推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-2-2 11:13 發表

呢個真係唔知啦...
除非係經理報錯no. 俾我啦...
師兄請介紹下你見的^)是如何呢? THX!!
^)…中更紅牌
鄰家形,身材嬌小,唔瘦但絕對唔算肥
聲甜美,皮膚白滑
手骨幾好,服務幾細心
以女友feel待客,R pat pat同起機手法唔錯
玩唔玩得見仁見智,熟左可能有驚喜
無波不歡者免問,鐘情美腿者唔會失望

以上係我個人感覺,其他師兄可能有唔同意見
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-4 06:03
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-4 06:03

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-2 22:55 發表

係6X 乜洏 ???
60..62..63..66..68..which one?

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-2 23:17 發表

唔一定係佢變驉A只不過係正如另一位師兄所講,睇對手同

倒佢心情囉 !!!   
但佢既波路…?又係睇心情?

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-3 09:18 發表

請問你所指的"波路" 係咩意思      http://i176.photobucket. ...
我係奇怪點解佢突然會變得(有D波路)。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-3 15:27 發表

唔係佢突然變咗只不過係一路都唔知啫 !!! ~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~有時知得太多會令人變得謎網 ~~~~~~~~~~~

http://i176.photobucket.com/albums/w182/honghong1926/em107. ...
師兄果然字字珠磯!

引用:
原帖由 joe456 於 2008-2-14 21:37 發表
各位人兄如果經驗不淺...
仲記得上手新興閣曾經桑拿位..
出過女子刷身服務嗎....!?!?
好懷念呀~~~
宜家邊度有呀...!?!?
澳門就知道有,本港唔清楚,印象中好似偉華大廈有間場出過咁服務,
有可能記錯,但推完油,熱毛巾抹身都似似地女子擦身啦。

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-2-19 23:33 發表
^ , ^@, ^)你地會點排?
由細至大:^, ^), ^@
由大至細:^@, ^), ^

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-6 19:08 發表
哈哈 >>>>>>> 唔知有冇兄弟試鷘鬻顗 ^) 呢 http://i176.photobucket.com/albums/w182/honghong1926/em11 ...
未有機會偷跳呀!師兄你又有冇試過呀?轉更後會有分別既咩?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-8 13:49 發表

小弟剛試了!!!
下一個目標 : Littlehorse的 %仔
Waiting for your report on ^).

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-9 21:36 發表
各位師兄好!
睇左呢度報告好耐,聽日終於有機會去試下,大約下午六點左右去唔知算係咩更呢?各位師兄有無心水no提供下呀?我見報告no^),^@,!)*唔知係咪返呢個更呢?回來一定出報告分享下
早更由中午至晚上九點半。   ^),^@佢地都係返早更,   !)*返夜更,即要晚上九點幾後至搵到佢。

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-11 22:20 發表
尋晚試過^)
樣貌:6/10美女就未必係,不過就唔係太差,我覺得一般啦
身材:6/10波仔唔大,條腰有少少粗,對腿就幾靚
上半場:9/10技巧與力度都很好,正骨場都未必有咁既技巧,好落力,好有心機,好舒服
下半 ...
等個零鐘閒閒地既事!我上次等三粒鐘呀!

引用:
原帖由 湖水男 於 2008-3-12 12:20 發表
擒晚去咗一轉....
做了個三條一
也算幾多人.又有波睇

樣貌:ok,廿到尾,算後生,不太差,不算超美型,可接受
身材:  ok勁,吊帶背心,條罅已露了出來,不肥,也不算高,腿幾靚,長髮
dup :中等力.識踩
next : ...
果兩個毛巾仔吹介過呢三條毛幾次我都未有機會試,睇完師兄報告似乎都可以一試喎!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-19 23:07 發表

咪好似同自己條女咁咁温馨。
師兄,其實係呢d咁既時刻諗起自己條女…會唔會有些那個呢?

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-31 02:58 發表
今晚係最後一晚special prices, 就上去幫襯下同埋儲下印仔!

果然特價係多人d既... 想要咩無咩!
發哥一句所有旺number都俾人mark曬...
頓時啞口無言!!
唯有交俾發哥派版 - !)@
謂新女... 合我心水喎... 不過 ...
夾腳、…咁都幾好玩喎!

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-3-31 02:47 發表

u can try to have 4 sessions
only worths HKD 656 ( if u have the football card)
if u are lucky the bg can let u ML with 2 shoot-outs.
師兄,咁筍?請問有乜好號碼有咁服務呢?

引用:
原帖由 kensir 於 2008-4-8 12:37 發表
最近打左幾次去mark ^),都話佢放假,有冇人知是『真放假』定『假放假』?
真係放左一個禮拜假,尋日返工喇!

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-4-16 19:21 發表
最兩日又上去一探,電mark^)失敗,又休息=.=,直接上去先算,睇一睇no紙,^@係度喎,記得有ching講過話ok喎,問一問唔洗等好耐,所以今次試左^@
樣貌:6/10都幾好,應該三字開頭
身材:8/10波仔唔太大幾就手,條 ...
嘩69都玩埋!唔知師兄有冇同佢琴簫合奏呢?

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-4-16 21:43 發表

如果佢個好姊妹都可以咁就好了。

師兄,邊個係佢好姊妹呢?

引用:
原帖由 joe456 於 2008-4-23 21:32 發表

係就好囉...
係就慘咯…可能因此而流失部分技師架!到時少技師少選擇又要等…生意咪一樣唔掂!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-4-29 22:05 發表

哈哈 ..................... 人蠢無藥醫 ~~~~~

五一前後加性火,呢排翻大風,唔好亂唱呀!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-5-13 21:01 發表
another news:

the staff said 91 and 92 take long holiday. I suspect they was left.

!^  &*  were introduce to tried with nearly quality at night shift.
It's good news that !^ returns.  She was a hot potato in night shift with quite a few good reviews from brothers.  I wonder if * is the same tall model who worked here briefly before.  If that's her, I wil definitely visit her again for her long legs and excellent part 2 service.

I was suggested  by Fat Gor, if you believe him, to try ** on night shift who provides decent massage  and really good Part 2 service.

聽講夜班來了幾個新女:!*,@*同**,加埋!^回歸。
至於之前C-hing提起既*仔應該係返早更。

引用:
原帖由 sony9406 於 2008-6-3 20:59 發表
各位大大,!^ 係咪做返喇?
聽發哥講係佢!

引用:
原帖由 samcheung409 於 2008-6-4 11:47 發表
tried @@ new young bg good service TEO too, worthwhile to try night shift
Ching, any VAS? How's her figure? Part 1 skill ok?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。