推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 7-7-2007 10:41 發表

唔使,佢下次會睇得到啦
推兩推就唔見左。 

回復 #18194 紅豆沙 的帖子

你估係我咩,一 call 即到,睇下而家都唔見影。 

回復 #18196 唔易做 的帖子

幾時有得睇。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 8-7-2007 11:46 發表

站长出名口疏架,有秘密都唔好比佢知呀
所以你都要多得我唔少
講我壞話,你當我冇溫書呀! 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 11-7-2007 10:17 發表

今朝老豬仲未上線既?
 又唔見你講我未上線。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 11:03 發表

我講............ 你上左線
踢爆我。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 11-7-2007 11:50 發表

今日佢咁匆忙既?
都話你唔聽書啦,又計錯數 ,老豬走左去修車呀。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 11:41 發表

老豬閃走左la......................
你係咪漏左個心情公仔 --> 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 13:44 發表

係無同豆豆交帶就真................
跟本老豬只係同你交帶,不過我唔小心睇到。 

回復 #18499 ~@chrissie@~ 的帖子

嘩! 你咁揚,搬埋過黎,呢度多人八,下次唔好。

回復 #18501 ~@chrissie@~ 的帖子

算你啦,不過你想搬晒過黎都唔係咁易,咁多。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 14:24 發表

我都唔會做呢d 無用既effort..........
話口未完。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 14:31 發表

咩呀...........

我又搬野咩................
我話多人八呀! 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 14:39 發表

但人地淨係八豆豆咋ma..............
又踢爆人地。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 14:49 發表

係我錯la...................
咁又唔駛咸,去盡情繼續踩場啦。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 15:03 發表

我無咸....我甜o者...............

踩邊個場先................
咪好囉,而家笑番。 

鐘意踩邊個場咪邊個囉。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 15:21 發表

成日去踩人地d 場...............
好容易畀人 ga..........
所以咪叫你開番個場畀人踩啦。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 15:25 發表

咁咪即係叫我開個場畀人尋仇o者........................
你又冇我咁多仇家,唔會卦。

最多我做總管幫你睇場。 

回復 #18520 ~@chrissie@~ 的帖子

基本上老豬開一個踩一個。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 11-7-2007 15:45 發表

咪係..................

真係好佩服佢呢樣野ga.......................
呢樣野你差老豬好多,我同你一樣,唔掂擋。 

回復 #18567 紅豆沙 的帖子

冇人喎!

早晨!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 13-7-2007 09:20 發表

早晨!一陣就有豬有吉、有金巴啦
老豬今日返早喎。 

小吉就睇下忙唔忙啦,有心事。 

其餘呢,唔見日本通既! 

保長,車車都唔見喎。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 13-7-2007 09:31 發表

佢地得閒就會浦頭啦
邊個佢地。 

回復 #18575 紅豆沙 的帖子

佢地會一叫早晨就即閃。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 13-7-2007 09:46 發表

唔係卦....................
呢度有幾個佢地都係咁,你保爸都係啦。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。