推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-3 14:43 發表

冇啦啦, 轉新版,
都唔算,已經係慢一步,理想達唔到添。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-3 23:21 發表
金巴多數會用"快速回復主題"o架~  
不是呀,我用普通回復多,但相信而家升左級之後,要用引用了。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-4 10:35 發表

一早要啦,唔係要睇番你地回緊邊個post!
去咁多論壇,都升晒級,但有一個都仲可以按回復鍵,自動有埋回邊個的! 

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-10 23:08 發表

大手入貨 有13萬
講咩,咁深奧? 

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-10 23:08 發表

大手入貨 有13萬
原來你講你有成十三萬! 

錢對我黎講唔重要!   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-11 12:09 發表

道具 ?
我估應該係道具:金錢卡,岩岩去睇番,原來已經售罄! 

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-11 12:26 發表
我都有張變色卡
叫做幫櫬下喇𠺝  
你想高亮呀!   好快會打回原形。 

最奇怪就係國內版有好多推薦版主文章,但求其又冇上線,邊個推薦呢! 

我都有作品被人推薦! 

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-11 12:40 發表
http://forum.timway.com/f/thread-204574-1-1.html

我有睇到,自己都有去睇下點推薦,係要自己屬於該版版主先可以推薦! 

回復 26057# 手生磨芝麻糊的帖子

引用:
唔好意思! 金巴同紅豆借你個版尼! 
呢題係 happycamel 講刀仔据大樹的,希望大家唔好再爭論了。    

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-15 23:32 發表

多謝金巴維持秩序
係唔想呢版有咁多火藥味同係度嘈,希望和平點討論,再唔係佢地可以去意見區反映!

溫馨提示:希望昨晚兩位會員,唔好繼續係度爭論,有意見請到意見區反映,吹水我唔會阻止,但繼續火藥咪咁重,隨時會被版主禁言的,多謝合作。   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-16 10:43 發表

本來無一物
何處惹塵埃
唔加番引用或會員名稱,真係唔知你同邊個講。 

又要番睇 #26070 一次。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-16 10:59 發表

你而家終於知道我o地以前既苦況呢

呢d係你教o既
我冇教,我唔用引用,多數都係回復之前帖子,同埋有會員名稱的。 

回復 26083# OrangeFai 的帖子

引用:
Ban? 請問係引用邊一條版規?
6. 嚴禁污辱、粗口罵戰或人身攻擊
支持100%的言論自由 ..但也請各位承擔一切因您的行為而直接或間接導致的民事或刑事法律責任 (如誹謗等)。 請勿對其它站友作出人身攻擊。不得作出挑釁及煽動言論, 或引發罵戰。

我唔理地私人恩怨,係度挑釁及煽動就唔得! 
請由第 26,043 帖子開始睇番因由。 

建議你們到意見區繼續討論!  請勿再回復由 26,043 帖子事件。 

回復 26088# OrangeFai 的帖子

引用:
得罪講句, 你/其他版主唔滿意就即管ban!
後先又叫我引用邊條版規,引用左畀你又唔滿意! h:" />

講真,不嬲都有同你交流先至溫馨提示你,你唔聽,冇辦法。 

樂駝兄早晨! 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-19 11:03 發表

蠢材早晨,開張左好耐喎
你..........
兩個馬季都跑完,就黎第三個馬季都開始了。 

可能佢八到呢到有野睇。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-21 16:48 發表

有咩玩?  
咁我唔知駱駝玩咩喎。 

我就星期六唔見幾舊,星期日又唔見幾舊水咁。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-21 16:56 發表

moonlighting

哦!   講多少少啦。   

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-21 17:01 發表

我琴日就唔見好多舊
係咪好多舊魚!   我唔見左三張人仔,加二張港幣。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-21 17:03 發表

老師未教到d咁深既字!  
使唔使找翻譯! 

第一個帖,應該係買左曼聯對家卦!

第二個帖,詳情我都有興趣知。  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-21 17:13 發表
唔係買對家
係中場押個和
好似同(+1)甘上下   
至於 ..................
不可言妙
第二個帖,都知你講少少就算! 

應該的。    

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-21 17:50 發表
一講正經野就茅人

你以上講的野,知啦,唔使咁長氣。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-22 16:53 發表
我係話賭版多左兩個子版
下次你講得直接 d 先多人明。

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-7-26 11:00 發表
各位早晨      
早晨! 

今日去邊到玩? 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。