推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 leowww, KMY89 的帖子

車仔真係好運。 

洛賓一球中柱,加時 12 碼又唔入。

開十幾次角球,冇次有威脅。

控球率,射門,拜仁羸晒。 

車仔一次角球就攪掂。 

整定。 

拜仁教練又一入波就換人,計錯數。

車仔一輸波,又換人,佢計岩數。   

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-23 20:58 發表

茅人

今日冇馬跑。

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-6-13 18:10 發表
各位大家晚上好

默認表情?
試下先。

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-1 12:29 發表

Would prefer others.

Bet a F Double > R2 (7)
恭喜! 

我都跟了,但網上投注有問題。

用電話上網先可以,要去查查有冇買到先  ,因最後話網絡有問題,都唔知有冇扣數。

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-1 13:18 發表

W有近10倍

孖寶蝕了近三成

查成點
話說未知買唔買到,即刻打 1881 買,點知又趕唔切  ,再查戶口結餘,好在買到。 

真係整定,初時以為買唔到,睇開跑後,以為走雞,點知馬後炮咁講,如果趕得切,收到 10 元添。 

今日睇黎都唔好攪到咁遲先買。 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-1 13:28 發表

收錢
你用^機上到馬會網。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-1 13:33 發表

Of course.

Speed bet.
DBC 主持人都話上唔馬會網。 

我就馬會主頁唔可以睇到派彩,投注區就登入唔到,話繁忙。 

好在電話上到又冇問題,不過我用網絡商應該唔係太快。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-1 13:49 發表

哦 原來你都係入場
冇,今日冇入場。 

用電話冇回得咁快,同埋都唔識上傳圖片上黎。 

後先係用部山寨 I 瘋影圖片,再上傳到電腦上。 

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-1 14:05 發表
好彩用 1886 落到注,成15倍W,差D俾佢害死
恭喜! 

樂駝兄, 得閒攪攪個小晝家。

右下角顯示 + 字後, 縮細番 d 空白圖。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-2 16:47 發表

噢 貼了另一條即場飛
恭喜,恭喜! 

使唔使刪除佢。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-2 16:59 發表

thx

貼挫鰲N算喇
咁希望你貼錯多些給 xocatII 會員睇。  

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-2-18 00:19 發表

夠飲茶
昨晚要回氣,早睡。 

而家先睇番賽果,乜嬴到 5:0 咁激。 

羸夠飲茶,我好心滿意足。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-2-21 21:40 發表

係囉

老化落後屎系統
係咪講 xocat,我貼到喎。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-2-21 21:54 發表

我見到的版面沒有了button
站長都貼到圖喎。

你係版主更加.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-21 22:00 發表

點搞?  
寫完字之後 --> 預覽帖子 --> 上傳附件 --> 攪掂。 

引用:
原帖由 leowww 於 2013-2-21 22:48 發表
師傅鬗j6上唔到xocat但可以睇到蘋果
大陸一定睇唔到蘋果,但 KMY 一定唔係日日在大陸。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-2-21 22:10 發表

我就無鰷

得一行橙色及一堆尺寸擴展名售價等等廢話
呢兩日我發現原來我都上傳唔到圖片 ,向管理員查詢,管理員到試驗區測試話冇問題。

之後建議我唔好用 firefox 遊覽器,要用 chrome ,用了 chrome 就冇問題。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-11 22:10 發表
成個幾月都無腥氣
幾時的事, 打去 1880 問下啦。

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-11-3 12:15 發表
昌哥潮熱退下火線
某馬友話, 11月1日同車見到昌哥北上。

引用:
原帖由 lamkelvin 於 2014-6-11 12:18 發表
格式錯了,但找不到編輯按鈕
賽馬版不設編輯!

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-6-15 13:12 發表

好耐無見師傅了

佢就黎會出現。

引用:
原帖由 leowww 於 2014-7-9 09:15 發表
下半{埽裗, 賽果竟是七果一皮 呢個波膽收錢有幾人
其中一個是我。

http://xocat2.com/f/thread-647795-5-1.html

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-12-7 18:34 發表

呢張相真來之不易

太多人啦, 電視幫手影都影唔到, 影到側面。

引用:
原帖由 happycamel 於 2014-12-11 00:17 發表
回來了

咿 無晒表情符號
測試, 有。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。