推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-8-2006 14:25 發表

你只怕你嫌我係桔神啫~
九月十日E度大把啦。  我都係一份子。 

回復 #18 唔易做 的帖子

真係好少有,未開鑼E度都咁熱鬧。 

引用:
原帖由 happycamel 於 27-9-2006 19:12 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
發生咩事? 

回復 #52 Air Supply 的帖子

我都唔知,唔知樂駝犯左咩錯,比人 Ban 左,會唔係貼左露點相之類。 

回復 #54 Air Supply 的帖子

我都好少過去吹水,所以唔知,要等再世樂駝出黎講野先知啦,唯有:等 

引用:
原帖由 happycamel 於 13-8-2006 17:31 發表
好快又開鑼啦 !!!!!!!!!
happycamel 兄,你解封啦,下期可以玩啦! 

回復 #62 Air Supply 的帖子

昨日英甲提左,所以今日入場想再提,可惜存番少少比馬會。 

下星期三,可以玩番明燈,燈神啦。

回復 #66 happycamel 的帖子

歡迎 happycamel 回歸! 

回復 #73 happycamel 的帖子

個人絕對唔讃成賭白頭片,暫停投注一天會好d。 

回復 #91 happycamel 的帖子

樂駝兄,恭喜! 你把刀仔終於有用。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 5-12-2006 22:50 發表
睇唔出有咩玄機添~
我睇到,不過唔知今晚會唔會一樣,上年得滇仔一次入三甲,其餘全部老外,冇本地人。

回復 #204 happycamel 的帖子

恭喜,恭喜! 

回復 #208 happycamel 的帖子

咁你應該都執埋啦!  

回復 #211 happycamel 的帖子

利害喎,條六環彩改左呢隻。 

回復 #223 Air Supply 的帖子

韋達今日表現麻麻,希望呢場先黎料啦。

回復 #226 Air Supply 的帖子

我係公司冇走到,跑完計完分就閃。

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-12-2006 17:45 發表

咁勤力? 我所指嘅係計分~
你而家先知。

其實係睇跑完馬咩環境,深圳定留港消費都未決定。

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-12-2006 17:51 發表

收完錢就梗係無謂行咁遠啦!
可惜今日冇咩斬獲,我就岩岩相反,越收得多就越遠。

回復 Air Supply, happycamel 的帖子

恭喜兩位人兄,呢兩日執唔少。

回復 #279 billchan 的帖子

恭喜標兄,又有得 Dup Dup 。

回復 #281 billchan 的帖子

我地d羸左就叫 Dup Dup,輸左就叫治療。

回復 #393 redhorse 的帖子

今日d馬有幾場都好熱! 

回復 #411 taurus 的帖子

taurus 兄,我都有個車牌介紹你買 : HJ2127  

回復 #426 happycamel 的帖子

咪岩你把刀仔出擊既時候? 

回復 #433 happycamel 的帖子

我就岩岩 90 分鐘比查仔攪掂左條 4x5  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。