推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 豆豆, happycamel 的帖子

早晨!

唔見駱駝兄貼曼聯即場勝! 

話說昨晚有機會睇到即場收費台,玩即場,點知打完電話都未收線就有波入。  初時話 1.85 賠率更新左,轉左做 1.95 。   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 16-3-2008 10:18 發表

恭喜哂!

**** 本內容被作者隱藏 *****
早晨! 

本帖隱藏的內容需要積分高於 32000 才可瀏覽

回復 #22989 happycamel 的帖子

就係隻太陽勁力,攪到我過唔到關!  

引用:
原帖由 happycamel 於 20-3-2008 11:42 發表

嘩 過到咪真係過千上萬甘多個太陽
冇計,一早用波板糖做膽,有排都未揀到太陽勁力。 

哈哈,我番黎 la  ,飲飽食醉了 ,不過又隨時失蹤,星期一會留港消費,乜紅馬星期一都放假呀!  

引用:
原帖由 happycamel 於 23-3-2008 01:19 發表

巴士站係邊處架
你想搭幾多號巴士?

我又再一次飲飽食醉番黎! 

趕唔切買曼聯果場! 

回復 #23102 Lighter 的帖子

日聯唔敢掂,差唔多全部爆冷! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 23-3-2008 23:11 發表

3:0~
實在買得太早了! 

查實一額汗! 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #23115 Lighter 的帖子

馬會派左彩,收錢............

回復 #23121 Air Supply 的帖子

又係衰係燕豪芬手上! 

唐卡士打唔係北上左,我都會買! 

西布朗同路! 

昨晚冇帶報紙係身,之前中左都冇補飛,唔係又會放低多少,算好彩了。  

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 Air Supply 於 23-3-2008 23:41 發表

請我飲凍奶茶~
好,搵日就你! 

相關搜索目錄:

臨訓時再補飛 

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

昨日加注財散人安樂 ,今日要繼續努力,各位早晨! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 25-3-2008 14:27 發表

我成日都貼堂, 不過全部都無錢收~

上次仲連金巴隻艇都搭沉埋~
有咩..............

波後炮,曼聯果場唔開讓球,攪到我唔敢射落車仔到! 

重搥失手! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 25-3-2008 14:51 發表

就係呢一注囉.....而你補飛嗰一注我就無跟到, 因為當時戶口結餘只係剩番八個八~
真係唔好意思,累左你了。 

我暫時 500 元重搥都未中過! 

上星期六你可能北上左,跟果注就掂。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 25-3-2008 15:02 發表

你唔怨我搭沉船我都偷笑咯~
點會,我呢d係雞仔注,唔係中左,都唔敢買咁多。 

睇下幾時畀我過完又再過關! 

回復 #23222 Air Supply 的帖子

咁我都未買,就算買都係唔貼出黎了。  

引用:
原帖由 happycamel 於 25-3-2008 18:24 發表

貼黎睇睇嘛
昨晚好彩,而家有得貼 ,等我下午再買晒落熊貓到,睇下仲有冇得貼。 

引用:
原帖由 happycamel 於 26-3-2008 10:18 發表

睇唔到
點解對國足甘大信心
d 圖死晒,要 click 入去先睇到,要大版主攪攪先得。

都係亂買,博和有一半收。 

不過上次對泰國就係電視睇住佢點樣失球。  

回復 Air Supply, happycamel 的帖子

唔好誤會,我只不過昨晚用左 140 元買細,今午咪用 280  元買晒落去,自制 2x1 。 

熊貓和氣收場,繼續有圖貼兼有得玩基金! 

隔離台話熊貓 89 分鐘有 12 碼都唔入! 

引用:
原帖由 happycamel 於 26-3-2008 17:20 發表

都係睇唔到圖
估你買受讓 0:0就贏左 恭喜
國足出名難捉 乜事都會發生 開乜盤我都唔會買
冇錯,係收一半錢!  唔知 AS 買邊一邊! 

初時驚部腦 beep 一聲,後尾在隔離台話,原來熊貓 89 分鐘有 12 碼唔入。 

引用:
原帖由 happycamel 於 26-3-2008 17:33 發表

贏半個盤 200蚊計收番307 係唔係
昨日買細收 140 元,跟住全部連本 280 元推晒落去! 

而家又將盈利買晒基金! 

引用:
原帖由 happycamel 於 26-3-2008 17:51 發表

滾雪球甘玩 幾過癮
祝你順利
畀阿曼攪掂 ,又要由零開始!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。