推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:31 發表 唔好經常轉啦.......我唔記得啦
正確d嚟講....我係加頭像.....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:51 發表 點解我睇唔到??????
要回覆左先睇到....

IRIS,你食邊款沙律?
係生果定係菜?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 13:09 發表 今天是雜菜呀
如果講飽....食菜定生果飽D?

IRIS...你答埋我條問題好唔好....
食菜定生果飽D....(沙律)
我想LUNCH試下咁食...

早晨呀... 蘿蔔糕英文係 Radish cake

IRIS,
雖然我個頭像係日清仔....
不過你可以叫我Leo或Kit,ok?

早晨呀,Iris!
岩岩pm左你,收到嗎?

回復 8016# 的帖子

得,收到,下次我會加番。

岩岩再pm左,收到嗎??

Morning,Iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 09:14 發表 早晨...........忘記了你叫什麼....因為是你自己改名
我叫日清仔...
你鍾意就幫我改過個名...

iris,你係唔係住舊式住宅架?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:19 發表 是呀.....點解你會知????
冇...你話你住旺角同太子之間...
但係附近冇咩新起既豪宅...所以咁估囉...
仲有,我覺得好多有錢人住呢d...
我大約知你住邊d啦....

冇理我??????

回復 8550# 的帖子

岩岩見到你覆我啦。

回復 8549# 的帖子

一般般啦,不過有朋友住你果邊姐。

回復 8561# 的帖子

應該唔係你樓下。佢住果座既天台咩都無,電線就大把。

Megabox?我依家身處既位置係望住megabox

早晨呀Iris....
收到d相啦....
好正....估唔到有咁多幅添....
多謝Iris!

咁多位新年快樂呀!
有野做...走先....
byebye~

Iris...午安呀....
收到我pm嗎?

其實....今次送相...係唔係之前收左相果埋人係唔係唔洗再pm多次?
定係照pm,但會加相?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-9 12:41 發表 Iris去左食晏????
佢唔係帶左湯番嚟飲咩?

咁iris,你del左我個pm啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。