推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 25-7-2007 15:20 發表

佢同我爭你
啱你多d。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 25-7-2007 15:24 發表
豆豆午安...車車午安..........金巴午安................個個都午安...........
小吉午安。 

引用:
原帖由 ★★★★★ 於 25-7-2007 15:29 發表

個度唔好,介紹你去元朗上村茶水站,乜都有得食。
搭幾多號九巴去呀? 

話時話,我都有d肚餓,食件蛋糕先。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 25-7-2007 15:34 發表

話時話,上次阿蘇介紹屯門唔知邊一度,景靚食野都好味又唔貴喎
我唔熟喎,下次咪搵埋一個非茶客去試下囉,方便仲可以過埋深圳灣添。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 25-7-2007 15:41 發表

你自己一個食呀,獨食好鬼肥ga
食完番黎。 

引用:
原帖由 ★★★★★ 於 25-7-2007 15:45 發表

九巴路線 64K
未搭過,但一早已八到呢條線係最早轉短金巴既其中一條。

抵搭,條線夠長,由大埔去元朗。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 25-7-2007 15:47 發表

都可以既,順便去碌 齡
碌 齡我唔熟架步喎。 

引用:
原帖由 ★★★★★ 於 25-7-2007 16:07 發表

去上村呀?
係自己鋪到食。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 25-7-2007 16:17 發表

我只係西站附近咋
西鐡唔識。 

引用:
原帖由 高級管理員 於 25-7-2007 19:06 發表
豆豆,返到屋企未?
冇人招呼你既! 

引用:
原帖由 chanpowing 於 26-7-2007 10:21 發表
回復  紅豆沙   HJ2127_ATR1 的帖子

好多人, 分唔清  
我都係 ,不如叫呀豆,整番個 list 好喎,暫時糖水鋪人客統計。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 28-7-2007 11:01 發表

食完饭就去,天日休息,今晚收工就会返乡下,星期日夜晚先返

你休息都冇出去玩咩
又講番鄉下,畀你笑死。 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 28-7-2007 11:23 發表

咁我好多日冇返过去嘛
你番鄉下隨時快過我番另一邊屋企。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 28-7-2007 11:32 發表

另一邊?
咁我自己住 ma ,緊有原本屋企喎。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 28-7-2007 11:41 發表

虽然係啫,但你日日都返去喎,我成个星期先返去,又点同呢
我唔係日日都番喎,我番自己屋企咋。 

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 31-7-2007 12:01 發表

唔係點會撈到個總管番黎做
係度講小吉壞話。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 31-7-2007 12:09 發表

....乜風叫你黎呢度....
我有線人小吉話我聽 ga 。

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 3-8-2007 11:38 發表

你真係識法文架?
扮叻所以我都冇出聲。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 3-8-2007 11:45 發表

咁我都唔出聲囉...............
又要隱藏呀,唔好啦! 

入黎八一八,我呢邊之前都好大雨喎,而家冇咁大。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 29-8-2007 17:27 發表

今日好悶心情好差呀~
今日見你周圍走,一定知你好悶,心情差就唔知! 

明明昨晚都見到你笑。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 29-8-2007 17:37 發表

我都唔知做乜, 成個月都有情緒病, 睇怕就快要搬去火雞個新居度住~
果邊聽聞好好生意,唔夠房用添,有病就要快 d 去治療下 la ,好快會好番。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 29-8-2007 17:51 發表

走先喇.....今晚準備自己一個人靜靜地發吓牛豆~
我招呼埋個新茶客都要閃人了。 

相關搜索目錄:

回復 #20874 chanpowing 的帖子

咁深奧,唔明白。  

回復 #20876 chanpowing 的帖子

你架車開得咁快,讓我架巴士行先啦。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。