推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 27-12-2007 11:48 發表
無嚟幾日大家早上好~
我都來來回回治療左兩次。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 27-12-2007 12:06 發表

我呢幾日都喺香港騰嚟騰去, 連上網都無乜時間, 除咗輸波輸馬之外都唔知忙咗啲乜嘢出嚟~
下次得閒,上去歎下茶,治療加吃喝玩樂。 

相關搜索目錄:

回復 #19465 Air Supply 的帖子

會唔會下次要等到農曆新年。 

回復 #19467 Air Supply 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 31000 才可瀏覽

回復 #19544 happycamel 的帖子

恭喜,恭喜! 

各位早晨 ,昨晚又放低左多少畀波仔,買馬好過。  

e.......... 有發現: 知唔知咩事! 

引用:
戴勝 - 不小心策騎(10/1 - 23/1), 未有力策坐騎至終點、表現未能令小組滿意(24/1 - 1/3) 被罰由 10/01/2008 開始停賽, 可於 02/03/2008 恢復策騎出賽。  

回復 #20044 HJ2127_ATR1 的帖子

終於找到了。 

引用:
第四場:戴勝(「信賴」)未有力策坐騎至終點、表現未能令小組滿意(十個香港賽馬日)。

相關搜索目錄: 賽馬

回復 #20045 HJ2127_ATR1 的帖子

原來認埋罪添。 

引用:
跑第三名的「信賴」之騎師戴勝承認一項未有力策坐騎至終點、表現未能令小組滿意的指控。考慮了此宗事件的有關情況,小組判罰戴勝停賽(十個香港賽馬日)直至三月二日星期日才可再次出賽。此項停賽罰則於一月二十四日星期四開始執行,即戴勝於第三場不小心策騎停賽罰則完畢後可恢復策騎出賽當天執行。

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 Air Supply 於 10-1-2008 15:24 發表

臨場落重飛所以要拉住?
我臨場冇跟到,如果唔係仲!   

引用:
原帖由 Air Supply 於 10-1-2008 15:36 發表

呢輪你氣息唔錯....所以唔會俾你跟到~
但昨晚食白果喎,攪到提早黎場 ,不過一離場就中番條喜德寶 Q ,可惜過唔到關。 

引用:
原帖由 happycamel 於 11-1-2008 20:47 發表

你點知我呢排日頭賞月
咁夜晚有冇心怡對象呀! 

新特蘭上半場 2:0 ! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 13-1-2008 22:19 發表
新特蘭上半場 2:0 ! 
全場新特蘭勝 2:0 ! 多謝 Air Supply 詳細分析!

烏甸尼斯要頂住呀,打少一個人!

仲有一關,不過唔睇了,要去訓覺。 

布力般流浪

回復 #20172 HJ2127_ATR1 的帖子

咩個系統時鐘慢左咁多,而家係 0:10 喎。 

引用:
原帖由 happycamel 於 13-1-2008 23:58 發表

係邊處
昨日口述左。 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-1-2008 00:08 發表
保頓對暴力點睇
無左安力卡woh
安力卡係邊一隊我都未知! 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-1-2008 00:05 發表
哦!
miss左
黑貓都係我愛隊 但今次無買
都係講樸茨茅夫有幾個非洲人要番去踢非洲杯。 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-1-2008 01:37 發表
1:2
恭喜,恭喜! 

引用:
原帖由 唔易做 於 14-1-2008 11:02 發表

但Stephy唱現場要打幾打折扣呢??
咁就唔知了,詳情請留意星期六晚 19:30 電視! 

回復 #20208 紅豆沙 的帖子

聽現場唱 ma ,我成日都聽啦,一有電話響就聽到。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 15-1-2008 10:19 發表

即係咩?
又唔明呀! 

應該係講京華春夢! 

引用:
原帖由 happycamel 於 16-1-2008 10:25 發表
各位早晨

係個系統時鐘追了上來 還是我個電腦時鐘跑慢了 難得會同步
因為大版主調教番啦! 

呢到一分一秒都好緊要,唔可以慢 ga 。 

相關搜索目錄: 電腦

回復 #20242 happycamel 的帖子

不過呢度個時鐘,過左一段時間又會慢番。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。