推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 藍蝶 於 2013-12-26 12:36 發表
扒扒,補祝妳聖誕和生日快樂!
我都係到補祝,扒扒生日快樂!

大家聖誕及新年快樂! 

引用:
原帖由 81tkhk 於 2013-12-26 16:58 發表

大感冒好囓慼H你同藍蝶一擔恣A要比賽邊個好得快有獎,都係同果句;多飲水多休息。補祝聖快樂,新年進步健康!
仲有幾聲咳,希望過埋呢個冷風,會完全康復。 

引用:
原帖由 boot_boot 於 2014-1-1 11:51 發表

金巴哥哥, 有足夠休息, 多飲0檸暖水, 就會好快好.  
老毛病, 回暖應該會自然好, 謝謝你。

boot_boot 兄, 唔見你咁耐。

引用:
原帖由 chanpowing 於 2014-1-1 02:53 發表

祝金巴2014開鑼日,旗開得勝。
馬友們就旗開得勝。

引用:
原帖由 chanpowing 於 2014-1-8 20:17 發表

久不久朋友介紹下,叫我買W,我去買P,居然跑第一喎!
保本派,好丫。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2014-9-18 19:15 發表

等呢度唔好咁冷冷清清 ,又無咩好寫 ,唯有貼下圖啦!
貼多些。

引用:
原帖由 chanpowing 於 2015-12-22 18:38 發表

我有幾忙呀,今日半日安
幸福!

引用:
原帖由 bluedance 於 2016-1-27 15:04 發表

仲惠心意已領。

唯天氣變化難預,過去幾天的氣溫驟降,真的讓人無所適從,身體稍弱都難免中招。

破紀錄, 1月24日得 3.1 度。

引用:
原帖由 chanpowing 於 2016-1-28 08:42 發表

嘩,金巴大駕光臨
好似係你少來。

引用:
原帖由 bluedance 於 2016-1-28 10:56 發表

今日又回暖一些有16度
都係咁凍, 我喜歡廿幾度多些。

新年快樂 !
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 bluedance 於 2016-3-14 00:12 發表
懶了上來。
即將外遊,下個月返。
幸福!

已經下月了。

恭喜發財, 事事順利 !
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 藍蝶 於 2017-12-28 10:30 發表

無升職,只有加 "辛"
難道美麗有不少壓力,所以常和網友吹吹水減壓
美麗是吹水專家。

打字慢些跟唔上。

藍蝶

生日快樂, 心想事成, 身體健康 !  

藍蝶, 有好多網友搵你。

恭喜發財, 事事如意 !

入來向樓主, 及各會員問好。

好似打牌咁, 自己睇自己 13 隻牌。

回復 23394# 的帖子

犀利 !

引用:
原帖由 bluedance 於 2019-11-23 13:24 發表
過幾天我又離開一下
可能受近月的影響
這裡好冷清清
大家都靜悄悄
旅遊愉快 !

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 藍蝶 於 2019-11-23 15:46 發表

謝謝金巴!
剛過去了的星期三,一生中第一次入馬場賭馬,買了三場都輸掉了,不過我當是贏了,因為輸錢皆因贏錢起。
好阿Q! ( 縱使我從沒贏過)
星期三跑夜馬, 好多人入場都是搵個地方, 朋友聚舊, 聊天, 外國人仲比較多在啤酒園, 當然爛賭鬼都唔少。

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 chanpowing 於 2020-1-8 14:51 發表

紅巴好
所以網名都改埋。

引用:
原帖由 bluedance 於 2020-1-14 15:15 發表

都唔發覺你變咗身添
現在個個蒙面人, 睇唔清楚。

引用:
原帖由 81tkhk 於 2020-5-22 02:35 發表
上面第二篇是寫給妳們的,大約有120-130個字,内容絕無任何不雅或政治爭論文字,不知何故管理處給在下通知(無法提交)???
剛剛都發生類似問題。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。