推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 14:14 發表

過兩日我講多謝你...睇戲食飯...你o既
佢一定冇托手爭。   幫口叫佢請埋我。 

回復 6507# bluedance 的帖子

一帖三回! 咁慳。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 23:23 發表

現覆你就一帖一回....ok了嗎?
當然 ok 啦,你又可以多d分。 

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-8-8 23:28 發表

金巴....你來撲蝶.....排隊....
現在你拿No.2 號籌...
我周圍走喎,又要寫論文,寫報告,不過我打字快。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 23:31 發表

聊天....
不為求分數
只為太無聊
我又唔係求分數,只求練打字。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-8 23:37 發表

你會覺得d 人, 會好似睇馬經, 咁睇你d 規則
參加遊戲,應該都會大約或係咁意少少,但唔包保會記得晒。 

因我自己都係。 

報告就有興趣自然會去睇。   

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-8 23:42 發表

金巴兄, 幫我 tip 星期六日個幾場巴甲.....
我依家輸得好難睇
我冇睇過兼冇玩你參加的遊戲。   

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 23:46 發表

你打字咁快...真係好勤力練喎
我講笑咋,車車話齋,版面冇句真。 

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-8 23:47 發表

tip 使六日所有的巴甲賽事就得, 唔理賠率
暫時心水提供:

星期六 55 甘美奧 勝
星期六 56 法林明高 勝
星期六 57 聖保羅 [-1] 勝
星期日 22 保地花高 勝
星期日 23 哥列迪巴 勝
星期日 24 高士路 勝
星期日 25 維多利亞 勝
星期日 27 國際體育會 勝
星期日 28 富明尼斯 勝
星期日 29 紐迪高 勝
本帖最近評分記錄
  • ktwu2005 體力 +60 thanks! 2008-8-8 23:56
  • ktwu2005 威望 +60 thanks! 2008-8-8 23:56
  • ktwu2005 金錢 +60 thanks! 2008-8-8 23:56

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-8 23:52 發表

我都係同你講笑
版面後又有幾人可真言
不過版面前都有唔少真言 ga ,講笑都有唔少,睇下識唔識分。

版面後可以選擇講,或唔講!   

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-9 00:03 發表
真係唔抵, 本來相差只是四場到, 點知.....最近比第三個位o個個拉開左,
而家拉開成 9 場 , 點都追唔到.....
真係無心機 tip!!!!!!
做人要有體育精神,一係就要玩到尾,自己同自己鬥囉。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 22:38 發表

我住係香港島咖喎...鐘樓陀俠去左尖沙咀一帶出沒...即係唔會搵到我啦﹗
要我過海去撞佢...唔係呀化h:" />
我返工日日都過海。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 22:45 發表

咁你唔返工就過大海?抑或沈淪孽海?
過大海,過年時過左一次。 

唔返工就好少過海,北上就有。   

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 22:53 發表

咁北上去珠海
過完大海玩完跑馬,又真係順便去埋珠海玩,飲飲食食兼按摩,乜都平d,試過慳錢,順便搭車回深圳添,不過要  2.5 小時。 

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-8-10 22:54 發表

o個唔係後底乸, 佢係x忌你有天生美貌而毒你....
去睇夢八先
輸緊啦,唔使睇,等睇乒乓球,賽跑好過。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 23:00 發表

為香港好....我會繼續留港消費
人仔而家匯率高企,就黎唔會差好多。 

住港島區又比較遠,車程同車費都會貴好多。   

不過可以介紹你搭快而準九巴去落馬州口岸,  會平d及快d:968 (21.4) 大欖隧道站轉 68x/68M..... (0.0),再東頭村站轉  B1 (9.0 - 3.7 轉乘優惠 = 5.3 ) 全程都係 (21.4 + 0.0 + 5.3 ) = 26.7  即日來回仲有優惠 968 八折,B1 九折。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 23:18 發表

都好轉接喎...如果我返深圳多會一程車由灣仔至黃崗,貴就貴d,不過方便好多
好似日間 45 元,通霄 50 元,太貴了,  仲要未計搭車去灣仔碼頭。

如果通霄,我會揀搭旺角亡命綠小好過 22 元 + 皇巴 7 元,都係 29 元。不過就唔好訓覺先得。  

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 23:25 發表

你真係好熟北上條路喎
我扮識咋。   香港巴士路線會熟d。 

同埋比較鐘意計埋d婆仔數。   

以前政府未規管前,旺角 20 元,灣仔去 30 元咋。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-10 23:35 發表

我自問好怕計數,更加怕計算人地
做得越高級就越唔使計數,自然有人幫手計埋。 

計人係高深學問,我都唔識。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 19:57 發表

猜中有獎
我猜第 5 張,紅色衫果張。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-15 09:48 發表
睡了一個好覺,今天又是一個新開始...
早晨
入黎打個招呼先,藍碟妹早晨! 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-16 00:48 發表
不過依家我又要去睡
晚安
咁早,仲有好多奧運精華要睇。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-18 00:06 發表

我就覺得....便宜莫貪
一分錢,一分貨。 

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-18 13:01 發表
金巴,你留呢個 hair style 會更靚仔

http://hk.youtube.com/watch?v=6iBJ9wZtTtY
你找我呀! 

係咪想叫我學劉華髮型!    

但我唔似佢喎,扮唔到。 

引用:
原帖由 bluedance 於 2008-8-18 18:07 發表

少做少錯,唔做唔錯啵﹗
唔該晒,終於有人提返我呢句金句。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。