推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-4 07:11 發表

師兄:東洋三菱...還未試車...試吓重工..先...
值得一試。

港鐵有金句:港思維遇上深智慧。
九巴都有金句:金巴遇上九巴。   

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-5 00:36 發表
新來的美容叫Anna, 做過皇室.
下周來的叫雪.
某晚我見到有主任叫佢,所以見過佢。 

咁多新人黎,是否好多美容師冇做。 

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-12 22:59 發表
如有會員今星期日上去可恭祝同是浪漫雙魚座的Maggie
星期一14號生日快樂 屆時她將休息一天.
而家先睇到,祝 Maggie 生日快樂! 

可惜今日蘊莎冷氣壞了。   

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-3-14 12:49 發表
I got there at 9:30pm and the air cond was fixed
你算好彩,成個下午都冇冷氣。 

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-3-14 13:10 發表
Maybe
Actually I find it better to go on Sunday night, less crowded in the sitting room
我都試過下星期日去,通常係下午爆房,晚飯時段靜少少,之後又多客番。 

平時反而唔知幾時旺。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-15 15:28 發表

I'm back.
謝謝今日的技師 , 今日有d累, 做咗 massage 好舒服
搵日做雙飛 ..........
咁快就來來回回,幸福。   

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-16 12:20 發表

未入會, 唔敢book SPA 注, 遲d先 ~
乜要入會先 book 得。    係咪買套票 = 入會。

我都未參觀過,因未做過 SPA 。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-20 00:44 發表
下次再開枱...食捌番...
唔明? 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-20 10:13 發表

細麻雀食〔捌番〕意即..下次再揾128技師..

恩賜....
謝謝!

你的術語,好多時都唔明。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-23 20:02 發表
如同一技師..按咗两次..叫加代支..你會..

我永不錄用她... 
暫時未遇過技師要求加代支。 

我估我會同你同一做法,永不錄用。 

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-25 13:43 發表
恭喜ching 取了個勁靚VIP no.
邊個,邊個。 

其實而家去到幾多號。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-25 13:46 發表

下個月可能試 double-fly 或 金巴兄介紹的 double-shift
double-fly 已同技師約咗
你打算用乜組合。 

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-3-26 06:12 發表

用套票=$760 以咁既設備+環境不算貴, 唔用套票要$1,166就真係有點兒貴.
做幾耐時間?   

見到年頭買儲值卡優惠係用 HKD10,000 有 HKD13,500 。 即是 HKD740.74 有 HKD1,000 唔知可唔可以做 SPA ,同埋邊樣平一些。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-26 15:04 發表
咦 呢3日, 7仔最旺, 因有欖球賽。
同個 7 字有關係。   

有欖球賽試過在香港仔唔搭 1 字頭隊巴,改搭 9 字頭。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-26 15:14 發表
恭喜新版主 Bro WK
咁順手 WK 在線睇睇: 

主題,蘊莎個蘊字顯示唔到,可否編輯一下。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-3-26 19:07 發表

咁順手 WK 在線睇睇: 

主題,蘊莎個蘊字顯示唔到,可否編輯一下。 
報告 : 而家顯示到。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-3-30 21:39 發表
今日撞到 Bro WK
比我知到佢做邊位技師添

真幸福,咁早可以上去。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-1 22:26 發表
咦 二樓放租, 在對面望過來..

莫非計劃有變...
唔係擴充營業? 

報告 : 夜間 01:00 後特價時段微升到 322 元 90 分鐘。 

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-26 12:31 發表
某技師推介做20, 全場最旺鐘, 人靚歌甜.
之前做過1次, 又唔覺係咁, 唔知係咪走漏眼呢?
有冇人比到意見呀?
主任有推介過,不過未試過。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-28 11:23 發表
又要多謝馬會請揼骨 ... 昨晚中左4場
恭喜! 

下次有心水,pm 我。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-29 08:17 發表

Thank you, ok Bro but there is no sure win in soccer.
都係講下笑,呢題都係講番按摩好些。 

呢排唔知旺唔旺場。   較喜歡唔旺場先去。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-4-30 14:08 發表

Bro WK, 我半夜都有上線架, 可能沒有出post啫, 有時只send pm
剛由薀莎返來 , 今日做左 ^*, 她今日放完假返工了
也book左下星期的雙飛
我就知你上線唔少,因見過你上線龍虎榜入位。 

咁早按完兼回家。 又有假期,唔知邊日去好。   

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-1 05:17 發表

昨日較早去, 第二個客入場 , 做左兩粒, 有人仲早過我
我都試過早,不過係 10 名之內,一定 3 甲不入。 

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-8 09:41 發表
昨晚做了96, 即以前香港棕泉20,
本地技師,果然幾靚女,
都有心機dup, 好好傾, 好有禮貓,
臨分別時也有少少少少gf feel.
咁橋,我某日都做過,番 Mark 之選。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。