推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-26 20:49 發表
按錯制,比錯分添
咁客氣,加分比我。 

而家先八到你按錯。

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-26 21:02 發表
過往幾年都會和友人共饗一頓大閘蟹餐,相信今年也不例外。
有冇我份。 

最多係到齋睇。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-27 10:18 發表

去咗瞓喇﹗今朝先睇番你呢個留言
番幾日就放假,會去泰國玩下,忙歸忙,間中都要輕鬆下。
有冇手信。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-27 23:17 發表

如果鍾意玩速度又唔怕跌都會幾好玩
但我兩樣都唔係h:" />,一路驚一路滑,不過滑得到又好有快感﹐真矛盾。
N 年前去泰國有個夢幻樂園,果度都有雪滑 ,應該唔會驚。 

因我都有玩。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-27 23:24 發表

你真係童叟無欺還番d分比我
詳情請睇第 17,364 個帖子。 

應該同其他會員講。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-27 23:26 發表

你請我去食,就一定有你份啦﹗哈哈
你一早講,我就去續番本特區護照。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-27 23:29 發表

唔係我閂門,係講實話,未必有,因為我去旅行都好少去購物。
我都係齋講,唔使理我。  

因我都唔買手信的人。   食物除外。 

相關搜索目錄: 購物

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-27 23:43 發表

你似係度玩嘢多d  
我試過有一年體力不繼,滑到第五日已經一仆一碌咁滑番去間渡假屋(一般都要租一個星期),第六日就灑手兼擰頭,寧願留係間屋休息。
唔係玩野,我記得果年係第一年開:夢幻樂園,係泰國有雪滑。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-28 10:44 發表

噏得就噏,你摶大霧,無上你當,哈哈﹗
咁你都知。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-9-28 10:45 發表

你仲唔係玩野,邊算係滑雪,你玩雪之嘛﹗
以為你冇去過,唔知道。 

引用:
原帖由 81tkhk 於 2010-9-30 08:13 發表

舊年年尾我地三對夫婦,一共六個人冇参加旅行團,自己去咗北海道一個禮拜,食咗一件非常靚嘅海膽壽司,但係非常非常貴,為起港紙一佰蚊一件,又食北海道嘅雪蟹。有一間好出名嘅食牛肉店,地方好隱閉同埋好細,大約可以坐十多人,我地冇預訂,冇得食,想預訂,最早係兩星期後先至有位。

雲南麗江係唔錯嘅旅行地方,一百年前既街道同房屋,古式古香歷歷在目,玉龍雪山都唔錯,幾年前我地兩對夫婦,跟旅行團去過。
咁o岩昨晚晚餐去左元綠食日本壽司,因過了 21:30,夜收工 ,特價 10 元一碟,4 個人食了二百幾。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-4 13:25 發表
回來了,餐餐幾乎都係食自助餐,食到胃口大晒,增磅不少呢﹗
(無咩影d相,無相可貼)
 重陽節假期我都會去吃喝玩樂,到時失蹤兩三日。    

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-4 14:27 發表

花咲蟹比雪場蟹更鮮甜味美,即開即食的海膽,生食和牛…,都是美好的回憶
內地有很多美麗的地方,有機會都很想一去
下次同你食,你食蟹,我食蝦。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-10-6 13:16 發表

咁我食魚魚.     
好的。 

引用:
原帖由 扒扒 於 2010-10-6 13:27 發表

到時,超過24小時,我會報警,你失蹤
應該都會超過 24 小時失蹤。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-10-6 17:21 發表

去邊度玩?  早去早回丫!     
過大海,飲飲食食。 

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-10 00:56 發表

除咗飲食,仲有鬆骨
預祝你有個美好愉快旅程
應該唔會了,因要跟大隊。 

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-10-13 13:50 發表

哥哥, 請你返黎話俾我]聽 "水舞間" 正唔正, 好嗎?     

最好有個報告仔.     
睇完話你知。   仲有得去食自助餐。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-10-16 16:04 發表

哥哥,

E+過恭J未?  食鬫階階]未?   

到 "新濠" 未?      

你又好la!  有自助食.       
你回呢個帖子的時間,剛好準備出發去看水舞間。 

入場時見到琦琦。 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2010-10-22 02:05 發表

果然緊貼市場     

佢有無叫你食 卡使拿, 聽講食左唔使目訓都得  
如果唔係有人識,拿到飛都幾難有得睇。

聽講而家d飛已經賣到 11 月中先有。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-25 23:48 發表

連十一月尾都賣晒飛。
見你看的位置在 Section A ,都唔錯喎﹗
同睇演唱會唔同,越後越貴。 

VIP 區要成 1,280 。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-31 15:38 發表
有同事話最平飛可以坐第一、二行,不過要濕身,但又好過癮。
最平都要 380 元。 

開場前,有溫馨提示過。   

我就最欣賞,電單車雜技表演。 

不過我都有一幕水射到上黎,避都避唔切。 

相關搜索目錄: 電單車

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-31 15:50 發表
呢個週末都有同事過去睇,自己就看看遲些有沒有機緣去看啦!
加埋去食自助餐就最好。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-31 15:57 發表
去到唔食自助餐都會去搵好野食。
上次有食水魚蟹粥。 

引用:
原帖由 藍蝶 於 2010-10-31 16:19 發表
我上次過去無食蟹粥,不過自己就煲過水蟹粥,係街市買廿蚊一盆的水蟹,先煲好個粥底再加入水蟹,取其鮮味。
我都係主要食其鮮味。

食蟹係其次。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。