推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #7228 紅豆沙 的帖子

正如我有時都會將文字變顏色,但我係打字上去既,你應該係指個 icon 。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 26-5-2007 11:57 發表

因為我d字要用顏色,兼有時打埋公仔,若果用你個方法好唔方便,同埋我用引用方便d,直接re個個人ar ma,自己都唔會睇錯
我都會有時用顏色,不過就唔一定係同一種色,我自己覺得打字快過指個 icon 。

引用我係需要時先用。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 26-5-2007 12:26 發表

呢點我好讚同
我講笑咋。

回復 紅豆沙, happycamel 的帖子

今晚 19:30 東張西望已開始講,到 10:35 又講。 

查實阿 Gil 做無間道。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 1-6-2007 16:41 發表

唔係咁鍾意阿Gil同阿歡個角色
我鐘意睇常在心多d。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 1-6-2007 17:22 發表

唔係法拉咩
係喎,你唔講都唔記得添,靚就法拉靚d,但我係睇做戲好唔好呀。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 1-6-2007 17:40 發表

你仲有咩唔記得?
有幾位女配角都唔記得。

早晨!

昨晚基金輸左,今日早場係度補飛。 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 6-6-2007 11:52 發表

凍過水
多謝小費
唯有今個星期六治療少一個鐘。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 6-6-2007 13:51 發表

都叫你試吓執一執個樣先咯 ( <------), 硬係咁韌皮~
知錯 la ,下次用呢個 --->

引用:
原帖由 Lighter 於 6-6-2007 14:34 發表

可能o岩路
仲有 6 張飯票,駛唔駛用埋佢。 

唔夠要找人打折。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 6-6-2007 14:37 發表

有個豆字個基金,麻煩唔要 OR THX
咁你要邊個公仔先。 

回復 Air Supply, happycamel 的帖子

早晨! 

你兩個咁早起身買波。

引用:
原帖由 Air Supply 於 7-6-2007 11:21 發表

係囉......晨早就大派蕉皮~
而家轉左踢早場波!明早又有。  

回復 #8199 happycamel 的帖子

咁早應該得我係度!

早晨! 

回復 Air Supply, Lighter 的帖子

咁快埋位,未夠鐘喎。 

回復 #8211 Lighter 的帖子

咁仲有下半場玩。 

引用:
原帖由 Lighter 於 9-6-2007 10:54 發表

重有子夜場 tim
但你未報料喎?

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-6-2007 10:58 發表

第十二場埋門一定要跌破@1.70倍先夠穩陣~
我未買,單場又唔慣,買住日職先,一陣兩面一齊睇。

回復 #8223 Lighter 的帖子

今個星期周身骨痛。

我今晚應該都會去治療,睇下之前會唔會偶遇到你。

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-6-2007 11:23 發表

即晚返咁頻騰?
我緊係唔係啦,第朝先番黎飲個早茶,火雞我就唔知喎。

相關搜索目錄:

回復 #8237 happycamel 的帖子

今日都要借你個場玩下。 

回復 #8239 happycamel 的帖子

今日跑完先上,所以會係公司到跑一陣先,睇下可以玩幾耐,明早先落番黎。

回復 #8243 happycamel 的帖子

基金博友都玩完,要係度補飛。

回復 #8244 HJ2127_ATR1 的帖子

補飛先:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。