推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 10:33 發表

保爸早晨..................
你又學人找個爸爸呀。 

保長中左劇集毒。

回復 #15485 ~@chrissie@~ 的帖子

引用:
學人.............
佢叫我吉媽先咋嘛..............
我咪叫返佢囉..............

前晚非常"幸運"地睇左半集 糖參風暴....................
好複雜.....................
我係呢個網都見到有幾個爸爸。

咁好,又話冇電視機。

冇睇到想追番劇情可以去電視版睇番。

再唔係我都知少少。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 10:53 發表

好多咩?可能現實生活仲多呀
現實生活就唔知,呢度有古爸, Sax Ba, 屈爸 , 而家多左個保爸。

回復 #15490 ~@chrissie@~ 的帖子

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 11:04 發表

前面兩位唔識............
呢兩位係某人既爸爸。
引用:
乜屈人寺都係爸爸呀....................
你冇睇浪漫滿屋咩,都有妹妹稱呼老屈做爸爸。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 11:37 發表

你都知我唔睇野ga la......................
但我見過你入人地間屋,問攪機喎。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 13:38 發表

井緊咩?
我唔識聽鄉下話喎。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 13:39 發表

専登ga 傻人...................
所以我唔會捉你錯字。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 13:40 發表

常在心個邊我就唔睇lu
我最公平,兩邊都睇。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 16-5-2007 14:32 發表

你唔識捉咋卦.............
我一向都冇乜捉人錯字。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 15:29 發表

因為你連人地o岩定都唔肯定,又點捉呢?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 15:28 發表

你連電視汁都撈埋
師奶乒團暫時麻麻地好睇。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 15:39 發表

hey,咁好眼做乜?
如果你唔話我,我係唔會出手既。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 16:01 發表

我麻麻地鍾意睇葉童,我一時時睇
葉童扮得唔夠另外兩位似。 

個屋苑係馬鞍山拍。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-5-2007 16:52 發表

另外兩位確實幾似師奶
商天鵝真係肥左少少。 

引用:
原帖由 forever more 於 17-5-2007 00:09 發表

MA ON SHAN WHICH estate?
i living in MOS before wor
i want to know...
錦豐苑, 即是頌安附近。

回復 #15552 一塌糊涂 的帖子

早晨! 老豬!

我都要閃去做野先。 

引用:
原帖由 唔易做 於 27-5-2007 16:15 發表

又話再唱甄妮姐姐既''雨中SA LA LA ''都幾好喎
老豬緊係未聽過啦,因為係露雲娜唱。 

回復 #15795 chanpowing 的帖子

我只記得個名,乜都唔記得 lu ,係咪保長記錯左? 

回復 #15815 chanpowing 的帖子

冇閃呀,只不過唔識睇簡體字,冇得回。 

其他有慣常去的版我都有發言。

引用:
原帖由 chanpowing 於 29-5-2007 12:26 發表

點去神州大地呀  
老豬就算寫繁體,都未必明得晒。

所以我唔會去好遠。  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 31-5-2007 14:18 發表

yen定係won呀?
兩樣都唔係,係 VND 。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 1-6-2007 10:23 發表

1HKD=2502.6622563954VND
咁都比你查到,算你犀利啦。

咁你以後唔好講 JPY 。

仲有國際貨幣係叫 JPY ,唔係 YEN 。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 1-6-2007 10:33 發表

平時都要上網search information黎做功課ga ma

我又唔係專業人士,我知都好叻ga la
我都唔係專業人事喎,有時做九巴車長都要同遊客溝通下,所以好多貨幣匯率都知少少。

順帶一提 VND 唔係國際貨幣,第個國家換唔到。

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 chanpowing 於 1-6-2007 12:37 發表

係咪開緊車,一路行,一路傾  

遊客係人定鬼先  
有時d乘客唔知係邊度落車,咪走過黎問,我話我地九巴有報站器 ,識報站 ga  ,再唔識先再問,之後咪大家答下嗲,其中一個客比張一百萬我睇 ,差d客死我,後來先知係 VND ,我跟住同他講,香港換唔到港幣 ga ,要番老家先用得。 後尾再八卦,原來個乘客仲有打把 USD 。

個乘客係亞洲人。 

引用:
原帖由 chanpowing 於 1-6-2007 16:10 發表

真既一樣,有無約佢去飲茶
緊係冇啦,我地做野好專業 ga ,有晒 ISO,工作時唔可以周圍走。

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。