推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

47 12
發新話題

紫荊

隔左差唔多成個月再上去,婷婷推薦新女女紫琳,瘦瘦高高model身材,眼前一亮,推油技巧幾好,可以更上一層樓,轉身後。。好快。。。

見到師兄提過顃oan,果然斯斯文文似教師,好岩係呢間學校任教

今晚會有邊d美人係度?

回復 1683# 的帖子

正有此意呀雨兄,今晚我收早

好似多左好多靚女
今晚唔使加班上覬{識下先~

潛水太耐,約左人食飯又未夠鐘,原本只係諗住上薛中U吹下水就走,點知一入門口就見到我最愛儮琩鄑井Y到玩電話!原來係剛剛做完野休息緊∼呢刻天使魔鬼齊齊出⋯究竟係去食飯定入房呢?最終天使獲勝,我揀左入房⋯點解係天使?因為夢兒好似天使咁靚咁溫柔囉!
一如既往力度足,位置感極佳,又有合作精神,好似前鋒必備麰n素夢兒都完全齊備!呢場波90分鐘完全冇悶場,當然到最後輸麉Y小弟啦⋯呢位對手仲約我下星期再戰,睇薛畯n練好d波休息夠先上陣!

Elaine

食晏見到老闆娘話有新技師到,即刻打電話做booking!放工去到,同舊相識師兄們打照呼吹水間,見到一位素未謀面麍女,清爽短髮,淺藍碎花透視短裙長長美腿,我一入門口就對住我笑。老闆娘靜靜雞同我講果位就係Elaine,問我岩唔岩。對住又有美腿又笑容滿面鴾j美人我諗都唔諗即刻問入得房未 淨完身乖乖地比Elaine開背,傾談下先知原來已經係經驗豐富黈v傳,每一步每一下都好有技術,細心問我做邊行邊度ョA仔細每分每寸細心按。期間有傾有講輕鬆愉快就過左80分鐘。點解係80分鐘?因為淨返10分鐘小弟要虧鶺Y,呢10分鐘舒服到好似10秒鐘咁一飛就過左⋯出到去又見到那些年Jenny,精品技師夢兒,平易近人顃oanne⋯小弟我仲未出糧⋯

相關搜索目錄: 精品

Joanne

今日公司突然停電放半日,去邊好?唔使問都知梗係上紫荊啦!
途中已經打畀婷婷約Joanne,因為成日係廳見到佢同佢吹水,但就未試過佢手勢⋯
今日Joanne一身牛仔`加條牛仔熱褲,充滿住青春少女氣質,加埋一對大眼長直髮,陽光味道出哂薄A令到本身已經因為突然有半日假已經好好心情鴽琝騥}心
入到房依然開心,不斷有傾有講,全程開心笑。但手勢就同佢外表陽光少女味唔同,溫柔到位,一派大師風範!轉身後更令我找到同女朋友一齊儱P覺

90分鐘後充滿力量咁返屋企訓覺∼好希望公司d電到聽日仲未搞掂⋯
本帖最近評分記錄

久別夢兒,一頭紫紅長髮令人眼前一亮,骨技更勝往昔,溫柔依舊,亦再次享受到各師兄讚不絕口的夢飛行∼紫荊首屈一指之技師非夢兒莫屬∼

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-10-11 15:09 發表

哈哈,终於碰上頂頂大名的William兄,幸N幸N,昨天愉快,我先做coco,其b本想约亶瞴A但是已r约到6礡A晕了,结果还是和她有缘,可以坐在大廳一起品尝另一位 ...
太羨慕師兄臐A小為幾次上去都同coco絕緣

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-10-20 08:44 發表

好像 miss 左,邊三條煙?
應該係coco,jenny同我最愛既夢兒

完全唔知道可以揀邊個...

引用:
原帖由 adobeadobe 於 2014-10-31 14:09 發表
出埠終於番來,
想問各大大,

如雙飛有邊幾對配搭最正?

part 1 & part 2可分開計及評分?

多謝謝介紹!
師兄,經我琴晚上去實地考察之後有小小心水,如果10為分滿分
優雅玉女組合
詩詩及coco    9.8分
兩人剛柔並重,詩詩,斯斯文文,溫文爾雅,coco,功力深厚,溫柔細心,最重要兩人合作無數,技術,合拍度不容置疑

輕鬆美女組合
嬌兒及candy    9.6分
紫荊最靚兩個技師,嬌兒爽直個性配搭candy可愛性格,兩人笑點低,有話直說,不造作,經常在大廳都可以聽到她們的笑聲,若師兄想讓精神好好放鬆,兩人係一對不錯既組合,而且candy係大場出身,骨技絕對無問題,加上嬌兒的柔情似水,相信師兄會食過番尋味

實務美女組合
糖糖及mandy   9分
兩人應該係紫荊身材最好既技師,兩個都好重事業心,兩人都是尖東某大場出身,骨技一定有反咁上下,兩人的貼身服務定必令師兄手忙腳亂

精品組合
夢兒及angel     9分
琴棋書畫樣樣皆精來形容夢兒最好不過,angel身材高挑, 模特兒身材,的確令不小師兄鼻血直流,兩人骨技都屬上上級,加上貼身又貼心的服務,堪稱最強精品組合

鰝鰷捰X
Lisa及ivy    8.8分
身材,骨技,服務集於一身,鰝鰷捰X唔試唔得

最年青組合
Jenny及miumiu    未曾一試,不能評分
Jenny溫柔細心已經係公開秘密,加上其上進心俘虜一眾師兄,而miumiu斯文有禮,但骨技需要各師兄指教一下,但白滑長腿,加上用心服務定能令一眾師兄番食再番食

相關搜索目錄: 模特兒 精品
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-3 10:27 發表
幾時?通知聲,吹G睇女吹水
有無我份先

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-4 12:26 發表
大堂都得架∼吹水 。歡迎ezone兄來五蚍鷎x,party time bravo!
今晚?小弟收工即來

引用:
原帖由 sharonsmile 於 2014-11-4 13:28 發表
安琪走?
我都想知

詩詩鴾漍掑p弟都有幸試左一次,名不虛傳果然好溫柔,同其他技師好唔同,柔得薑S按得到位又感覺有力⋯真係好矛盾⋯但就係呢種柔令到小弟又多一個煩惱⋯
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +59 我很認同 2014-11-6 18:02
  • 水流柴 威望 +59 我很認同 2014-11-6 18:02
  • 水流柴 體力 +59 我很認同 2014-11-6 18:02

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-11-16 10:43 發表
哈哈,12到12∼六轉起喇,名單要同地球兄夾一下,日期就你
幾時先?

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-11-18 13:15 發表
下午好,今日反工同事有jenny.  ivy.  lisa.  coco.  mandy. miumiu. angel.  琪琪。嬌兒  仲有眾師兄期待己久放完大假今日正式反工的joanne. 18 歲陀地yan. 反5:30 至10:30歡迎預約
joanne個位有如陽光既女孩,但卻有一雙溫柔熾熱的小手,天氣涼涼地搵joanne推油就最好

上周五收到老闆娘通知有個新人,小弟一向都鐘意試新野,收工上到去,等左陣就見到個個子不高,一把長髮的美女,老闆娘話佢返左幾日工叫kary,kary著左套寶藍色連身裙加對迷人黑絲,高貴又大方,二話不說即時帶佢入房試下先啦
kary按得幾好幾溫柔,美容手法,剛中帶柔,柔中又帶點剛,我覺得kary係一個開朗活潑既女仔,係過程入面妳一言我一語,無悶場,而且kary好鐘意講笑,同kary依90分鐘真係好開心,如果有足夠銀兩我都想加鐘享受,最後轉身,kary收起鬼馬搞笑既樣子,變成一個小鳥依人既小女孩伏在我身,為小弟服務

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • dreamlady 金錢 +59 讚! 2015-1-15 13:09
  • dreamlady 威望 +59 讚! 2015-1-15 13:09
  • dreamlady 體力 +59 讚! 2015-1-15 13:09
  • simon_kkk 體力 +30 讚! 2015-1-14 13:41
  • simon_kkk 威望 +30 讚! 2015-1-14 13:41
  • simon_kkk 金錢 +30 讚! 2015-1-14 13:41
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-1-14 12:42
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-1-14 12:42
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-1-14 12:42

引用:
原帖由 Alex9023 於 2015-1-22 13:35 發表
Like ,joanne係一個好易令人著迷的女孩子
日前上去,原本諗住試下kary,可惜太夜收工,場主推介mimi給我,見佢細細粒好似隔離屋個細佬女咁,夠清純
入到房以為D細佬女會係軟手軟腳,點知原來係有力之人,按得好好 ...

師兄mimi真係好細心,見你望住部水機就識得去倒杯水,上次係大廳一齊食飯又會主動夾R比小弟,就算我唔係搵佢都有咁好既服務,睇完師兄既分享,下次我一定試下mimi先得

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-31 12:22 發表
周未愉快!今日反工同事有Sophia.  易玲。ivy. Angel. 童童 mimi. joanne.  
易玲係咪之前短髮個位?

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-31 12:32 發表
今日仲有lisa. 同Michelle. 18陀地yan 反周日1:30左右,但我不在公司,敬請致電53287998.
星期日都返工,抵讚

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。