推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 22:51 發表

我真係唔知喎  h:" />h:" />
咁或者太耐冇聯誼了。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 22:55 發表

聴人講, 行失假期係假期都有$100 / 2 hrs 喎, 不過都未去過行失
咸濕假期同水立方都有,不過我就唔鐘意去,因太多人了。   

總知係去咸濕假期就皇崗過關,水立方就羅湖過關。 

上次因趕時間回港,在落馬州迫住要搭趕港鐵 ,不過識去用埋港鐵特惠站,慳 3 元。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 23:06 發表

星期六揾你下午茶......我記得......奈何......

有機會.....一定同你飲杯  
星期六還可以.......找日啦,一至五就冇咩時間! 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 23:10 發表

近期唔係咩場都清靜咩  

趕時間....唔係旅遊巴最快
旅遊巴唔近我屋企。   二來得油尖車先較平。 

上次去都幾多人,或者今日開始先靜。 

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 23:11 發表

我都覺得星期六最好  

工作慣嗎?
而家工作要學過忍字。   

同把口要密,唔可以亂講野。

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 23:21 發表

精打細算, 同畢大哥一樣    

其實都唔係靠內銷, 靜唔係怕嚴打咩, 國慶做完, 音樂再起  
精打細算,同畢大哥仲有一段距離! 應該學唔到。 

嚴打對我冇影響,自己上去都係睇下波,休息下,間唔中就同朋友去飲飲食食。 

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-2 23:22 發表

而家至學, 會唔會已經幸福左好耐  
咁或者以前d工都幾幸福。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-2 23:47 發表

現場觀感很不錯,不過煙霧聚集不散,影響了拍照的效果,全都是一團團的煙霧 h:" />
都冇現場睇煙花幾年,有相睇嗎? 

回復 14919# 藍蝶的帖子

d 相都幾靚下喎,應該在尖沙咀影。  

今日見到 bluedance 再現。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-7 23:29 發表

佢間中會飛下出來散播心情故事
會唔會介紹埋人睇書。

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-10 23:42 發表
不知何處得來,比好像中好樣
**** 本內容被作者隱藏 *****
生果日報都睇到。 

個樣後生過我。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-10 23:53 發表

唔知仲以為你講 PCCW
國慶完無耐又國慶
週日去行下水塘,看山看水,吸收天地靈氣
我估保保想講阿梅生忌。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-11 19:15 發表

乜你唔係青靚白淨過佢咩
冇企埋一齊,冇得比較,不過我估高過佢。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-11 19:20 發表

唔講都唔知
自己生日都唔多記得,更加難記得別人的 h:" />
下年記得就提你。   

因為同月份。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-11 21:18 發表

金老闆高好多班  
又係到提起我。 

高過佢都有可能。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-12 00:09 發表

你講高度呀﹗唔高好多都相信高過佢少少啦﹗
車總都高班好多。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-13 21:59 發表

我見過佢真人幾矮下,都相信你會高過佢。
都好大機會,因我唔高唔矮。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-13 22:02 發表

吓 ~ ~ ~ 你要提我傷心史
 生日都傷心,最多咪間戲院摺埋。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-13 22:18 發表

可以話比你聽連我都高過佢
咁你應該唔矮,可以唱番首高妹。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-13 22:22 發表

因為一般人都只會講句生日快樂,都唔送生日禮物比我,你話幾傷心呢﹗
我都係咁既人,最多請人食餐飯。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-13 22:38 發表

我時不時都請人食飯,人地又時不時請我食飯,唔洗等到生日個日
有來有往! 

幾時輪到請我食飯。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-26 19:20 發表
咁就過咗三日

去左邊度飲飽食醉。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2009-10-27 23:15 發表

去左濠江,第一晚吃了翅,第二晚吃了葡菜,游番兩日水,補給完要消耗番  
 咁好節目都唔預埋我。 

我可能都下星期都會去澳門觀賞澳門賽馬 20 周年紀念賽。 

相關搜索目錄: 賽馬 澳門賽馬

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-10-30 14:18 發表

我以為你去賽車    
上次中左獎,所以都要盡量抽時間去。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。