推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 18-2-2008 13:53 發表
保樂豆&各位午安~
又話食飯! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 19-2-2008 12:25 發表

認真無俚頭~

反而前晚樸茅嗰場買咗1K客勝, 補時3分鐘仲係0:0諗住提早熄機早抖, 點知兩分半鐘搏到角球, 波子機式入球幫我響地下執番來回千八蚊~
原來係咁,我條基金都變左有盈利。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 27-2-2008 20:10 發表

老豬))))))))))唔使陪阿玉咩?
原來你有去幫襯飲茶。

咁我可以慳番口水。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 27-2-2008 21:59 發表

6場已經1W3Q1P
就係冇前衛勇士。

引用:
原帖由 happycamel 於 2-3-2008 13:17 發表

齋講早晨會俾人話架
我都費時回佢,呢個係瘋癲人黎。 

你睇佢之前大作就知,一陣大叫話快快手手禁佢言,一陣有請求人解封。 

一時又叫人移走作品,以為冇人夠膽移,又唔知人地幾想移走佢。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2-3-2008 02:16 發表

原來少爺仔係媽人
佢又媽邊個呀? 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2-3-2008 16:58 發表
每一場馬 ∼ 或者某些人會有愛驅,
每次愛驅一出,都會重(才追),
唔理佢係大熱或者係冷馬!
你係咪講緊我呀,我都有。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2-3-2008 17:16 發表

我講緊我自己冇買到 
係咪 13 號濰坊呀! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 4-3-2008 13:59 發表
各位午安 ~ 三點三唔該幫我叫份TEA
你有冇入錯房! 

回復 #22431 happycamel 的帖子

連場爆冷,都預左你羸錢。 

引用:
原帖由 happycamel 於 6-3-2008 11:48 發表

我就"清" 好夾我woh
有冇提示! 

引用:
原帖由 happycamel 於 6-3-2008 20:03 發表

提乜   
我以為個 '清' 字類似賞月添。 

引用:
原帖由 happycamel 於 7-3-2008 09:46 發表

我依家好專一架
咁我都知你專一。 

回復 #22468 happycamel 的帖子

你昨日愉快嗎! 

引用:
原帖由 happycamel 於 8-3-2008 12:35 發表
今週又去 臥在水中央 又或坐立於那方
呢輪咁自由呀! 

會上引的。 

引用:
原帖由 happycamel 於 8-3-2008 12:39 發表
唔做平常事 甘就多啲時間囉
睇黎你會抽多d時間去作客,主場去到厭呀! 

引用:
原帖由 happycamel 於 9-3-2008 22:36 發表
我又中六環彩
派彩就
我十年都唔買一次,一買就中左! 

可惜派彩奇低。  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #22558 happycamel 的帖子

昨晚走左雞,咩事攪到人改文兼要去找支持者!  

引用:
原帖由 happycamel 於 12-3-2008 08:46 發表
利物浦贏波的早上                       
各位早晨
對我冇影響,因為冇買! 

早晨!  

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 11:16 發表
講番打比日
排位未睇
一年一度盛會 居然擇左日話拜山 大吉利是
慎終追遠係好事 但係我真係好想睇即場
果兩場,錄低睇啦! 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:26 發表
各位午安   
今日咁早,唔使去賞月呀! 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:41 發表

依家唔駛錄啦
網上乜都有得睇
咁可以睇埋之前評馬人吹水,拉頭馬...........

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:49 發表
甘又係
不過今年啲馬認真麻麻
都唔會研究好與唔好,最緊要羸錢就得。 

又有成排蔡神仙馬,唔知有幾多隻有位置呢,我靠佢做膽。 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:58 發表
柏寶騎過5隻 唔知係佢揀旺國手定旺國手揀佢 但他會有點知己知彼優勢
旺角手我都會揀做腳,膽多數係喜蓮福星。 

回復 #22718 happycamel 的帖子

咁買開熱門,多數都係買呢隻做膽,同埋平磅,都係買細號碼好 d  。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。