推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 27-11-2007 17:05 發表

好好玩AR MA,我自己玩完,跟手POST上黎
使唔使貼埋茶水站。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 27-11-2007 17:08 發表

咁你貼啦
咁又唔好,又佢啦。 

回復 #17868 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 30000 才可瀏覽

回復 #17870 紅豆沙 的帖子

我估中左了!   

回復 #17879 happycamel 的帖子

講緊大陸又封左網,有些網友上唔到線。 

引用:
原帖由 唔易做 於 7-12-2007 11:00 發表

薛凱琪, 等奇洛李為斯回信

各位早晨
薛凱文同薛達琪就聽過。

引用:
原帖由 Air Supply 於 7-12-2007 17:24 發表

咁就要金巴介紹至得~
billchan 先有好介紹呀,可以去電視版睇睇。 

回復 #18487 Air Supply 的帖子

我不嬲都係度喎,冇鼠入黎! 

除左跑馬時段,你今日回文快左。  

引用:
原帖由 Air Supply 於 7-12-2007 17:43 發表

我今日4點過後好得閒, 只係懶走過你嗰邊搵你飲茶啫~
而家都差唔多要閃人了。 

明天可以飲茶。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 9-12-2007 13:52 發表
借空檔慶祝下點數過了十萬

恭喜,恭喜! 

引用:
原帖由 happycamel 於 15-12-2007 23:17 發表
唔係化
昨晚熱剌,曼城唔揀,揀左布力般。 

引用:
原帖由 happycamel 於 16-12-2007 16:03 發表
金巴午安
你點解唔去梳乎呀
我就話要做天下間獨一無兩的看門駱駝姐
昨晚冇北上。 

引用:
原帖由 happycamel 於 16-12-2007 16:11 發表
金巴賞左月未      
前幾日見到月光,唔錯。 

有糊叫:世冠杯買左 2x1 大。   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #19022 happycamel 的帖子

咁快又 2:2 ,好在冇玩即場。  

回復 #19024 happycamel 的帖子

18:30 仲有場冠軍戰。  

引用:
原帖由 happycamel 於 16-12-2007 16:50 發表
好似見過AS都係買和boh
賽制係乜  
我都唔知道,只知係中立場在日本踢,好似係每個州冠軍果隊有份比賽。 AC 咪拎左歐冠杯,而紅鑽係亞冠杯,其他就唔知咩州了。 

引用:
原帖由 Lighter 於 16-12-2007 19:39 發表

去幫你去排隊先
後先落街食飯時睇左下半全場,都幾精彩。 

收完番黎 ,希望德乙和和氣氣。 

5,6,8 場

引用:
原帖由 紅豆沙 於 16-12-2007 20:43 發表

咩黎?
你冇睇咩,20:30 做,之前係做咩咩玉珠峄。 

回復 #19050 Air Supply 的帖子

德乙買全大好過。   

引用:
原帖由 Lighter 於 16-12-2007 22:37 發表

而家都未全大
而家差一場,不過我都冇買! 

你應該有卦。 

引用:
原帖由 Lighter 於 16-12-2007 22:43 發表

你好野
但無乜機了
原來爭果場主隊有紅牌。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 21-12-2007 11:44 發表

保豆樂早晨~
早晨! 

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 #19334 紅豆沙 的帖子

你唔岩路喎。  

回復 #19338 Air Supply 的帖子

而家出發。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。