推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

86 1234
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 10-3-2008 23:58 發表

原來是蘇琪妹妹!
依家取而代之是位肥哥哥...
差咁遠! 

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

回復 #2348 messenger 的帖子

我都係果日,客滿時有個客大大聲講咋。

引用:
原帖由 CY+Kong 於 18-3-2008 11:45 發表

簡短報告前的一題...
--昨天電Book"55", 時間是4:00正,
--某人來電說"55"有急事要回家,  
--要我另請高明, 勉強接受"80"
--埋單時..向右看..."55"正在房間工作 ...
咁即是說管理層有問題,分黑紅牌制! 

引用:
原帖由 messenger 於 19-3-2008 13:37 發表

孖五點都紅牌過八兜掛
兩個都未做過,唔知道喎! 

只不過咁樣回客人,又畀客人發現個技師有上班,緊有懷疑主任玩封殺啦。  莫非...............

本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

引用:
原帖由 messenger 於 19-3-2008 14:27 發表

依個問題我都問過好多位技師
無一個話要喎!
希望冇啦,如果唔係,等如趕客! 

回復 happycamel, messenger 的帖子

係咪之前過擋左東方棕泉果位呢? 

回復 #2703 messenger 的帖子

我就岩岩相反了。  趕客事件簿。 

引用:
原帖由 messenger 於 18-5-2008 12:40 發表

咁又似乎恰得又恰!
一次半次都話就一就
餐餐都係咁就過份了!

HJ2127_ATR1兄: 我已經無係夜晚去好耐好耐
依家夜班有什麼好技師?
可能我唔係熟客啦!  

呢度唔係樣樣都唔好,最要贊係班 Locker 仔。  
技師好多都有用心去幫你按摩 ,雖然唔係好夠力。  
主任就要睇邊個了。 

另外之前你提及如果間桑拿冇房要客人等,可以係入門時提提客人要等房,大約等幾耐,我只係試過係深圳新都桑拿,有呢個經驗,一入門口就有知客提我:趕唔趕時間呀先生,要等房喎。 

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

引用:
原帖由 rabbit2000 於 18-5-2008 21:35 發表

究竟發生什麼事呢?
我就岩岩相反了。  趕客事件簿。 
本帖隱藏的內容需要積分高於 900 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 19-5-2008 12:52 發表
答下次先啦係錯既
正確答案 : 係甘先啦
念住留番一條後路畀自己。  

不過就害我由九龍去港島,再由港島即時過番九龍。 

去左銀泉桑拿。 

86 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。