推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #3861 紅豆沙 的帖子

唔係卦?  

有好多人都有吹水。

回復 #3863 紅豆沙 的帖子

都唔關我事,我都好少吹水既。

回復 #3880 happycamel 的帖子

有錢收啦,仲唔貼出黎。 

引用:
原帖由 happycamel 於 1-4-2007 00:13 發表
哎呀 唔記得去杜拜睇爪王凌乳
我有睇,羸幾個馬位,後面d馬食塵。 

引用:
原帖由 Lighter 於 1-4-2007 01:40 發表

重未訓
起身睇馬仔。 

回復 #4036 Lighter 的帖子

第 12 場我都中左Q (1 膽 6 腳),波仔同你一樣,有一條 3x1 50 元斷左雲達 (紐倫堡, 史特加, 雲達不萊梅),好在另一條 4x1 50 元過左關 (曼聯, 保頓, 韋斯咸, 打比郡),所以咪未訓,繼續玩。 

回復 Lighter, happycamel 的帖子

我有條 4x1 50 元都有入左車仔 @ 1.48  

回復 Air Supply, Lighter 的帖子

買 50 元先敢買 4x1 ,買多 d 又唔中。

引用:
原帖由 happycamel 於 1-4-2007 02:01 發表
恭喜金巴又收錢
今日齊齊收錢! 

回復 #4058 Lighter 的帖子

係咪車仔入左波?  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 1-4-2007 02:03 發表
係咪車仔入左波?  
加注 50 元有得叫糊:

4x1 50 元 (車路士, 燕豪芬, 里昂, 華倫西亞)

回復 happycamel, Air Supply 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 12000 才可瀏覽

回復 #4076 Lighter 的帖子

有樣唔似,就係最後個銀碼。 

回復 #4097 happycamel 的帖子

早晨,你波馬雀亨通!  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 4-4-2007 21:54 發表

之前唔夠訓,儲埋係咁ga la,

我想問一個問題。

呢~~孖寶有冇限邊兩場連續ga?係咪自己鍾意連續既兩場就得?
孖寶抵唔抵買呢又?
冇限,但要連續兩場。 

回復 happycamel, air supply, 唔易做 紅豆沙 的帖子

我專登入黎多謝 redhorse
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #4160 唔易做 的帖子

我七口孖寶叫五飛。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 4-4-2007 22:18 發表

嘩,壽星係唔同d喎
中左先講。

回復 #4178 紅豆沙 的帖子

輸左! 

各位,係時候去訓覺。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 7-4-2007 17:32 發表

係呀!

係噃, 點解無盤嘅? 我都係特登番嚟落盤咋! 晏啲同老虎上大陸睇波~

可能筆突大人外遊啦~
去邊間,等我避一避先? 

回復 #4296 happycamel 的帖子

可惜今晚我冇北上念頭。 

回復 #4298 happycamel 的帖子

都冇,今日訓左成日。   

德甲等緊拜仁入波。 

買左條 4x5 混合過關:

讓球:史特加,多蒙特,緬恩斯。
主客和:拜仁慕尼黑。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 7-4-2007 21:50 發表

德甲等緊拜仁入波。 

買左條 4x5 混合過關:

讓球:史特加,多蒙特,緬恩斯。
主客和:拜仁慕尼黑。
最後估唔到唔係拜仁輸,係緬恩斯輸左。 

回復 #4320 Pet Shop Boys 的帖子

原來係你! 你在何方? 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。