推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-25 01:15 發表

我都仲有條級手貨~
中間呢關,估你買錫菲聯。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-26 11:22 發表

好彩你今次估錯咗~
咁就要恭喜你了。 

呢排升班附加賽,全部我估中對家。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-26 11:25 發表

尋晚終於出刀仔過咗關喇~
犀利,五月之星! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-26 11:31 發表

附加賽對我就唔錯嘞~
呢場冇買,但估係米禾爾,之前列斯聯,米xxxxx ,都中招。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-26 11:41 發表

我就係因為之前買咗雷丁, 但前後兩循環都輸俾般尼, 所以至攞佢嚟過關咋~
雷丁都係我估隊伍之一,好在冇買到。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-26 11:33 發表

哎....但正財唔掂又有乜用吖~
呢樣野都要睇時機。 

回復 Air Supply 的帖子

昨晚北上睇歐聯,晚上十點幾去到,足球吧已經滿坐 ,之後去另一層先搵到一個位坐,o岩o岩跑第八場,中番尾口孖寶,收番 100 元渣。   

呢場波真係勁多人睇,好似第一次見呢間場,人山人海,好多人冇位坐,大把人要坐餐廳位。 

曼聯就唔生性,一球都唔入。   臨尾曼聯,同入球大中落飛。 

訓到 08:30 去番睡眠區睇自由杯,睇左半場,頂唔順,訓覺。   

雖然高士路入左波,叫糊,可惜甘美奧半場輸一粒,所以先訓。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-29 15:14 發表

你去咗邊間? 水都?

場波大致上可以用優勝劣敗嚟形容, 巴塞改打穩守突擊成效用昭彰, 我雖然輸咗過K都覺得佢地攞冠軍係實至名歸~
係。 

雖然唔中,呢場波幾好睇。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 15:05 發表

我就覺得尋晚有錢收嗰兩場盃賽先至好睇啲~
點解唔買兩場客勝呢。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 15:31 發表

主客和計90分鐘, 買冠軍就計足120分鐘, 除非有開讓球平手盤, 否則買冠軍就始終都穩陣多少~

再加上我近來買冠軍老黎好多~
如果我買,雲達果場會買讓球,車仔當然買主客和,客算了,或者我就算買都唔會多,所以冇問題。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 15:41 發表

我同您買嘅概念唔同吖嘛.....您會揀賠率, 而我就純粹當抽水, 各有所好啫~
當然啦,注碼都唔同。 

今日d馬勁冷。 

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:15 發表

好久唔入...一入來又見你出野
嘩,好耐冇見你上線。 

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:18 發表

尋日想來但................. 又無機會
大把機會!   

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:24 發表

除非無工開..........我會選擇訓覺多D
冇工開,我仲唔訓添。 

回復 30953# Air Supply 的帖子

有冇跟番 d ! 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 16:46 發表

無~

快啲貼圖啦~
未有派彩。 

又冇買單T ,兼比隻 4 號過晒。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 16:56 發表
連贏盛惠116~
貼左啦,QQP 總數 345 。   

4 號唔上黎,條 Q 49 倍。 

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 16:59 發表

唔上我中左喇......廢話
間唔中都要講下廢話。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 17:18 發表
啲腳咁冷點中呀~
唔算難揀,只怪自己冇眼光。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-5-31 17:18 發表
騎練都神乎其技
飛快勇以前放頭,而家後上。 

火雞應該中呢隻。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-31 17:23 發表

成副身家剩番10皮咋~
你又想做神乎其技,10 元中三寶。 

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-5-31 17:34 發表

我淨懂中 P......呢隻無興趣
重 P ,14.5 唔錯喎。 

回復 Air Supply 的帖子

呢場先係勁爆冷。 

回復 30993# Lighter 的帖子

犀利,大豐收。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-6-5 02:06 發表
人生有多少個廿年
幾時連電視汁都撈埋。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。