推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

哇,近呢幾個月好少上黎,留意唔到IRIS女神既HOT TOPIC
結果我一口氣追晒200幾頁,真係前排讀書都冇咁勤力!
內容真係愈睇愈HIGH,同埋好羨慕森巴兄同JAMES兄
見到JAMES兄既描述,搞到衣家晨咁早我細佬就拉我出黎晨運

0係度先同IRIS女神第一次打個招呼先
黎緊我真係要以2位C兄作為目標~
同埋我將妳少有POST出黎果幾張相存底
希望黎緊有機會撞埋時間了解一下女神更深入既一面啦

因為新人,,我衣家PM定我EMAIL先,希望撞岩你聽朝有新相啦~~

好野,真係撞岩時間,女神我都pm了你~

早晨啊IRIS~
好開心第一次收到妳既相~~好吸引
本身吊住吊住唔多夠喉
不過一上黎見到妳icon,就令我理解到千里姻緣一線牽既真諦
奴細佬又要做晨操喇

睇返d相,有一張係第一次invite ching們出去撫摸撫摸既相認相~

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-25 09:10 發表 早晨. iris..你老公成日要你拍露照..會唔會自己在其它 forum post 相...可能佢都有種露出老婆給別人分亨的嗜好..
係都唔出奇,好野同人分享ar ma

回復 7040# 的帖子

係啊,一開email見到4張咁多好surprise
同埋搞到我好想飲奶

d傻kai用下個腦得唔得
做壊晒規則搞到iris
到頭黎咪搞到自己都冇相睇

回復 7641# 的帖子

http://www.xxxxxxxxx.html

版主按 : 請勿張貼其他討論區連結。

星期四果晚返左大陸,
身為Iris既球迷,經過幾日努力,終於比我搵到方法翻墙上呢度!
追post睇返,見到女神冇事仲留0係度就好了!
仲要又有相send
日後我都會一直支持Iris的~!

btw,我記得女神好似係叫我711的?(如果記錯,或者想轉個第2個易記d,請提下我~loveliness: ):

hi~iris女神
我係711,hope你記得我啦~
我用呢個名pm妳ok ma?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 12:11 發表

O.K.................請再PM啦
女神,我再pm了~未知收到嗎?

btw,係時候lunch了,今日妳出去食定自備了啊~

回復 8156# 的帖子

女神,咁收唔收到我個pm
因為我在大陸,頭先pm左一次話部腦裝左d咩software影響到pm唔到,之後再pm一次,so 想再confirm下

回復 8179# 的帖子

比著我唔只抽妳上邊水,仲要撚摸下你patpat

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:20 發表

昨晚著左件大褸.....你摸唔到嫁
咁見到妳又扯行晒,摸唔到既話,又同我細佬交代唔到,
咁唯有叫佢後邊頂下你同你打招呼啦...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:20 發表

昨晚著左件大褸.....你摸唔到嫁
咁見到妳又扯行晒,摸唔到既話,又同我細佬交代唔到,
咁唯有叫佢後邊頂下你同你打招呼啦...

首先祝iRIS女神青春常駐,西水長流
另外都祝你老公鞭鞭有力,長做長有

岩岩CHECK左EMAIL
IRIS個波DEE真係好吸引
真係好想同妳黎個新春第一炮!我衣家仲扯緊!
同女神夾下腸仔,食下西多,但願我都有呢個機會!
其實IRIS真係唔算肥,有D肉地先好架MA,唔會好似衣家好多彼生咁
呢D都係我鍾意熟女既原因之一

最後祝各CHING兔氣揚眉,出入平安

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。