推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 荃灣足福

玩過, 全部越南人~
dup+hj $298~
可揸波, 但不可睇西, 摩西~
地方比較窄~
玩得唔多放~

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-9-1 01:49 發表

C Hing, Is the place clean ? clean towel and bed ? need to wear anything during the massage ?
一般ok啦, 毛巾同房間都清潔, 有短褲著, 你可以赤條條比佢地按.

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 xxphappy 於 2008-10-4 01:10 發表
new price338就有新服務,tips呢啲就隨你自己心意喇....係咪?
"文文"就係本地人,感覺啱feel 啲,可能同聲同氣啩~!
$388
咁貴! 有冇玩先~講多d唻聽下好喎!

引用:
原帖由 adjong 於 2008-10-10 01:56 發表
師兄大大們, 細佬從未試過邪足,
想請教下,佢地係按按下腳提供特別服務,
定還是好像桑拿咁,Part 1按全身,然後Part2 手作仔??
呼即係全身按摩囉.
part 1 按身
part 2 手作仔

我都未試過係呢d地方按腳....第三隻腳就會

引用:
原帖由 xxphappy 於 2008-10-5 23:06 發表
今日上到去靚女文文有嘢做緊,見到有個新人咪試吓囉..... ,有幾滑溜喎,肥肥哋都幾可愛,又係香港人喎~!唔知點解個場多咗本地人喎~!因為之前都係越南妹....我試過呢兩個本地嘅都好OK,幾 ...
係足福定足福怡??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。