幾長既時間,,尤其係心理上個壓力,,, 希望你快d搞好佢,,,,,, 過新既生活

我尋日出左上星期check既"衣源體&淋病" report... 衣源體冇時,, 但係淋病係 positive,,, 話我有淋球菌 ...
中2樣!!!!

放鬆一點, 可以醫好的, 你先生接受到?

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-4-24 00:45 發表
其實甘多位C HING
花仔會生係春袋的兩側既位?
睇你地甘多傾談。。都係生正係JJ既冠溝位。。?
請各位回覆
會! 你係點情況?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-4-24 23:31 發表
我今日又上左15F覆診, 佢話疑似果D係毛囊, 仲話肯定係, 但我唔記得問佢點解毛囊會冇毛生出唻...
之後我問佢開左幾包3M, 希望可以一路都唔再發啦...
15F好專業, 放心

毛囊唔一定有毛

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-4-26 23:41 發表
過一兩年.,穩定左先生細路.,到時一齊食valtrex,,.........先好做...............
唉! 我太太都4張了, 其實我問DR HO時佢話太太甚至BB感染都無乜太巖重問題(咁即係現在有BB就感染機會大)

唉!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-26 11:48 發表

我差唔多3張野,,,

我而家check到暫時係中左"淋病",,,,, 花我未見到出有,,唉,,仲有aids & 梅毒我仲未去check,,要到6月中先去check,所以我而家咪成日都好擔心自己有aids loo,,呢排又流算水又咳,,,唉係咪自己免 ...
我係更麻煩的皰疹, 一世的.

我祝福你身体健康, 家庭美滿

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-27 09:43 發表

呢d病都有得醫,不過係要keep好身體,等佢地唔好發d病出黎,或將發出黎既次數盡量少d~~~ 個病唔染都染左,起碼叫係唔會死先啦,生小朋友呢d都係後話啦,自己同太太冇事身體健康先係大前提,有時真係要錯過先知去 ...
多謝!

但現在困擾在太太快4張, 又想要BB, 都唔知點做!!

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-4-27 22:26 發表
今日睇完衛生署醫生,話可能是疱疹....但要等報告才能肯定...但報告要4星期後才有.. ..4星期點等呀.. .細看了此版師兄的心得後...發現dr ho是一位好細心的醫生....因此望有師兄能pm我dr的地址 ...
4 weeks!!!

唔需要嘛?? 你p如去一些化驗所, 3天OK

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-4-28 20:58 發表
各位我係新手......

今年4月18號零晨我做左件錯事......
我同個夜總會小姐去左開房,因為飲醉左結果佢除左我個Condom我都無停......

到第二日起身我就開始驚......再之後一日我去Toilet見到龜頭有紅色一點點就 ...
空窗期很難堐的, 我就成日打機

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-4-29 02:11 發表
955師兄我想問你...你剛發現時水泡會否有痛和出水呢...小便時會痛嗎....我出左6日了但無痕無痛無出水....但d白色泡又唔退又唔會破 sorry..令你回憶起不快的事....但我真的好擔心希望你可以回答一下我
皰疹有灼痕及出水, 一般2,3天就發, 你應該唔係.

有可能是線体(其實整個JJ頭都有) 或毛狼(多在JJ根部)

You better visit doctor at first

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-5-1 17:11 發表

唔好灰, 話唔定皰疹第時可以根治呢.
多謝!

現在2星期就發一次炎, 都不知怎辨

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-1 22:54 發表
咁多謝c兄..請問做完冷凍既花花何時會脫落,或者會有甚麼變化
dr.ho當時有同我講但我太緊張都唔記得晒..煩可以話我知嗎!!謝謝
2星期就完全脫落

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-3 18:22 發表

小肥t兄
祝你好運..記緊保持現狀.唔好再返發呀.
不過我唔係潑你冷水.我己兩年無事.
亦保持個人衛生.
估唔到上星期發現一粒新既.
己經速去電療.希望唔好再有啦.
2年都重發!!!!

醫生有冇話點解? 有機會由手傳的!!

C Hing 你好好保重!!

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-5-4 23:36 發表

6月中 中招

8月頭 發現第1粒,我以為係暗蒼之類,o支左去流左少少血就冇理
8月中 發現第2粒 , 睇落唔似又冇理到
8月尾 發現第1粒o既位置再生 , 而第2粒o既位置變大 , o個時先知奶野 ~ 同埋o個朝早唔小心 ...
差不多半年, C Hing 努力!!

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-7 14:52 發表
我都生左花花, 其實都發現好幾個月, 係包皮附近有
幾粒白色野, 初頭唔知咩黎就冇理佢

一兩個月後見仲有, 再上網 check 下就懷疑係花花,
咁去睇醫生, 醫生一睇就話係, 同我查左 d 藥水, 話
大部分人查左四五日後 ...
溤醫生可以嗎?

其實佢查的是什麼?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 16:12 發表
岩岩收到醫生個電話,,報告返左,,,

我老公同我既 淋病 & 衣源都係 = negative,,, 冇事啦呢2樣,,,

而家,,等睇下會唔會有花,, and 6月中我再去check aids & 梅毒,,
我都問過佢人地抽血係咪check埋疱診,,佢 ...
起碼諗少2樣, 都好!

空窗期係好辛苦, 努力

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-14 01:56 發表

candy唔洗驚, 好多時都係自己嚇自己, 你睇翻個個兄弟都係咁, 因為中左招後又驚會唔會係又點, 不過當然開頭要去keep住check la, 照計係其他野既機會好低既.

另外係啦, 如果有病後應該好緊張去查, 點會話搵唔到 ...
Stanley兄, 還好嗎?

有否返發? 保重身体!!!

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-12 21:17 發表
sorry ,,我知15 樓醫生係邊....

佢個人nice 5nice 架 ?...我個樣好細個..有啲怕羞
佢態度好好, 有問必答, 唔會要你亂驗野, 放心

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-13 01:29 發表

Stanley:
睇下聽朝起到身, 就上午打去book.
剛睇返原來我上年12月中疑似凍完,
到現在都差不多5個月.
上次係過年前上過去.
我都將舊位d毛剪得好短.
方便d睇.
我現在都ok.
你都要keep住多d休息啦.  ...
5個月未發, 快到岸了, 加油!!

我依冢皰疹是2星期發一次炎, 不過最少不用吃藥

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-5-13 01:54 發表
兩個星期前睇左dr lau拒話我好大機會疱診...不過要等呢個星期6睇左report先知....上星期覆診dr lau話我情況良好連藥都無開俾我.........疱診只要在沒表面發出和病發時是極少機會會傳染給伴侶的...當然最 ...
請問你的水皰是否沒有穿? 而JJ頭有否發炎?

醫生是否只開膏呢?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-10 16:25 發表
唉,,,有一粒凍唔到死.....又要去搞過

隻腳面+腳內當,有d紅紅地+咖咖地的小點,都唔咩來h:" />h:" />
之前問過何生,佢比左d hirudoid cream 我茶,作用不大..............
佢話唔痕唔痛唔洗理.........

...
手手腳腳, 面都會有扁平疣, 在手的最好整走, 因會野開的, 其他可以不埋

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 18:10 發表
今日,去左搵何生+睇報告
依源體 ,淋病negative,但係驗到我有,大腸桿菌..........
比左藥我食.........
negative! 無事味好囉!!

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 19:23 發表

2千幾求個安心 ....都ok ..

我想問驗左幾時知?? ...aid 梅毒有真空期....要3個月先準?.. ..,

咁其他係咪好快知??.. 15樓係咪算最好個個??
有冇 pm 話我知佢全名係咩呀 ?..我淨係知姓何
一般第一個月會見病徽的就發出, 沒有就3個月空窗測AIDS及梅,

疣就看臨床, 如感染有75%在三個月內出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。