推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-1 15:44 發表

有你隻飛騰
但又你地 2 隻更好。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 16:22 發表

杯賽都係大摩头穩陣 d   , 都唔明要咁多杯做乜
都係因為 $$$ 。

我都有糊叫。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-1 16:26 發表

叫乜糊
第 10 場摩射熱門。 

熱辣辣。 

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 17:21 發表

弓喜金巴兄又揾到外快揼骨
引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-1 17:23 發表
W 了

恭喜金巴

72:69

大摩絕地反擊
可惜你地估唔到我冇揀快利多。

叫做唔使蝕。 

個個估摩會放棄冠軍,蔡會羸好多場。 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-9-11 12:45 發表
開邏先嚟落雨
咪係,帶把遮,遮太陽。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-9-14 21:20 發表
蘇狄雄騎大少 精彩絕倫
唔係榮仔? 

引用:
原帖由 leowww 於 2011-9-14 21:25 發表

執番身彩
14-09-2011
21:14跑馬地
星期三連贏位置Q5 場    9 再來旺財 拖 2 大喜象 +
           6 奄尖大少 + 7 南陽望族
恭喜! 

指定場次冇大少。 

回復 36774# leowww 的帖子

恭喜,中冷 Q, QP 。 

不過張圖,頭 3 欄太窄,未必睇得清楚。 

可否下次加闊少少。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-10-27 19:01 發表
追龍

有2.95倍
上等人。 

優越卡 ,八卦下係乜顏色? 

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-11-5 13:41 發表
打了少少本
恭喜。

超力駒

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-3-1 19:35 發表

仍然未得

先白話描述再另日後補 : 即場一叉中左喜威寶P4.95
貼圖冇問題喎。 

你隻 P 都好分過我單T。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-1 15:33 發表

趕頭趕命返黎睇馬

Race 5 睇到幫主大熱,打髀功臣大冷,52倍W,呢劑人情夠還
52WPQ 手到擒來

如果中埋條孖寶名馬,功臣可以退休

01-04-2012
14:39
沙田
星期日
孖 ...
有安慰獎,都過千。 

引用:
版主既然鍾意加分,我也樂於表演下微末功夫,雕蟲小技
咁又唔係亂加。 

今次只恭喜你有錢收。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-11 20:48 發表
昨晚睇睇曼城冠軍賠率到左18倍,覺得好奇怪,如以曼城主場W,分差只有5分,很有值搏之道,而且腦殘今季不再上場,對曼城係好消息,我估計MU 會輸俾曼城後再輸一場,勿忘費Sir 話今季會計得失球,in fact,三個前鋒在跌 watt ... 這18倍實在抵到爛,even 我係MU fans.
跟據 XO 英超估估下紀錄,係相差 8 分。 曼城冠軍機會差唔多接近 0.........

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-12 10:10 發表

呵呵 ... XO 估估下係煮飯仔,KMY 既分析係大茶飯,親自分析、示范如何刀仔鋸大樹

在18倍的賠率下有30%機會,已經是大回報,尋晚MU 輸波,你話 MCity 有冇30%機會呢?

下面呢注過關已有 ...
我不是這個意思,係咁岩見到你話兩隊差 5 分,查實你發言果時係相差 8 分。 

但是昨晚曼聯輸了波,而家先係差 5 分。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-13 12:13 發表

睇清楚,我係話如果曼城主場W,相差5分

講真,MU 班老板和領導多個少個聯賽冠軍有乜問題?
你話如果費Sir 同班球員、老板 18倍大棍 MCity ... 咁,會點樣 ?
睇番你又岩。   不過冇講預埋曼聯同一時間會輸。

對我就冇影響,我都唔會買冠軍。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-30 12:03 發表

後來 18 倍我冇出聲啦 ... 版主都話 Impossible ...

我覺得越好賠率 越 possible ....

曼聯攞唔到冠軍,我會 upset 半日,Camal 會 upset 兩日
而一眾 MU Fans 會 upset 至 慢慢淡忘
...
點會估到輸比韋根, 和愛華頓。

回復 39069# leowww 的帖子

有主客場之分。

我就希望,入球入多些。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-5 14:27 發表

原來四個F要加多個Cultivate

FIND, FEED, C?, FXXK.............................F

以為你講 F C 中間加個 O 。

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-6 22:35 發表

我理解師傅好似話買讓球曼城贏唱
06-05-2012
18:49主客和星期日 32 紐卡素 (主) 對 曼城 (客)
客 @ 1.54
06-05-2012
18:49讓球主客和星期日 32 紐卡素 (主) 對 曼城 (客)
客 [-1] @ 2.50
06-0 ...
勁,買咁多種彩池。 

不過差讓球。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-6 22:37 發表

我一廂情願
曼聯粉絲。 

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-10 19:12 發表

小弟都好懷念以前驃叔賽後評馬嘅日子 仲記得佢吊d騎師應放而留,亂九咁騎鬧得好爽 可惜而家d評馬人只懂九唔搭八,塲塲都貼四大熱門
小弟現在己经好小睇電視d賽馬節目了 另一小弟欣賞嘅評馬人係張福元 ,可惜己经冇地盤俾佢評馬了
數碼大錢台,你可以搵到要搵的評馬人。   

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-10 22:23 發表

未知是否風采依然呢
有時我都會聽下陳華棟係咁鬧,幾好笑。   係街冇電視睇聽呢過台好過商台多多聲。 

因為上網聽,不過出閂開跑會慢幾秒。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-10 22:52 發表

呢個馬評人大著重血統  
我係去捧陳華棟場多過 leowww 兄講果個。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-14 00:10 發表
嚇到腳軟 ... 好彩好收尾 .... 好有信心 換來 MCity 9.5W

940013-05-2012
23:46主客和星期日 25 曼城 (主) 對 昆士柏流浪 (客)
主 @ 9.50  
真係戲劇性。 

冇睇即場,係九十幾分鐘先追羸。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。