推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-5 13:38 發表

第一天和友人們去了行山和食海鮮
第二天去深圳飲宴、行街和按摩
第三天病了在家休息
今天是第四天……
咁似我d行程,不過食海鮮係幾星期之前。

我都係星期六去了深圳桑拿睇波。  

下次北上預埋我。 

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-6 04:30 發表

對o也~~我兩個月前先滿18歲~~
終於長大成人了~~哈
我o岩o岩先知,有去八卦過你 info 。   我有個親戚都同你一日生日,不過大你起碼 20 年。 

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-4-6 14:21 發表

原來,你自己有節目,唔記得約我飲茶,你請飲茶補數
一定一定。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-6 15:54 發表

哈~~乜係咩~~
咁佢你uncle 定 aunt o也?
兩樣都唔係。   

輩份同我差唔多。   

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-6 16:15 發表

係哦~~哈~~估錯咗添
  你估錯係正常。

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-6 16:27 發表
照金巴你咁講~~
你親戚同你同輩~~
咁佢應該大你唔係好多咋wo~~
對吧??
點解你唔估我仲大過佢。 

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-6 16:43 發表

哈~~
因為小芷覺得你比你親戚年輕d囉~~
心境同樣子 可能年輕,但真實年紀唔細。 

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-6 16:54 發表

咁你o既年齡係....?
秘密,好命就做得你老豆有餘。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-6 19:24 發表

星期六去咗皇室假期,我好似大鄉里出城咁 ,可能係假期關係,超多人乜都要等 h:" />h:" />﹐同埋價錢都唔平。
下次真係要搵你帶路先得
呢 d 超級大場,已經冇去好耐,因為太多人,唔o岩我呢種慢慢享受人生的人去的。 

價錢在深圳黎講係唔平,但已經平過香港場好多。 

等到你認為適當時候,隨時歡迎,組團一齊去。 

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-4-7 13:34 發表

家中有親人過身,現在,差不多搞掂嗱,之前,想話搬屋,現在唔搬嗱.
怪唔知得你呢排咁唔開心。 

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-7 22:46 發表

我都係第一次去,只覺物非所值,中式 90分鐘 + 足按 45分鐘 + 小費,但唔知點解埋單要成三百人仔 h:" />﹐唔通仲要加一
同埋我係唔適合按中式,因為唔受得力,香薰油又要再貴d 添
好似香港d 盲人穴 ...
中式好似係 168 + 足按 58 兩項要加一,再加小費。 三百人仔應該唔夠。 

我都唔會按中式,多數都係香薰。 

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-7 23:02 發表

嘩~~~你好得......d 收費咁清楚
間間大場都差唔多。 可能係我撞中。   有冇食蝦餃:20 元一籠。

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-7 23:27 發表

無呀~ 食點心還是上茶樓好一點吧?﹗
咁又未必,大型拿桑食品水準唔差。   不過價錢都唔平。 

另外,終於八完,自己d記憶真係冇以前咁好。 

相關搜索目錄:

回復 16127# 藍蝶的帖子

引用:
說生道死
又學了唔少文字。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-9 00:21 發表

乜你未被悶親咩
咁又真係要花d時間去睇。   因我閱讀能力比較差。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-9 00:21 發表
嘩~ 原來已咁夜....要去瞓
我都差唔多。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-10 23:08 發表

係你開始有老花,你配咗老花鏡未呀
老花就冇,好細個已經有近視,所以而家係極深近視。 

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-4-13 14:39 發表

咁,你有幾深近視呢暫時,我還未有老花,近視同散光
深到冇眼鏡就睇唔到野。   老花可能未有,因為未夠年齡。 

引用:
原帖由 『劍心』 於 2010-4-12 21:14 發表

=v=~~劍心=小芷~~
扒扒=扒扒~~哈
引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-13 23:18 發表

bluedance=藍蝶
金巴 = 站長

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-14 23:24 發表

靠撞一定唔啱
可能扒扒個英文名係 ch.......
啱啱發現佢個醫貓名叫 "寶拉"
咁遲先知。   咁你呢? 

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-4-15 02:37 發表

妳又知嘅唔通有人講俾妳知
我估唔係人講佢知,係你唔覺意被人八到。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-17 15:27 發表

曾經有段時期帶隱形眼鏡,但近年都帶番普通眼鏡,一來眼水唔夠易出紅筋,二來都係果個字:懶
咁似我。 

相關搜索目錄: 隱形眼鏡

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-19 23:07 發表

我點會似你,我又唔白淨又唔瘦削
我自己話自己白同瘦,可能真人唔係。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-19 23:15 發表

咁即係話扒扒話自己似扒,但真人就
扒扒你就要問扒扒喎。

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-4-21 22:26 發表

佢見到都無答
不過都唔洗問啦
我估佢未上黎睇文。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。