推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

藍蝶人

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 14:02 發表

我線眼多  去到邊 劫到邊

個頭近 係咪一個好好安息既地方
我人又老,錢又無,劫著我...你都當黑囉﹗

個頭近,絕對係好好安息既地方...話去就去,從此長休﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-7 14:26 發表

又拉我落水
佢無拉你落水,只係推你落水唧﹗
(因為佢都未落過水)

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-7 14:29 發表
姊姊, 幫7燒多兩條芝士腸
芝士腸就無,"溪錢"就有,要唔要燒埋?

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-7 14:48 發表

但是, 照保保的年齡看, 佢應該會有不少阿伯 fd's 的,
會不會就是看中, 你尼d 年紀
阿伯跑又唔夠我跑,追又追唔到我,未驚過…呀哈哈﹗

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-7 16:44 發表
你唔見有條大光燈射住佢o奇咩 ^.^
我都放張相出來射住先...

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 17:09 發表

阿伯未必夠你跑, 但飄得快過你
我都可以好•飄•忽• 唧﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 17:18 發表

餬仔同你最夾, 因為佢最叻飄移
你就最叻飄洋過海同埋飄飄欲仙乎?

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 17:24 發表

雙飄, 一定會暈船浪
我估你係見到各國佳麗暈晒大浪唧﹗呵~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 17:30 發表

快收工啦, 快D飄離公司啦

風吹雲便散了 風飄飄心如飄飄
我對愛的執迷 像慢慢在流掉
身邊人在說笑 喧嘩聲瘋狂紛擾
我與你的一切 極混亂極微妙

* 誰說我從沒痛過
從沒有愛得怎麼深過 ...
也回你一首:

耳 不要聽 雨聲 亂撞
眼 不見光 只見 遠方
口 不要講 心 在忙
空冥想 感覺亂放
飄......飄緲 飄......飄緲
聽 心跳感覺 雪花 墜落
看 不見軀殼 不再 有束縛
空冥想 呼吸升降
宇宙沒形狀 感覺亂放
空冥想 呼吸升降
宇宙沒形狀 感覺亂放
飄............ 飄......緲
飄............ 飄......緲

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 17:31 發表

順便帶埋你去睇異國俊男又點話
Xocat 都有 《Charming Boys 型男 》睇,睇過不願致評

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 23:37 發表

呢首真係唔識
王菲的歌
飄 (聽歌啦﹗)

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-7 23:43 發表
我在這區找到兩張照片, 分享下先
都  幾  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 23:44 發表
去睇左囉, 都冇料到, 因為未將我將相放上去
唔好喇卦
我唔駛睇,淨係諗下都想反胃

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 23:53 發表

呢位好似係香港先生
人地係上海先生

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-7 23:56 發表

反胃係因為你未見過咁型既男人, 開心到反胃
睇埋你講呢句,幾乎嘔埋出來

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-7 23:58 發表

你點先係上海
你對眼一定好大唧

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-8 00:00 發表

都係先生一名
咁教書先生就唔一定係先生,有可能係女士咖喎﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-8 00:09 發表

教腳有冇女士架
教宗就無女士

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-8 00:14 發表

女士個D 叫做 MISS
女士個d都可以叫 MRS or MS 咖

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-8 00:16 發表
宗教就大把女士
仲好多都又純又靚,叫糊仔去聽下教啦﹗

哈哈~唔同你地講咁多喇﹗我都要上床去
good night

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-4-8 00:22 發表

But part of them (I'm not sure whether most of them like this....) are quite really naive... or even silly......

OH..... it sounds like "Ah Gill" .... Maybe Mr WU is thi ...
Mr WU might be a good match with "Ah Gill", also n & s

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-4-8 23:14 發表

你個李 SHAN SHAN , 失身O個個唔係你, 就係樹講風涼話
你話佢呀?我好相信佢都失左身比錢錢喎﹗

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-8 23:26 發表

正確黎講, 參加港姐前已經可能/或者 失左身
你好似好清楚咁喎﹗唔通你係...經手人

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-8 23:30 發表
經手人 及 經理人 都冇我份
相信你都好經驗老到,呢個無份唧﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。