推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-11 19:05 發表
輝 = 方xx     
有睇,參考下! 

咁橋心水一樣。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-11 19:19 發表
唉 跑第2      
開熱門。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-11 19:24 發表

兩百七連贏 唔算熱喇
第一名隻係熱門。 

引用:
原帖由 0o0o 於 2009-2-18 12:47 發表
yas)))))))))))))))))))))))0
係咪入錯左房! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-4 19:51 發表

雞棚係唔係冧咗?
今日重開了。 

提外話,上次茶餐廳山埃貼士,果隻馬今日有出,唔知買唔買呢,今次變左熱門。 

盈駿寶 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-18 20:14 發表
剛剛好坐定 就要5位置
呢場跑左隻不明物體。

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-2-20 11:30 發表

馬會話收2,800萬 要貼700萬先夠派
 馬會點會做蝕本生意,咪係每期撥入金多寶彩池金額到扣番,最多減少金多寶次數。 

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-2-21 10:58 發表

你去波版睇,你想做靚豆仔呀?
係到賣廣告! 

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-26 11:08 發表
執番個桔~
恭喜,恭喜! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-26 11:19 發表

但係尋晚跌咗個橙噃~

各位早上好~
咪去睇下耳分高下,可能有得執,桔橙都有。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-2-27 17:16 發表
我條8串1又試斷1關喇~
咁博!   10 元都派二千二。 

大版主,開左題叫人投票,大家可以去投票。 

我不便參與。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-11 16:24 發表

忽然民主   
應該有人建議,開番編輯功能。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-3-22 19:37 發表

輸個頭~
估到駱駝會買,恭喜! 

你都有買,124.5 位置,犀利! 

點解今個星期三冇馬跑,疑難話你知。 
引用:
由於原定於二○○九年三月二十五日(星期三)之香港夜賽,已改於二○○九年五月二十一日(星期四)舉行,因此氹仔馬場及各投注站於本週三將不會開放。

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-22 16:29 發表

10年了 懷念聖利春風得意馬蹄疾

我要
記得夏力信騎聖利,春風得意就唔記得了,唔通係金毛獅王? 

過千獨羸,應該都過萬Q,有冇中先。 

邊隻馬熱門死火?  打o比好少熱門有咁差成績。 

回復 30062# happycamel 的帖子

谷士梨冇咩印象。

呢場會唔會係必全勝大熱,跑第三,估唔到岳敦都出三隻馬。 

加埋愛倫,大衛希斯,賓康,每人 3 隻,一共 12 隻。 

咁o岩以上 4 個練馬師而家都不在香港練馬。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-23 16:59 發表

實力馬跑自己

賽後報告閒話都無一句

步速遮擋等等藉口派不上用場

更遑論無法解釋
好似人跑步咁,邊有步速限制,自己跑自己。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-23 17:13 發表

原來簡 慧榆騎  君子

今季全部紅鬚綠眼

大熱係希斯好跑得(馬名真諷刺 )
咁應該因為馬佳善係希斯主師。   

愛倫都幾鐘意用本地騎師騎打o比,好似有隻歡笑係錢建明騎跑第二。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-29 00:27 發表
S1幸運駿駒過埠完全無料到 fftopic:" />

S2草地倭民武豐真係飲左杯伏特加甘 俾隻神勇鬥士帶住遊花園

S3又會跑d乜
見到海外賽第一場,投注站有直播,買左 10 元,12 > 2, 4 ,收番 54.5 元 ,真係好賭過本地賽。

至於第二三場就冇買了,睇番賽果兼沿途走位,跑到離行離列兼爆冷。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-3-29 14:14 發表
輸打贏要
你而家先知。 

馬會唔派彩,又冇錯,錯就錯在唔一早暫停投注或宣佈賽果冇效。 澳門一早派彩兼改左盤同球隊名稱。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-6 01:03 發表

50蚊3串僅熟鰻魚食到我一額汗~
恭喜! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-11 22:00 發表
啱啱先發現原來聽日澳港盃原來香港賽馬會唔接受投注~
從來澳港杯香港馬會都唔接受投注的。 有線 18 台 14:40 開始有直播。

或者參與 xocat 澳港杯估估下遊戲。

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-12 00:28 發表

無得賭錢咪惟有賭分囉~ h
你聰明 ,我第一隻飛勝利飛駒。   

明天有大賽睇:女皇杯同冠軍一哩賽! 

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。