推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[已解決] 一百零九號尋芳錄之四: 十一樓常餐及濃縮餐服務

真係人夾人緣,
我 d friend上過lee層覺得just so-so,
個人意見不要打我~~

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-20 10:15 發表

梗係唔會啦,
好要講,唔好就更加要講。
請問知唔知囡囡咩no.?
佢地已forgot no.了~~~
佢地話lee層玩'另類' feel,
就是.............'60s-70s'懷舊theme...........

真係唔知我果幾個friend果次咩料,
但佢地3個人, 3個人都話'60s-70s'懷舊theme.........
不過見d 相又好似唔差咁喎......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-23 09:28 發表
小魚兒, 真正的目標人物M假, 我又要等等.

I hate M假......

嘩!
好似幾好咁喎!!

不過係引我唔到既~~~~
我係唔會按11字樓既~~~
呵呵呵呵~~~

嘩哈哈!!
沉唔沉都冇所謂啦!!

我開始沉又得唔沉又得~~~~~(即早期思覺失調症.....)
因為我有將各巴打的經驗教誨記在腦中!!
再加上諗深一層, 我沒能力, 沒環境, 沒背景, 沒因素能與她一起, (如果我是有錢佬就唔使煩啦, 幾好呀..........唉!)
所以都是珍惜每次見面的機會好過吧了~~~~~

(但我最近都找了她好多次........)

嘩嘩嘩!!!
再講我怕我真係會按11字樓呀!
呀呀呀!!!!!!

好吸引啊~~~
硬件同sir飛士都咁親切的話......
我就黎忍唔住啦~~~

點解!!!!!!!!!
點解呀!!!!!!!!
點解no. QQ好似咁good咁既!?
唔通我d friend昆我?
但冇理由3個friends同一時間昆我嫁喎...

板大, 唔該我要布名去做家訪......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-13 10:23 發表
原來十一樓、九樓、六樓的老細的老婆
係三姊妹, 雖然姻親關係,
三間場照樣爭客.
咁 都 得 ? ?
真係始料不及!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-15 09:50 發表

仲有大前晚o向佐敦二樓呢,
仲要兼夾通宵冇匭個隻!
所以尋晚唻鴞荇a,
一起身就report。
鐵人28啊!!!
真讓人羨慕啊!!!
我一早就回左塘...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-15 12:26 發表

仲有鮑魚蘇果下頂癮.
咦! 有另類餐食~~
我除左中餐之外, 都未試過其他~~

我都有懷疑過自己係唔係唔得......

11/F 始終都是一個神秘的地方~~~ (to me only~~~)

Very interesting and attractive adventure, Sir Kiity~~
Indeed, your COURSE is so marvellous to me!
I never receive bg's greeting...

Greeting phone call~~~~~~~~~~

I am so jealous of your adventure!

唉............我只是襄王..............

誰能明瞭吾之心

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-12-24 03:33 發表
話時話,我上次試o個個孖棍都係屬一般料,
相頭雖然唔錯(有d似任保琳),
但係身型較肥,有肚腩,
架生雖然係較新同窄,但係鄂y,
最慘係完全唔去K骨,:f ...
一黎直開turbo去馬?!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。