推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中

回復 chanpowing, ~@chrissie@~ 的帖子

樓主已出現了。 

回復 chrissie, chanpowing 的帖子

可能係岩岩 tea break ,咪上黎。 

回復 #11185 ~@chrissie@~ 的帖子

你問我,我問邊一人個。 

回復 #11187 ~@chrissie@~ 的帖子

通常我好多時都打錯野。 

引用:
原帖由 chanpowing 於 15-3-2007 17:26 發表
再見兩位  
一入黎就走。 

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 15-3-2007 22:38 發表
好少夜晚會咁旺場喎....................
早知拉你去食夜粥啦。 

回復 #11310 ~@chrissie@~ 的帖子

咪講過啦,有實行過喎,你又想再食呀,訓唔著,除時找我去一齊食。 

回復 #11362 ~@chrissie@~ 的帖子

早晨! 

小吉好番d未? 

豆豆仲訓緊覺卦! 

回復 #11364 ~@chrissie@~ 的帖子

你叫保長同 Powing 就即到啫,豆係懶訓豬黎架。

回復 #11366 ~@chrissie@~ 的帖子

其實係岩岩調轉,你見到我係度先要做野。

唔見我就閃左去玩。 

回復 #11368 ~@chrissie@~ 的帖子

今日冇局,冇野玩,下午番屋企訓下先。

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 17-3-2007 10:52 發表
我都好想返屋企 hea..................
我唔知今日出面原來咁凍...............
凍就唔凍,不過我呢便有蒙蒙雨添。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 17-3-2007 10:57 發表

咁我逄假期morning call你先得睇下邊個係懶訓豬
你係先好講,我慣左遲睡早起。

回復 #11377 ~@chrissie@~ 的帖子

咁大家都唔係好遠啫,天氣都差唔多。 

回復 #11379 ~@chrissie@~ 的帖子

今朝都有帶一把,公司都有幾把後備雨傘,使唔使遮埋你? 

因為部腦有個軟件用唔到,下午等緊同一個老細既員工黎幫我睇睇。

回復 #11381 ~@chrissie@~ 的帖子

乜你好大隻架,睇黎又要八下先? 

都唔知呀,下午我唔會在線啦。 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 17-3-2007 12:44 發表

你唔好大我,到時你可能要熄電話喎,我可以好早起身喎
等到而家仲可以大你。 

回復 #11396 HJ2127_ATR1 的帖子

朝早又係我出現先!  

回復 #11398 ~@chrissie@~ 的帖子

早晨!

今日都要返工咩? 

星座話你今日宜休息喎。

回復 #11400 ~@chrissie@~ 的帖子

唔好做咁夜啦! 

今日係休息喎! 

就黎夠鐘出發! 

回復 chrissie, chanpowing 的帖子

早晨,我都要去做野先!

回復 #11746 唔易做 的帖子

我去唔到飲下午茶呀,食晚飯啦!  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 24-3-2007 12:45 發表
食宵夜la..........
食完番黎啦! 

引用:
原帖由 自由天空工作室 於 27-3-2007 16:13 發表
嘩,突破 12000 次回覆, 40000 次查看,利害
咁我都要入黎恭喜下先。 

回復 #12004 自由天空工作室 的帖子

幾時擺? 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。