推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-9 12:09 發表

我剛 book 左
你真快手 ,平日都咁早去。 

引用:
原帖由 garylock 於 2011-5-9 20:45 發表
hahaha, these days I always heard people booking and asking for #20 at Windsor.  Even Maggie asked my friend today why he chose #20.  He said reference from the internet website.
我會講我唔上科林。   多數係主任介紹。  

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-10 01:17 發表

如果Maggie 問我, 可不可以講係科林金巴版主介紹
緊係唔好啦,我都係你們介紹先上去。 

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-10 13:42 發表
不日將往別場訪Sophie.
我以為係咁寫 : Sophia ?   

狗仔隊報告一則:   某日見到阿旦在蘊莎出現。

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-17 08:47 發表
祝 Maggie 工作愉快
I will miss you
遲些,或者你可以去某地方探下人。 

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-17 09:21 發表

或者一起去
在蘊莎偶遇容易些。   

果邊未去過。 

講起服務員,要贊下 2 位美少女,可惜唔知個名。 

一位面圓圓,好似返夜,另一位高瘦型,特別招呼好。 

另一位要贊係負責更衣的哥仔,由維港過黎的,都係唔知名。   

雖然我唔係成日去,都知我姓............金。    好記性。 

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-25 23:20 發表

jennifer?  I want to do "ear cleaning".  Is she good?
採耳我試過 2 位:Shirley & Sophia。 

不過 Sophia 應該冇做了。  

相關搜索目錄: Cleaning

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-5-26 13:55 發表
星期六可能會在 Windsor 睇巴塞隆拿 對 曼聯
人山人海,溫馨提示你要晚上 12:00 前坐在休息室霸位。   

原來面圓的叫芳,呢位最 cute 。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-11 06:34 發表
昨在一號風球下, 見到美容師 Da Da , 先送上

611 是她好日子, 祝妳心想事成......

另見番阿盈出現, 清淡咗, 盡見 7 個美容師齊出現......
咁多,可否數一數邊幾個。   你講以上 2 個都未見過。 

相關搜索目錄: 美容 SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-11 09:27 發表
美容師有 阿盈,Jojo , Jenny,

Josephine...

Connie, Dada, Vivi, Bell, Yan ,

全部出齊,九大美人。。
Jenny, Bell 試過同我按手。  JoJo 知道係邊個。 其他唔識。

乜咁快唔見左 Elanie 。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-14 20:07 發表
不  愉快, 有客官起多飛, 伊人,玉人,嬌娃,妮子,齊齊叫,

相隔多遠都聽到叫叫笑笑, 我可以點呀 ???
仲有見到唔少客吸煙。 

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-6-15 22:42 發表

其實寬限期滿未呢?
桑拿禁煙,過左成年以上啦。

只不過之前係偷偷地食,例如按摩房,VIP 房,冇咩人睇到,而家係水池,休息大堂............。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-16 19:11 發表

師兄  我揼早班都唔小, 唔知在下有冇揼過 ??
我就好少咁早去,多數未做過呢位技師。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-17 09:27 發表
咦  金巴兄即邊位玉人,連你都做過 ??

在下估不到,相信由 40 到 100 。。。.
因都做過幾位早更。 

雖然未必估得o岩,心中有數。 

我地都係冇為去差測邊位了。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-21 19:43 發表
昨與汽車零件相逢, 果然是必需品 。。
請高人解話。

相關搜索目錄: SPA 汽車

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-29 00:52 發表
昨晚   見到伊人回歸, 隔咗一季,

Amy 是也..
夜更!   回鄉回來。 

佢幾好記性。 

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-7-2 14:25 發表
#59, 活潑可愛

輝哥好介紹, 可靠  
你見到輝哥,已經知道你係夜間出動人仕。 

不過有次成晚上 12 點都見到 Ling仲未收工,果晚好旺場。

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-7-16 22:30 發表
1:1 should be normal in Windsor.  So far the BGs are quite happy during re-visit.

I can not afford more, so never visited OPS.  Don't want to be taken as 吝嗇  
同你一樣,所以唔會去自己承受唔到的場。 

例如:香港棕泉。 

有時在蘊莎做到前香港棕泉的技師,都要睇下佢喜唔喜歡 1:1,唔喜歡會下次

引用:
原帖由 paloalto 於 2011-7-22 17:39 發表
她在東$水$穿著藍色西裝,比在藴莎更俏麗!
可惜只去過一次呢間場。 暫別 Ling 。

差唔多三年,先發言。   Ling 破了你戒。 

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-7-25 11:22 發表
你們當中有冇人會買COUPON, 唔知員工們是否要負擔QUOTA?
之前問過幾個公關都話唔使負擔 quota 或同邊個買都咁歡迎,信不信由我們。 

買儲值卡較便宜一些,如果常去的話。 

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-9 09:34 發表
中正,在後排 1 位,美容師在旁,

感謝她們大愛 。。。

另  興註冊一週年 。。
恭喜,一週年。   

可惜唔會咁早去,好難偶到你。 

回復 takashi11 4062# 的帖子

How much tips for BG? 

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-9-9 15:09 發表
又回歸121懷抱, 一段時間沒有找她, 她的思想已有改變.....
是好定是壞。

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-9-17 00:30 發表

那因你的misunderstanding而扣我分又怎辦?
第 4231 帖子已加回 30 分給你,已再冇手指公向下。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。