推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 死飛仔 於 2008-7-24 17:05 發表

地址係邊
賣廣告會被人禁言 ga 。 

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-24 17:06 發表

佢好似晚晚都去拎,
不過拎唔到喎
睇衝上雲霄好過啦。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-9-4 12:42 發表

如果計人仔, 2190 * 0.89 = 1949 港元
你好似調轉左計 HKD2,190 *0.89 = CNY1,949.10 。 

而家大約得 0.87 ,所以大約要 CNY1,905.30 。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-9-4 15:50 發表

剛看是報 0.87567, 即係 1917.7173
一來報紙已經慢左一日,二來你在銀行或找換店冇可能換到呢個價。  

你睇 bank buy 定 buy sell 先。 

相關搜索目錄: 銀行 報紙

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-9-4 16:49 發表

唔係報紙係 now 333財經台, 以家最新係 0.87590
你成日講果d係參考中間價。 

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-4 16:58 發表

呢個價我地做唔到架

我琴日用9254港仔, 換了8000人仔, 你慢慢計下啦
呢個價食水好深。   0.8645

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-4 17:37 發表

咁大約應該係多少
格價專家提示:   0.869 啦。 

換人仔事件簿: 

時間:2008 年 9 月 5 日
某一角落:0.870
落馬州關口 (福田口岸) :0.865

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-9-8 16:07 發表

燭就要比人捉  
呢個我識打:燭。   

另外,報告上星期換左 d 人仔,已經用盡了。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-9-8 22:00 發表

蠟燭
金巴, 係香港邊間夜店係收人仔
我唔知喎,我去深圳好多時都係畀港幣,當然要計當時匯率。 

我相信香港夜店都會收人仔,我估會係 1:1 。 

上次換人仔係要更遠的地方。 

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-2-21 10:59 發表

你淨係膠水, 膠紙, 膠紙座, 膠布就唔約
學係你地先!   

邊個係 UHU ? 

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-2-21 11:05 發表

UHU係咩h:" />
扮傻成功。   

我講自己。 

引用:
原帖由 神秘Q神 於 2009-2-22 22:16 發表

已前識既人,99% 都無上黎啦,所以我都無上幾年!
我都係以前既人,不過唔識你。 

我都係第一次見呢個網名。 

引用:
原帖由 billchan 於 2009-2-22 22:51 發表

點解 你 唔上黎但金錢得番 $ 6 咁少既?
第一佢轉新版之後冇上黎,第二可能佢冇你咁識玩遊戲。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-2-23 19:10 發表

咁你仲有好多網名未見過添
唔出奇,好多係 cd rom ,點見。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-2-24 20:06 發表

邊個同你講CD-Rom
幾年冇發言,仲唔係呀! 

引用:
原帖由 神秘Q神 於 2009-3-4 00:42 發表

哈哈!大家玩既版面唔同,當然就唔識!
唔通你有留意過我呢個名。

引用:
原帖由 神秘Q神 於 2009-3-5 21:10 發表

印象係有既!
原來我都有人留意。   

引用:
原帖由 billchan 於 2010-1-19 00:53 發表

我都係,通常五粒,周末才可以加幾粒鐘!
你係咪講緊 骨。

今次唔只我公私兩忙,仲有其他人入黎踩場。   不過我搶閘成功! 

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2010-4-27 22:34 發表
哎呀!!! 裝我去左搵開鎖師傅既時候搶閘
**** 本內容被作者隱藏 *****
我幾時做左開鎖師傅。

回復 26267# 紅豆沙的帖子

詳情可以去茶水站八番。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2010-6-8 23:12 發表
憎死你地
我o既藍蝶姐姐被你地迫左去邊
一切正常。 

你找佢呀。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-6-10 22:39 發表

你個糊仔,黎Recreation 康樂消閒搵姐姐喎?
會唔會係找另一位姐姐。

回復 26284# 藍蝶的帖子

引用:
尾房 exclusively by xocatII
無限想像空間, 谷主為 xocatII 一人.......開放個人, 乜都講既 chat chat 地方。
呢版係新增的。   

要照顧某些會員。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。