推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

33 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

請問大家,做完冷凍2星期了,黑色一達達甩晒,而家變左紅紅地肉色,想問多久
才會變返正常皮膚色?定係永遠都唔會同色?

聖誕及新年快樂

又見過何醫生,佢睇過而家一切都她正常.
咁我自己打算之後一個月睇一次,睇幾個月,如果無事先唔睇.
因為何生話頭2,3個最有機會發.
另外師兄講過傷風感冒返發問題,問過何生,佢話如果
係3幾日內好返,其實就唔使咁擔心抵抗唔夠引起
返發,係幾個星期都好唔返就先要小心d姐

請問各位師兄師姐,
如果我2年都唔返發,咁同太太想唔用套(想生小朋友)係咪都有機會過到比佢,
同埋會唔會過埋比BB架?
謝謝
PS:我而家戒左煙喇

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-10 13:53 發表

很同情你, 我有過你的情況, 不過當時我都未知道可能中左, 更加未知道呢隻野的問題及後果(天真+好傻+無知!).. 幸運地我bb是開刀生的, 如果唔係我家陣都唔知點好, 因為bb 一定要送去檢查了..! 我唔打算再生, 會用 ...
咁即係你太太都知?

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-14 12:19 發表

唔知, 不過要快d攪好d病徵先唔係行埋比佢問死梗, 可以用套做因為已經做左人, 要佢年檢check住子宮脛...>> 順便check hpv, 暫時係咁既策略, 如果最後都係要爆大獲, 就話佢大肚時自己性衝動出過去發洩中左. 應該係 ...
有左呢個病,都幾難結婚生仔

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-22 23:52 發表

如果能自制
打1-2年飛機+運動夠訓+唔掂任何女人
80%以上得
可能有既人99%都是玩惹到的
而玩.....即証明是自制力好低好低的人
我是其中之一
肥t兄,80%得的既意思是都可以唔帶套做同生bb?

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-24 22:27 發表

醫生話保守2年冇事是可以生育
當然2年冇事是keep住醫生follow up2年
唉.....發現原本乳頭有一粒芝麻咁大粒
都95%知道一定是
唉..............雖然下面暫時冇事
但心情又down番
咁你有無叫女友打針?
加油啦..

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-24 22:15 發表

KK:
不洗擔心能不能夠成家立室.
好返後一定可以生BB.
穩陣d, 叫埋老婆打埋4合1針.
咁應該好穩陣.
你們都好.
我gf不可以打4合1針.
咁我就真係要100%好返.

lee幾日有時都有疑似粒粒.
不過不理佢 ...
4合一係咩?
加衛苗?

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。