推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] CP KL sn 報告

CP KL sn 報告

近來工作太忙,結果趁有日得閒,係呢度收集了資料情報,決定隻身上路,去了常平 KL酒店的桑拿.

由於事先獲師兄提供主任電話, 當上了深圳往常平的火車後,即時打俾主任,佢安排了車係火車站接送,真方便. 查實我好耐無搭國內火車,真係大鄉里出城,乜原來而家的"和諧號"係咁靚,咁舒服! 真係40蚊, 抵到爛啦.由於車程亦係25分鐘, 真係有時香港搭地鐵都唔止呢個時間..

好快到了常平, 跟住上了安排好的七人車, 直駛往今次的目的地 KL酒店. 入到去即刻上六樓, 由於已經打了俾主任, 即刻入房.

由於當時都好早, 我都知選擇唔會太多,大約睇左六轉,每轉三人左右,最後揀番第一轉的其中一位.

遠睇唔覺,近睇先知原來好有料....   我睇都有36E......    可惜就係大乳暈.....唔多岩我feel.... 不過唔緊要, 只要服務好就可以了.

揀定左之後,就開始吹先,可惜小弟好少俾人吹爆,結果吹了成十幾分鐘,都係沖涼先.

咁跟住就係各樣服務, 老實說, 我都唔記得咁多了.  咁其實來來去去, 都係乜推物乜, 鑽呀咁.

雖然第一次試東莞SN, 但服務與澳門的差不多,但時間就長得多喇,而家招式多d咁....

最後完事後, 休息一陣, 就埋單走人, 主任亦安排了車送去火車站.
好彩有車送去咋,因為做緊期間,不斷聽到行雷,以為落好大雨(以為唔係咁岩呀,揀到大乳妹妹,就遇著大雨.... ) 之後搭火車回到羅湖, 再返家.

整體感覺, 服務態度良好,雖然揀了幾轉,都無黑面. 而且囡囡水準算可以, 不能算頂級,但服務可以接受, 但我未試過其他,不能下定論.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-14 00:37 發表
Dlad to see that you have joined our team ............... try some other SNs in CP to feel the difference! It is really excited.
I will and need more information from other brothers la....

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-14 03:04 發表

大家一同努力去開发資訊和分享歡樂吧!
一定一定,
最好就一齊出"征".

引用:
原帖由 getalife 於 2008-4-15 01:26 發表
went there yesterday noon, new costume now
so good. but cannot go this week.  may try next week.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-4-17 14:33 發表

This place was a disappointment for my first time at CP.
Really? too bad....  may try others or try again later.
as going to play, this time will be different from next time.

引用:
原帖由 kismyass 於 2008-4-17 15:34 發表
CHing 好野wor 睇左18位 仲記得d No. 我 通常 睇兩三轉就 開始 亂
所以都 是但 OK !!! Good Report
其實我叫主任幫手留住先架....如果唔係分分鐘都唔記得......

引用:
原帖由 cnsnakehead 於 2008-4-18 02:06 發表
好似好多 C Hing 都鍾情大乳牛, 有冇人鍾意貧乳?
其實我都唔係一定要好大,不過完全無就唔係咁好....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。