推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 9-5-2007 15:49 發表

吉吉有既時候叫佢馬馬
唔好卦,容咩易以為叫我喎。 

回復 #15158 ~@chrissie@~ 的帖子

屬馬呢度咁多會員,應該大有人在,不過唔係我。

我咁溫純,緊係屬羊啦。

只不過好多人都叫我馬x先生。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 9-5-2007 16:42 發表

你隻耳有問題o者
唔係喎,今日都聽到好多次喎,馬x先生做咩唔做野,卦住上網。 

回復 #15161 ~@chrissie@~ 的帖子

引用:
咁唔怪得我咁蠢la...................
一早知啦,不過唔好意思講呢個字。

你同呢個字都幾有緣喎。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 9-5-2007 16:42 發表

我只係叫你金金咋
金巴好似好聽d,似番個男士名。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 9-5-2007 16:47 發表

保保都係叫你金金喎
保長都唔見影,今日冇叫個我。

只係上過黎買兩場波就閃左。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 9-5-2007 16:49 發表

見到蠢字,諗起常在心tim
幾時開始咁大引? 

下星期你咪要睇兩套劇。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 9-5-2007 16:50 發表

點解咁講呀...............
隱藏話你聽。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 9-5-2007 16:51 發表

仲有飛鴿
唔明? 

回復 #15176 ~@chrissie@~ 的帖子

話明隱藏,緊係冇人睇到啦,係咪想公開講。 

回復 #15180 ~@chrissie@~ 的帖子

hide 都冇用啦,呢度咁多人高分過你。 

回復 #15182 ~@chrissie@~ 的帖子

唔係我叻,我都就黎低分過你啦,第時你可以用 呢個符號,同我講睇我唔到,睇我唔到。

回復 #15184 ~@chrissie@~ 的帖子

你今日又做今日之星! 

回復 #15297 ~@chrissie@~ 的帖子

有咩八? 

只知初兄係咁 reply 我。 

回復 #15300 ~@chrissie@~ 的帖子

我睇番前既 post 呀,我有日出左好幾個 post ,講左幾隻動物,初兄好有興趣喎。

回復 #15302 ~@chrissie@~ 的帖子

上次唔記得講仲有一隻動物:猴子。 

回復 #15304 ~@chrissie@~ 的帖子

獅子與老虎既愛情結晶品。 

回復 #15306 ~@chrissie@~ 的帖子

我都係係度先學到呢幾個名詞。

回復 #15313 初級會員 的帖子

早晨!

多謝你欣賞。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 12-5-2007 10:32 發表

乜你今日咁早............

各位早晨...........
早晨! 

老豬又嘈上唔到線喎,今日星期六,所以唔去八你上唔上到啦。

我神出鬼沒你唔知架。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 15-5-2007 20:56 發表

你把聲夠唔夠attractive 先...........
咁一定至岩你做。 

系統問題。 

各位早晨! 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 09:15 發表

你又潤我......................
邊有呀,見你平時咁得閒,去接下電話,等我可以跟得切 post 。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 09:34 發表

咁你要介紹畀我做先得ga...................
冇錢你做唔做? 

肯做就即刻有電話聽。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 09:51 發表

唔做有無電話聽呀.......................
暫時冇。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。