推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

尖沙咀俏佳人

我加幾句:

1) 我一個星期內去左四次,每次最多第二 part 就 ok,當然我自動降低要求,同上海比當然唔夠上海 K 房女靚,但陀地場來講算相當唔錯。  正少比花仔好 (我其實偷偷跑左一次花仔,不過好激氣,唔講)。  特別係場內多木魚,所以都幾痴身,房內車輪係常事,陀地場來講好難得。

2) 外面好似好多好靚o既女行來行去,但媽咪話唔係鐘房就係啤酒小姐。 帶入房o既只可算二級,但陀地要求唔可以太高。  我好靚o既意思就算放在上海高級場,我都會揀佢,真係好靚好靚,各位去到不妨四處行下,見到靚o既即刻叫媽咪捉住佢,係得架。  媽咪成日叫我地自己出去搵。

3) 張單都可以幾飄忽,我舉例

i.  我一條友去,開一支 Chivas,坐左五個鐘,無出街, $4400埋單。

ii. 我一條友去,無開酒,坐左兩個鐘,有出街, $2500 埋單。

iii. 我地四條友去,一個無坐女,開左 3 支 Chivas,坐左兩個鐘, 無人出街,$8800 (ilike709394 大哥請 confirm,因為你埋單)。

iv. 又係四條友去,無開酒,啤酒應該係簽o既,坐左三個鐘,兩個出街, $9700。

4) 兩次出街都非常盡興,唔到鐘都唔會要走。  一個話陪我食宵夜先番屋企。 另一個仲一邊同我沖涼一邊跪低吹,三四個姿勢後,口爆完事!   陀地除左桑拿都好難搵,就算桑拿都難搵。    應該係因為好家教。

問媽咪點計,佢都依依哦哦,唔多識計,所以各位請有心理準備。

相關搜索目錄: 啤酒
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

引用:
原帖由 markLee 於 2007-4-26 04:42 發表

你個兩個兄弟我識唔識架? ....hehe
估唔到...估唔到.....估唔到......
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-26 04:30 發表

好抱搛,我唔想亦唔覺可以喺呢度开名!但我相信你同媽咪提出要好玩又唔介意咩樣,揾一个真係唔难。

我嗰個真係唔靓,呢度最少有兩个兄弟可以做証
估唔到你會帶佢走,不過肯定你地o係房好癲好放,出到來都不停纏住你 french kiss!

欲罷不能乎。

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-26 06:48 發表
多謝兄弟報告.
我一直都想去試下,但個場位置比較 "鬼鼠" ,有 D擔心比人老屈,所以一直都無過有機會真要去下.
想請問下老兄有無去過其他TST場例如花仔同富都 ? 如果有可唔可以做同"叫差人"下 ...
半年前去富都場同女都勁得,真係個個都靚女,不過聽講而家女差左。

花仔比起上來,算二級場,消費亦係二級,不能比也。

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-26 17:29 發表

As you said in the room, girls in the last couple of rounds look better than the girl I finally choose. I had no intention to bring her out until the last minute, I dunno why........ ...
你尾二坐個女真係幾靚,應該係入過房o既女中最靚o既一個,可惜好 cool。
其實佢係今定木?

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-27 01:54 發表

係呀,不過当時我重期待緊名校妹

金定木我去完厕所佢就坐咗喺度,我連名都無问呀
名我知,駛唔駛回饋俾你?

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 02:54 發表
多謝蒲鬼同ilike709394 兩位大哥d 料,完來您兩係老友記仲一齊好威添,有機會真係相 join 您地一齊去.

聽完兩位d 料真係要試下,價錢都叫做合理,個人應為貴唔緊要,唔係老屈就ok,最緊要係物有所值,蒲兄一個星期內可 ...
我一個星期去四次係因為我無聊得緊要嗟,不過其實真係唔錯,陀地場有咁既質數,絕對 ok。

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 05:03 發表

小弟係一個無墨水及無民化的粗人,上面份小報告都打左好耐,如果再要講"大鳥"戰"小妖" 睇怕有排打,唔好難為我"大鳥"啦 SOR 先

不過比老兄挑起左條根有真係幾回味, ...
等你個續,正,又多個 report!

引用:
原帖由 playmates 於 2007-4-30 07:03 發表
坦白講,我自己都係第一次遇到d咁嘅情況,所以真係唔識反應,照常理,我諗應該唔好俾錢,然後再打俾相熟媽咪會好啲,各位兄弟有無其他方法提供
當然!維記咁近,叫個媽咪即刻跑過來收科。

咁都拆唔掂,呢個媽咪以為唔駛用。

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-4-29 06:44 發表

呵呵,原來你一早就猴實條女

唔洗喇,再去我都会專一下先
我喜歡交朋友嘛....

算把啦,個森林咁大,專咩一呢。
call 到佢出來另計。

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-5-1 04:27 發表

原來如此,怪不得我地咁投契啦

請留意我係話"專一下先"
一下?  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。