推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2-4-2008 12:00 發表

尋晚淨係買咗些少讓球客勝@1.78倍, 估唔到咁正路開客-客/0:2~

今晚雙紅會點睇?
昨晚唔敢買巴塞! 

呢期唔係好掂,請勿跟車太貼。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2-4-2008 22:38 發表

你兩個今晚孖舖咩?
唔只兩個,紅馬都係揀虎虎生威! 

當然冇我份。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2-4-2008 23:03 發表

打劫呀 ))))))))))))))))))))))))))
原來係你落重注! 

昨晚賽馬結果話有一百萬飛。 

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 紅豆沙 於 3-4-2008 10:20 發表

但佢兩個用虎虎生威拖全餐喎,係唔知買既金額會唔會一樣o者 
金額應該唔一樣! 

咁紅馬就冇食餐,之前見孖 T 有多寶咪夾份買,佢有揀呢隻,1 拖 4 買,每關都係中 1 膽 1 腳,又要馬後炮,買 Q & QP 過關就收錢。 

好似係只中 QP ,同我一樣,冇揀鄉村傳奇。 

我呢排都係中膽唔中腳。 

引用:
原帖由 happycamel 於 4-4-2008 10:25 發表

好運齊來聯歡夜
有咩活動攪,你可以晚上出動! 

引用:
原帖由 happycamel 於 4-4-2008 18:40 發表
我係由下晝3點玩到凌晨1點
節目咁豐富,得閒都要八下玩乜! 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 8-4-2008 12:08 發表

真係好夜喎
睇完重播電視劇係呢個時間! 

廣告一則

相關搜索目錄: 廣告

回復 #23879 happycamel 的帖子

恭喜! 

羸到盡! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 10:29 發表

過晒關.....勁~

各位早晨~
唔記得恭喜埋你添! 

回復 #23885 Air Supply 的帖子

引用:
無用吖.....得半個盤仲要打八折, 有排都追唔番~
仲想羸一個盤,你都要留番少少渣畀我 ga 。 

早知你買對家,我揀第場買。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 10:56 發表

我知道你買咗對家之後, 真係預咗渣都無o得剩架~
卡素爾我之前中開先買咋。 

我都係鐘意買馬多d。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 11:38 發表

波後炮 : 問題係季尾榜首六分波, 榜首隊伍唔一定贏但至少會盡力摸和對手持續績分優勢, 所以尋日史雲斯受讓平半實在幾著數~
季尾波要靠你詳細分析先得! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 11:46 發表

你預咗擺低幾多先?
我一唔對路就縮減投注。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 9-4-2008 12:02 發表

呢期都係你醒~

最慘嘅係......尋晚條過關差唔多落袋嘅時候俾林伯搶走咗成K嘢~

係時候打道回府咯~
 等你飛快勇番黎報喜,咁就有人好開心了。 

回復 #24033 Air Supply 的帖子

呢排基金唔多掂,要縮減投資先得。 

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Air Supply 於 13-4-2008 22:33 發表

祖雲達斯都唔難中, 但波圖擺明出B隊兼作客你都中埋, 認真犀利~
買完先知波圖有 2 倍,知道就唔敢買。  

同埋祖雲輸緊 1:2 時,我都未訓,以為又輸埋多。 

回復 #24037 Air Supply 的帖子

我都申報番條刀仔先: 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 13-4-2008 22:44 發表

原來我同你不約而同揀咗森多利亞~

你另一場基達菲我都唔敢要, 原因佢週中要踢西班牙盃, 依定聯賽位列中游無嘢好爭~
貪好分,基達菲都唔補飛了。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 13-4-2008 22:47 發表

無得跟~
咁高風險,相信好難有機會見到光的。 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-4-2008 02:00 發表
今個星期無得主場賞月了
唯有轉客場觀星
再唔係就試下銀河畔的銀泉
以為你話冇夜馬跑添! 

哈哈,觀星!  年幾前有個女性朋友畀左將 100 現金劵我,我都冇去探險。 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-4-2008 09:54 發表
金巴早晨

我係去捧女性朋友朋友場
邊個邊個! 

今日先知早前老豬放假七天事件!

又要去站長會議室開會先。 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-4-2008 15:27 發表
伴月雙星  
你心頭好轉左去星呀! 

引用:
原帖由 happycamel 於 15-4-2008 00:28 發表

馬會嫌錢腥
車仔都無即場玩
咪仲好,避過一劫!  

引用:
原帖由 happycamel 於 15-4-2008 00:26 發表

站長公私兩處都忙嘛
唔得閒但又唔抵得要入去站長會議室回文。 

引用:
原帖由 happycamel 於 15-4-2008 10:13 發表

剛在你私處回文
呃左你入去啦,正式會議室係最後私密果到。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。