推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-26 15:28 發表
改左三次
睇漏眼。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-26 16:06 發表

令你有咁深印象和感受,相信個劇都好好睇,首歌又好好聽。
首歌要靠車總找。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-26 16:07 發表

比你昅到2次都好眼利喇~~~
因為我有四隻眼近視

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-3-26 16:35 發表

少睇電視     唔肯定邊首
咁等我去找到首歌名先。

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-3-26 16:35 發表

少睇電視     唔肯定邊首
首歌叫赤子,葉德嫻主唱。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-26 17:05 發表
今晚返歸慢慢欣賞~~~
準備定紙巾。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-28 10:33 發表

做乜我未喊,你喊定先,紙巾留比你自己用
要睇番套劇,當時有一幕劇情係好傷感的。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-28 10:48 發表

你係個好有感情0既人咁喎~~~
都好少有,可能個編劇寫得好應景,加埋果首插曲。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-28 10:52 發表

無睇到~未能感受到~
唔通你有過相同經歷,所以如此感傷。
冇人希望會感受劇集所發生事情,做戲咁做,唔係關於愛情,係講及葉德嫻演母親,譚耀文演兒子,太詳細唔記得了,大約講兒子為左利益,暗示要母親自盡,但當時母親為左兒子,係知道兼願意的。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-28 11:05 發表

比包紙巾你用先

母愛真偉大
多謝,多謝! 

不過而家多數用馬會紙巾。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-28 11:15 發表

馬會真細心,為賭到出晒汗又或者輸到喊晒0既馬迷而設
係間唔中去馬場,約 100 元,包食得飽,叫做小型自助餐賭馬時,順便 '立' 番d自用。 

未試過賭馬出晒汗喎,羸輸個樣都冇咩變,牌品唔錯。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-28 11:22 發表
好了~再不能懶床了~起來去食個BUNCH~便又當義工去

周六日愉快! 

回復 12301# 藍蝶的帖子

未睇過欖球賽,原來咁多靚女睇。 

你去做義工定睇欖球賽。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-30 10:32 發表
除左睇女仔,靚唔靚就各花入各眼,都可以睇下d古靈精怪0既打扮,不過我都睇賽事,現場氣氛有別於睇電視,現場睇多好多fun。

我會搵d探訪老人家和陪伴弱能人仕0既義工來做;不過我相信呢類球賽無搵義工,但 ...
睇呢類球賽,要幾多錢一張飛? 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-30 11:10 發表
都唔平,賽事分兩個半日,星期五一個晚上,星期六和星期日兩個全日,一套三日票今年售$1080。

公司買票來送比客,有票剩下來,我只要了星期日final的票。

http://www.hksevens.com/chi-index.html
嘩,超貴呀,不過估到你都係唔使錢先去睇。   以為係客送畀你睇。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-30 11:36 發表

我未至於狂熱到要撲飛來看。
就算演唱會,有得揀都睇最平果種。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-3-30 12:05 發表
我睇演唱會都係有免費飛先去睇 ,除左舞台劇就會買飛睇
冇你咁幸福! 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-3-31 12:56 發表

可以的,在广西那边,男的都叫牛哥,女的都叫啊妹
唔係卦,男叫牛哥。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-4-1 11:38 發表

金子是笑裡藏刀

金巴就笑傲江湖
講我呀!   我行我素。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-4-1 12:19 發表

笑住講一聲:「我係我。」
哥哥粉絲。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-4-1 12:31 發表

唔係 grace  chan 唱先咩  
我當時念住另一首歌:我。    

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-4-1 12:39 發表

今日應節, 哥哥話晒事  
係,哥哥紀念日。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-4-1 14:25 發表

你有無攪作先
一來唔近中環,冇得去八。   

二來我係哥哥隱藏粉絲,好少露面。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-4-1 15:15 發表

來來來, 原來你就係呀來     
呀來你都識: 【來】

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-4-1 15:43 發表

佢好多公仔 , 人就唔多了解  
做過過客版主,所以有留意。 

唔好去睇第一版喎,兒童不宜。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。