推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

今日下午突然有事情做,連基金都冇買! 

臨急臨忙買左呢條,有糊叫。 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 OrangeFai 於 17-5-2008 21:38 發表

咦, 出絕招喎
完場了,開多兩條飛,最尾果條唔開了! 

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 18-5-2008 02:52 發表

我也來買個關子
犀利! 

5 元一注都買到。 

引用:
原帖由 happycamel 於 18-5-2008 15:09 發表
終於夠信心了
快 d 講,收幾多。 

引用:
原帖由 happycamel 於 18-5-2008 16:37 發表
你講第九場?
再戰群雄有飛   
我都係重注落呢隻到。  

引用:
原帖由 唔易做 於 18-5-2008 13:33 發表
風凌渡          個人意見  不代表 刀仔 立場
而家先得閒睇番,我都有買,念住跑第一添。 

引用:
原帖由 唔易做 於 18-5-2008 17:27 發表

竟然出現2個W
犀利 ,我有隻功力勝就掂。 

昨日係到借左把刀仔 ,可惜再加注就唔掂了。  

引用:
原帖由 熊魔鬼 於 24-5-2008 00:47 發表
冇見各位幾日,
借個位黎報下喜先.
恭喜,恭喜!  

引用:
原帖由 熊魔鬼 於 24-5-2008 11:53 發表

最近鍾意左咁玩,
前幾日都幾乎中,
可惜聖保羅追返1:1之後又輸返.
開心得果 2 分鐘。 

引用:
原帖由 happycamel 於 30-5-2008 23:46 發表
噢 果頭講開狗 你又講狗

岩岩八完,本想加把口,同馬名有關:再戰風雲! 

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 1-6-2008 11:50 發表
馬會個新投注版真係差,
轉版轉得非常慢,
臨場有咁多人登入,
都唔知會唔會仲再慢d.

今朝我都係咁! 

賴下先,唔怪知得唔中。 

回復 #25213 大生藥行 的帖子

有時間可以睇睇! 

賣廣告時間: 2008年歐洲國家盃估估下報名區及簡單規條

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 紅豆沙 於 3-6-2008 08:42 發表

點解叫師奶股神?
因為師奶股神有個角色叫樂樂! 

引用:
原帖由 happycamel 於 6-6-2008 08:57 發表
早晨                           
大家好
做乜咁勞氣,連馬都唔賭咁蝕! 

算啦,得閒叫茶水站請你飲杯茶! 

一係去賞月好過,雖然唔係中秋節。 

相關搜索目錄:

回復 #25254 紅豆沙 的帖子

你咁八卦!  
本帖隱藏的內容需要積分高於 190000 才可瀏覽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 6-6-2008 11:08 發表

我都唔想八,唔得閒呀

好似係你八d
你唔想八就咁又佢啦! 

回復 #25259 紅豆沙 的帖子

佢有入過黎八的 ,會唔會係抄人。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 7-6-2008 22:08 發表

用心良苦~
唔聲唔聲,一講就係金句! 

睇完帖子,恭喜昨晚羸錢會員!  

回復 #25579 happycamel 的帖子

馬主精英都買到! 

我第一隻飛,阿巫!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 25-6-2008 01:31 發表

暗号还是密码
之前也看过你对国足的冷嘲热讽,我懒得找才复你这句的
駱駝係叫老豬睇番 #25613 帖子! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 25-6-2008 11:33 發表

快啲起身呀…..3號風球喇~
你出帖子時間我訓緊覺! 

因為預左返 14:00 ! 

少左好多心情公仔! 

引用:
原帖由 熊魔鬼 於 2008-7-3 11:08 發表

冇左個粗口手勢

等下先,遲d應該會加番晒! 

不過我比較鐘意 hi 同 bye ! 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。